Pluggonsdag

Hade engelska läsförståelse prov idag som faktiskt var ganska svårt. Lättare blev det ju inte heller när Ola satte på ett band med texter till den resterande gruppen av klassen och började snacka en massa, men snäll som han är stängde han av bandet för att vi stördes. Provet bestod av typ 3 texter och en massa frågor om de, förklara ord på engelska och vilka ord passar in i dessa meningar. Jag gillar inte sånt för jag tycker att jättemånga ord passar in men det finns typ bara 1 rätt svar så... men men vi får hoppas att det gick bra i alla fall :)
Efter skoldagen som slutade innan 12, så stack jag och Stephanie till donken för att käka lite lunch. Vi hade riktigt roligt. Det satte sig en jättegammal gubbe bredvid oss som var jättesöt när han skulle äta. Han verkade så ovan med snabbmat och han såg gullig ut där han satt alldeles ensam. Så i dagens samhälle kan jag inte förstå hur ungdomar kan ge sig på de stackars gamla och hjälplösa pensionärerna! Fy för de!
Det blev en LillaMenyn för båda två och efter att vi ätit passade vi på att göra engelska läxorna - alltså fylla i ett ordpapper med svenska ord och sedan läsa 1 kapitel ur "A Child Called It" som ska vara utläst efter jul, men varför inte börja redan nu? Jag har, som tur är, redan läst den där boken så om man missar ngt så vet jag sedan inna vad den handlar om... bra bok kan jag ju säga också!

Ikväll har jag mest pluggat, eller jaa jag har pluggat ganska mycket. Har SO-prov imorgon och jag hade inte ens börjat men nu känns det bättre. Kan allt som jag SKA kunna så... sen gör jag mitt bästa så får vi se hur det går :) wish me luck! Maria ringde för en stund sen och vi snackade lite om allt möjligt... ska kanske ses på onsdag nästa vecka?!
Resten av kvällen ska jag spendera vid datan, ska installera lite saker, ladda ner musik, chatta med Stephanie, Melanie och Rikard ska logga in om 3 minuter :P haha om han är punktlig! Sen ska jag nog gå och lägga mig tidigt för imorse var det en ren plåga att ta sig upp, kvällen innan hade blivit ganska sen så det satte sina spår... gäääsp

Rolig tidningsutdelning

Idag var det en helt vanlig tisdag i skolan! På administrationen gjorde vi lite uppgifter och hade genomgång, på försäljning&service jobbade vi med lite uppgifter och fick tillbaka ett prov. Jippi - VG+ :) Sen efter det hade vi samhälle (som aldrig är roligt) men idag så hade vi en lättare genomgång, medan jag, Gabriella, Sandra och Stephanie satt och skrev sagor, ni vet när man viker bort det man själv skrivit så ska den andra sen fortsätta...?
Det var roligt, vi hann med 2 stycken och en som handlade om en bussresa blev väldigt lyckad ;)
Till lunch blev det tacos men det var inte så gott för våra mattanter ska alltid piffa till det med en massa konstiga extrasaker. Idag var det ris i köttfärsen... man ba USCH! Men men, drog till caféterian och köpte en macka istället, som blev min lunch!
Sen på svenskan så skulle vi gå ut i naturen och beskriva en plats som vi stod på. Jag och Stephanie gick ner till hamnen i industriområdet vid vår skola och beskrev våra platser där. När vi kom tillbaka skulle vi läsa lite i någon deckare. Sen fick vi sluta. Jag hade sällskap med Sara J hem och väl hemma ringde jag Melanie som var uttråkad. Vi bestämde att hon skulle komma över och hjälpa mig med mitt extra jobb - nämligen utdelning av mittisöderort-tidningen. Rikigt rolig runda, för en gångs skull. Det blev en massa skratt och allt krångel med tidningarna var nog en sak som orsakade dessa skrattanfall :P Melanie hade lånat ett par av mina vantar och nästan varje gång hon skulle lägga ner en tidning i en brevlåda så fastade hon med handen i den så det såg helt skumt ut HAHA. Går inte direkt att förklara men det var asroligt. Hela rundan runt så snackade vi om våra små problem som vi har just i detta nu :P HAHA, du vet vad jag menar Melanie :P! Väl hemma igen så åt vi middag hos mig och efter det så kollade vi på filmen Linas Kvällsbok, som jag sett 1000 ggr vid det här laget men det hade inte Melanie, men den var bra som vanligt :P Lyckad kväll, egentligen skulle jag ha pluggat en del också men WTF - det får jag hinna med imorgon när vi slutar vid 13 så! Men men, nu är jag jättetrött så jag ska ta och sova nu. GODNATT SVERIGE :)

KONSERT

image50

Kvällen den 26 november spelade Daughtry i fryshuset. Jag och Stephanie var självklart på plats. Det var så nedrans kallt så det kändes som om våra fötter hade blivit till isklumpar. Vi köade i nästan 1 timme innan de äntligen bestämde sig för att släppa in oss. Väl inne blev det en liten kö till garderoben och sen var det bara att gå in i lokalen och ta plats. Det var onumrerade platser eftersom vi alla hade ståplats. Det avr typ världens minsta lokal och när Chris och bandet kom upp på scenen så stod vi ungefär 10 meter ifrån honom :O! Guud, det var den bästa konsert jag varit på tror jag. Låtvalen var helt perfekta, de spelade bl a Home, It's Not Over, Gone, What About Now (då jag typ började gråta för den är så fin), Used To och Crashed. Ett annat plus + var att idolerna var där. Högst upp på läktaren bakom oss stod Marie, Amanda och Andreas och de var med under hela konserten. TV-kameror filmade de stup-i-ett och även oss i publiken så man kanske kan få en skymt av sig själv :P? Det var ganska trångt för lokalen var pytteliten och vi var kanske 500 pers där så... men grymt som bara den var det! Såg förresten några från skolan där :P haha. Efter konserten kastade de ut en massa plektrum. Det som var mest irriterande var att Chris kastade ut en handduk (OBS - använd, men men...) och hon bredvid mig fångade den!!!! ÅH, det kunde liksom varit jag som fick den! Sen kastade trummisen ut sina pinnar och då var Stephanie SÅ nära att fånga en men den studsade i någons huvud och for åt andra hållet. Damn it! Men men, en grej som vi fick var vatten på oss när de skakade sina vattenflaskor och sprutade ut över hela publiken. Shit va blöt man blev alltså, men det var det värt. Chris Daughtry är en av mina idoler så - det kunde inte dierkt bli dåligt! Han är både snygg, charmig, rolig och en grym sångare. Han vann förresten American Idol (men jag minns inte vilket år), tror det var förra...! Men men, snacka om lyckad kväll. Sen tog jag och Stephanie tvärbanan hem, trötta men nöjda!
OH, glömde berätta att det stod världens mest irriterande tjej framför oss som var så egoistisk att man ville klappa till henne. Hon var stor som ett hus och hade en rumpa som jag vet inte vad! Hela tiden när Stephanie skulle försöka tränga sin förbi och ställa sig bredvid mig (så att vi alla 3 stod på rad) men det ville hon tydligen inte så hon tryckte bort Stephanie HELA tiden. Jag blev fett arg på henne så plötsligt gjorde jag världens grimas åt henne och precis då råkar hon ju såklart kolla ner på mig (för hon var som sagt fett lång också!) så OJ vad pinsamt det blev... då fattade hon ju att vi typ tyckte hon var jobbig så då passade hon på att trycka lite extra!!!! ÅH, fett störande, man annars var allt perfekt den kvällen <3


Chris Daughtry  -  What Abou Now (sing-a-long-version :D )

SMS

Som jag skrev tidigare idag så blev det en heldag på stan med Stephanie idag. Åh va roligt vi hade det och gud va vi shoppade jag köpte en deodorant, två tröjor, två par trosor, sju par strumpor, örhängen, en läcker portmonä, en klubba som jag unnade mig efter jobbet och lite toffsar. Stephanie köpte också en hel del bl a två par trosor (som jag), ett armband och ett par låga skor (som JAG hittade :) ). Sen var vi också och kollade på en vinterjacka som hon hade kollat in, som hon sedan åkte och köpte med sin pappa. Lunchen blev av på Sandy's - vårt andra stamställe :P Det blev det gamla vanliga, submarine-currykyckling för mig och en ceasarwrap föt Stephanie. MUMS!
På Sandy's spelade de en massa jullåtar och då kände man verkligen att snart är det jul. Åh, jag älskar verkligen julen. All snö, glädje, julshopping, umgänge med släkt och vänner och den härliga väntan såklart. Fast i år blir det inte riktigt en svennejul för mig eftersom jag drar till USA om mindre än 3 veckor så... men där nere får all shopping bli av så det kommer inte gå någon nöd på mig. Och på självaste julafton ligger jag på en strand på Bahamas och solar ;) not bad huh?

På jobbet gick det jättebra, slog mitt rekord (igen!) - idag sålde jag 4 stycken och det verkade som om det var uppskattat :) fick en massa beröm och det sitter aldirg fel! Just nu är jag inne lite på msn och skriver samtidigt på min svenska-novell som ska in imorgon - hoppas det går bra!
Imorgon efter skolan ska jag möta Maria utanför Åhléns vid Skanstull så ska vi gå till EH och ta en fika - vi har en del att snacka om om man säger så. MYSMYS! Det var dock ett tag sen vi sågs så....
Sen blir det hem och plugga innan jag ska dela ut tidningar - fett trist men pengar får man ju för det så :D
Nu ska jag skriva klart min novell så att jag slipper förstöra den härliga sovmorgonen med att gå upp tidigt för att skriva klart! Mors på er!

P.S
Jag saknar dig Anna Maria Bristrand

image49

Bilden är tagen i Värmland, på ditt land, för 2 år sedan när vi klädde ut oss i 80-tals kläder som vi hittade på din vind. Glömmer aldirg de dagarna med dig, och våra nattliga måltider ;) PUSS TILL DIG

Uppe med tuppen

GODMORGOIN alla sömntutor där ute! Jag kan knappt fatta det att jag gick upp 9 frivilligt på en söndag! Men det finns vissa skäl. Jag och Stephanie hatar att sova bort dagarna så vi bestämde oss för att kliva upp 9 - göra oss klara till typ 10 och sen dra till stan för att shoppa järnet :P jag behöver en ny deodorant, ett pack med låga strumpor, toffsar från typ HM och en tjocktröja. Stephanie rabblade upp allt för mig igår när vi satt på Tully's vad hon behövde men jag minns inte allt. Typ bara en deodorant (som jag!) och sen skulle hon kolla efter vinterjacka och vantar.....
Sen gick jag upp lite tidigare för jag måste skriva lite på min novell - måste ha MVG eftersom jag fick det på förra skrivuppgiften i svenskan, men jag har i.o.f.s heeela kvällen på mig (efter jobbet vid 19) och väldigt lång tid imorgon morgon eftersom vi har sovmorgon till 12, som jag nämnde förut!
Ojoj, nu måste jag skynda mig - Stephanie skulle ringa vid 10 och jag är inte ens halvklar :P HAHA
Hoppas ni kommer få en lika great dag som jag kommer ha - see you!


Money makes me happy

Jag vet att det finns något som säger att man inte kan köpa sig lycklig. Men just nu tvivlar jag på det. Fick min lön igår, i eftermiddags ringde det en tjej som ville köpa min mobil (min annons på www.blocket.se fungerade visst :D) så där tjänar jag 500 :-, sen får jag min månadspeng den 1:a, barnbidraget kommer snart min andra lön för utdelning av tidningar kommer in på mitt konto så jag känner mig ganska rik för tillfället ;) jag blir liksom gladare när jag vet att jag har pengar att göra vad jag vill med. WEEI :)
Klockan är nu 16.00 och om 40 minuter ska jag upp till t-banan för att sälja min gamla mobil, sen ska jag hem och äta med familjen innan det är dags för en sen utekväll med Stephanie. Vi ska till vårt stamställe - Tully's och ta en efterlängtat fika. Det har varit ganska mycket i skolan nu så vi har inte hunnit med varken våra mysiga fikastunder eller våra gamla promenader som vi ALLTID gjorde i 9an, nästan varje dag. Saknar det faktiskt lite... men ikväll får vif fräscha upp våra minnen.

Imorgon är det söndag och för mig innebär det vila, jobb, umgänge och lite plugg. Har en kärleksnovell som ska in på måndag så jag måste verkligen lägga på ett kål :P men för mig är det inte så svårt att skriva om kärlek...
Btw, på måndag har vi sovmorgon till 12.00 och det är inte lite skönt... då kan jag också hinna skriva lite...

PUSS


Speechless

DET ÄR PRECIS VAD JAG ÄR! HUR FAN KAN SVENSKA FOLKET VARA SÅ IDIOTISKA OCH GLÖMMA BORT ATT RÖSTA PÅ DANIEL SÅ ATT HAN FICK LÄMNA IDOL? HAN ÄR JU FÖR FAN EN AV DE BÄSTA (eller var...) OCH SÅ ÅKER HAN UT! HUR FAN TÄNKER NI SOM INTE RÖSTADE... SKA DEN DÄR ANDREAS VINNA ELLER? HAN ÄR JU INTE ENS VÄRD ATT VARA KVAR... OCH NÄR DET STOD MELLAN AMANDA OCH DANIEL SÅ VAR HELA MIN FAMILJ BOMBSÄKER PÅ ATT AMANDA SKULLE ÅKA, MEN SÅ VAR DET TYDLIGEN INTE! JAG BLEV BARA SÅ HÄPEN ATT JAG BARA SATT OCH GAPADE! STÖRSTA BESVIKELSEN I IDOL! BRA GJORT SVENSKA FOLKET! NU MÅSTE FAN MARIE VINNE FÖR OM HON INTE GÖR DET DÅ...........
Nu ska jag trösta mig med lite One Tree Hill för det gör mig alltid glad (som att sjunga :D) Alltså okej, jag kanske överdriver med det där med idol men jag tar det seriöst och Daniel var en av mina favoriter! Jag röstade i alla fall på honom och Marie så mitt fel är det då inte!!! ;)

Aja, imorgon blir det säkert en heldag med Stephanie för på kvällen har vi bokat in en fika på Tully's på Götbacken, mysmys! Ha det gött och god natt Sverige!

FREDAG

Thank God it's friday, ni vet inte hur mycket jag älskar fredagar! Det är som om en våg av härlighet sköljer över mig och allt känns så jävla perfekt. Dagens kväll skulle jag (kanske får man väl tillägga) ha tillbringat med Maria, men hon hade lite andra saker på G så vi bestämde för att ses nästa vecka... kanske inte behöver spana idol, eftersom att på fredag är jag lite bussy - ska träffa en gammal kompis :)

För stunden sitter jag och sjunger, eftersom att det är en av de saker som ALLTID gör mig glad. Blev lite insirerad också efter att man kollat 1 timmes idoler uppträda på kanal 4. Åh, va bra alla var ikväll - utom Andreas dock för jag tyckte att han borde ha åkt ut för länge länge sen. Amanda överraskade mig ikväll, BRA DÄR! Men bäst ikväll tycker jag nog att Marie var. Ingen i juryn trodde att rock var henns grej men sen visade det sig att hon rockade loss bättre än många andra ikväll! Tack Marie, du är en värdig vinnare och jag håller på dig starkt. Daniel - du var bra från början och du äger, men Marie har liksom kämpat sig upp på topp så hon är värdig att vinna. Men men, alla kan vi inte tycka lika, men jag vet att mamma och Stephanie håller med mig :D
OJOJ, nu börjar det igen - måste kila o kolla! BRB...

Så jävla glad

Kan knappt fatta att det är sant, igår så fick jag jobbet som jag har varit provanställd på ett tag nu. Åh, vad glad jag är - det är precis vad jag behöver... en extra inkomst :) eftersom att jag samlar ihop pengar till en resa med Stephanie så behövs alla pengar som jag kan få/tjäna in. måste bara övertala mamma och pappa men än så länge så ser det ganska ljust ut... har samlat en massa argument tillsammans med Stephanie så det ska nog gå vägen - måste övertala de ganska snart eftersom jag blivit tvingad att prata med de INNAN nästa vecka, bokning BÖR ske innan jul liksom!
Sitter just nu i skolan och har håltimme... ganska kul eftersom det är "första gången" men stackars er på spanskan som måste ha det varenda vecka - kan bli liiite tjatigt kanske...
Efter skolan blir det hem och slänga i sig lite mat innan det bär av till dansen. Det är lite sorgligt eftersom det är näst sista gången så nu ska vi kämpa hahaha - NOT :P
 
Men nu ska vi dra till matsalen för att käka något som antagligen är päck... men jag skriver nog ikväll!

Ursäkt

FÖRLÅT LILLA SÖTA STEPHANIE FÖR ATT JAG INTE NÄMNDE DIN FÖDELSEDAG DEN 15 NOVEMBER!
För er som inte vet så firades den hemma hos Stephanie med gamla tjejgänget och vi hade askul, fick till och med smaka på en asgod tårta :) GRATTIS IGEN GUMMAN <3

CD



CHRIS  DAUGHTRY  -  OVER YOU
<3

Störningar

JAG BLIR BARA FULLSTÄNDIGT GALEN - Nu har inte min blogg gått att uppdatera på grund av ngt fel i servern, NU när det har hänt så mycket att jag inte ens kommer komma ihåg att berätta allt. Ni vet bara att jag varit sjuk, inte att jag blivit frisk eller någonting. Herregud vi får verkligen ta en snabb uppdatering här. Efter att jag varit sjuk och borta från skolan i 4 dagar så återvände jag lite långsamt. Men jag blev snabbt frisk igen eftersom jag har så många härliga kopisar och en härlig familj som stöttat mig. TACK!
Jag kör på att skirva en pricklista:
¤ shoppat både smink och ätbara saker
¤ varit i skolan och haft lektioner
¤ missat 2 stora prov - engelska och samhälle
¤ haft filmkväll med Melanie - vi såg Alien2
¤ varit på fest :D
¤ pratat en hel del med en massa nya ansikten - Charlie, Andreas, Martin och Rikard
¤ sovit en HEL DEL
¤ hängt ute med en massa kompisar - Stephanie och Sandra bland andra... 
¤ köpt konsertbiljetter - Chris Daughtry tillsammans med Stephanie
¤ sjungit en masa bra låtar - för er som inte vet så <3 jag att sjunga
¤ skrattat och spytt och grinat är några saker jag haft för mig också

Nu orkar jag inte direkt berätta mer vad som hänt i veckan som var.
JO NU VET JAG EN SAK, EN LÄSKIG SAK - När jag varit hos Melanie och vi hade kollat på Alien2 med hennes mamma :P så skulle jag dra hem och så följde hon med mig till t-banan. Jag tog t-banan som gick 23.36 och jag kom hem som jag skulle och blabla... men dagen efter så hade pappa läst i tidningen att vid 00.20 samma kväll hade en man blivit svårt misshandlad på samma perrong som jag stod på. Tänk om jag vart där just då liksom - scary! Blev lite rädd när han berättade det och Stephanie... du vet vad jag menar med att bli rädd för småsaker (tillexempel den gången då JAG blev rädd när DITT skåp hade blivit uppbrutet haha ;P )
Idag var det en helt vanlig skoldag nästan... vi började med Administration och där gjorde vi lite uppgifter, sen hade vi prov i Försäljning och jag hoppas och tror att det gick bra - det kändes så i alla fall. Sen hade vi samhälle där vi egentligen skulle ha haft läxförhör men han sket i det - PHU för jag hade inte övat så mycket.... och sen slutade vi, eller nej inte alla men VI som HAR GJORT våra argumenterande framföranden fick sluta. Jag och Stephanie drog in en snabbis på Åhléns för jag skulle köpa foundation, min gamla var slut... sen tog vi tåget hem och nu sitter jag här. Har just avslutat Näthandelsläxan till imorgon och NU ska jag ut med tidningarna - mitt dumma extrajobb som är skitdåligt betalt och skittrist! Vet egentligen inte varför jag fortfarande gör det - ofrivilligt ;) Men men, vissa saker vet man inte... man bara gör de!

Senare ikväll blir det nog lite filmmys och rätt tidig läggning för imorse var jag en katastrof... dålig hårdag och allt annat du kan tänka dig som kan gå fel... vill INTE vara med om en sådan dag igen. Imorgon slutar vi dessutom vid 12 så då har jag lovat Stephanie att följa med henne när hon köper Harry Potter-boken som släpps om mindre än 6 timmar.... alla dessa fans (där jag EJ ingår) måste vara exalterade HAHA! Men men, de är säkert jättebra och någon gång i mitt liv så ska jag ta och läsa de..... någon gång.....
PUSS o ha en trevlig kväll för det ska jag ha!


Influensan

image48
PRECIS som denna giraff känner sig har jag känt mig i två hela dagar nu (därav inget bloggande...). Jag har nämligen fått influensan... inte roligt inte! Jag känner mig jättesvag efter alla besök på toaletten (spy-time) och det känns som om jag krympt. Mat i all form äcklar mig just nu och allt jag ätit under dess två dagar har varit i princip 2 clementiner. Värsta dieten ;) Det enda positiva med det hela är väl att jag tappat några kilon...
Men igår var allt bara skit. Jag sov riktigt riktigt dåligt, jag hade nästan 40 graders feber, jag spydde ett 10tal gånger och jag yrade som bara den. Mamma sa att jag hade snackat om kanter på min kropp och om SO-provet klassen gjorde idag, och om Stephanie. Jag kommer inte ens ihåg det här... wired! Alla fall, som tur är mår jag mycket bättre idag och dagen har varit så slapp som den bara kan vara. Jag har kollat på One Tree Hill, A Walk To Remeber, Ronja Rövardotter (jag vet... jag kan bli lite barnslig ibland :P) och Pirates 1. Btw, pappa var hemma med mig idag för han mådde tydligen inte heller så bra... det är tydligen något som går laget runt...

Vid 2-tiden ringde Stephanie och berättade en massa nyheter och skvaller som hänt under dagen. Tydligen hade hon sprungit in i Norrland!!! BRA DÄR STEPHANIE  :P Sen berättade hon att Maxime har slutat i vår klass.... mindre roligt... men hon tröttnade på skolan och bestämde sig för att jobba istället... egentligen skulle jag också vilja jobba nu, finnns så himla många roliga jobb nu för tiden. Något dåligt är också att jag inte kan gå till skolan imorgon, det får jag inte p.g.a att jag mått så dåligt så jag behöver 1 dags recovering :P ganska skönt egentligen! Men då får jag heller inte jobba - vilket jag verkligen skulle behöva - PENGARNA ALLTSÅ!
Aja, nu ska jag gå ut till vardagsrummet, mamma ska lära mig sticka haha. Good Luck Sara!
Stephanie och Melanie - jag saknar er... det är fett trist hemma utan er!
BYEBYE LINGONPAJ (för jag älskar <3 lingon - tror faktiskt ska jag se om vi har några hemma....) <3

Farsdag

GRATTIS EDDIE PÅ FARSDAG - FRÅN DIN DOTTER SARA :) !
Min morgon började nämligen med att klockan ringde vid 10 och det var dags att stiga upp och laga frukost till pappa, eftersom det är farsdag idag. Tycker det känns som om det är farsdag lite nu och då, men det är väl bara en känsla ;) ?! Efter frukosten så satte jag mig i vardagsrummet med Samhällsboken och mitt anteckningsblock. Har prov i Samhälle på tisdag och jag blir så stressad om jag inte skulle bli klar med frågorna... hade redan påbörjat lite igår så jag gjorde klart alla - det var runt kanske 60 frågor... - så nu känns det bättre. Imorgon ska jag bara trycka in alla i huvudet men det brukar vara det enkla.... skönt! Väntar just nu på att Maria ska ringa och prata med mig, men hon verkar ha glömt bort sin gamla bästis.. :( Alla fall, sitter också och äter frysta köttbullar som lunch eftersom mitt jobb börjar vid 15, så jag måste sticka härifrån om typ 1 timme. Är ganska laddad idag, brukar annars bli lite seg när jag tänker på allt jobb... men jag älskar att prata med människor som jag inte känner så JA... JAG ÄLSKAR MITT JOBB! Bra betalt är det också - Åh längtar tills lönen kommer den 15:e!

Efter jobbet idag så kanske jag ska träffa Melanie en snabbis... vi har en del att snacka om så det är nog ett måste! Men jag skriver nog ikväll igen... kanske berättar att jag slagit mitt rekord i antal sålda produkter också... kan bli ganska enkelt eftersom mitt rekord är 2!!!!!! Lycka till mig själv :D


TJOLAHOPPSAN


movie

image47

SKÖNA lördag

Jag vaknade för engångs skull av mig själv imorse av att jag hörde mamma och pappa prata ute i köket. De satt nämligen och löste Melodikrysset (haha jag vet... det är lite töntigt men jag <3 de ändå....). Jag pallrade mig upp och ut i köket för att se vad som fanns att slänga ihop till en frukost. Det blev 2 mackor och lite nyponsoppa. Till det tog jag ett glad C-vitamin för nu när vintern kommer får man inte i sig så mycket vitaminer och just C-vitaminer är sjukt bra möt förkylningar! Idag ska jag nog ta det lite lugnt... om en liten stund (när jag gjort mig i ordning och mamma är klar med sitt fotbad) så ska vi gå och köpa lite godis och kolla på film - Linas Kvällsbok för att vara exakt. Haha det är min för tillfället älsklingsfilm. Charmig som bara den! Kanske slår en pling till Maria som alltid tjatar om att hon vill ha filmmys med mig :P hoppas du svarar nu! Senare idag ska jag ta och plugga lite, har Samhällsprov på tisdag och det känns som om jag inte ens börjat. Jag har typ gjort 6 frågor av kanske 60... så det är dags att ta itu med det. Stephanie håller på och jobbar ute i Gömmarn men när hon kommer hem så kanske vi ska hitta på något... haha kanske plugga ihop. Jippi - kul! NOT!!!! Usch, ibland förstör ju allt plugg helgerna för en..... it sucks!

Igår skulle jag ha haft filmkväll med en gammal kompis från Örby, men vi båda hade skrivit in fel nummer så ingen av oss kunde ringa... men vi ska ses nästa fredag istället...
Så igår blev det idolkväll med Stephanie istället. När hon kom satte vi oss och snackade en massa om Bror och Norrland (inga kommentarer här.... :P), våra små planer sommaren 2008 och en massa annat strunt..... Sen började det dra sig ihop till idol så innan dess kilade vi upp till ICA och köpte varsin choklad för 4 :-. Gud så billigt alltså!!! ICA äger! Igår var det Christoffers tur att lämna idol, lite synd tyckte både jag och Stephanie men vi röstade ju inte heller så vi får skylla oss själva..... egentligen var inte någon av idolerna särskilt bra igår. Men men, temat DISCO kanske inte passade de.

Nu ska jag ta och borsta tänderna och klä på mig för det har jag inte gjort än. Haha jag är allt en liten latmask på helgerna...
Btw, fick faktiskt några ganska OKEJ bilder på mig (och en är på mig och Alma - en söt hund i släkten) av Sanna som jag lägger in här i bloggen.... jag tror de är tagna sommaren 2006 - jag ser faktiskt riktigt brun ut på en av de :D

  
Låten som påminner om sommaren 2006 då allt var all messed up, men mina vänner ställde upp så pass mycket att jag klarade mig igenom det hela. Tack Sanna för att jag fick njuta under en veckas båtsemester med dig och din familj. Det förgyllde min sommar, ska du veta <3


JASON MRAZ   -   I'M YOURS

längtar efter sommar

Jag vet inte vad som flugit i mig (säger vi...) men jag längtar så himla mycket till sommaren 2008. Kanske för att det händer en massa roliga saker och så men jag älskar att gå sommrigt klädd på en beach någon stans... Nu i sommar ska jag jag nog resa (Stephanie?) och sen kanske jag ska vara lite på landet. Ska fråga om min äldsta bästis vill hänga med, för vi har alltid så roligt. Maria, vill du hänga med? :) I somras var jag med henne och hennes familj till finland och OJ så mycket roligt vi hade. Ni kan ju läsa mitt inlägg om Finland så får ni se :D saknar umgänget med dig... det är så tomt!
Alla fall, nu måste jag skynda mig för min buss går om 10 minuter - ska med Stephanie på vår dans! MORS!

image43
Sara och Maria i Finland 2007
<3

STRESS

Ahh, är lite stressad eftersom jag ska vara på jobbet om typ 1 timme och här sitter jag och äter liksom... sen kommer jag inte hinna plugga något ikväll eftersom jag slutar vid typ 9 och jag har spanskaprov, turismredovisning och SOläxa tills torsdag/fredag! Men nu måste jag verkligen skynda mig!
Btw, sorry Maria att jag inte kunde hjälpa dig... du vet jag jag menar......
<3

1000 bröder?

Tittade in på mammas jobb idag efter skolan. Slutade vid 4 så jag kom ganska precis dit innan mamma packade ihop sitt och vi åkte hem med bilen. Btw så var Åsa där och det var ju ett stort +. Det sämsta är att hon ska sluta på mammas jobb så nu kommer det inte vara lika kul längre att komma förbi! Kommer sakna dig Åsa ;)
Skolan idag var väldigt seg, i alla fall imorse. Eftersom det var första dagen efter ett skönt och underbart lov så var det inte riktigt lika underbart att stiga upp vid 7, när man annars legat och dragit sig i sängen till typ 12 varje dag! NOT NICE! Juste.... fick ett sms av Stephanie också som sa att hon tänkte "försova sig" på spanskan så det blev att VI åkte till skolan tillsammans istället för att jag gör det ensam (egentligen har JAG sovmorgon, inte hon!).
En annan sak om vår skola är ju att 3orna är ute på praktik nu OCH DE KOMMANDE 15 VECKORNA!!!. Väldigt trist eftersom det är lite tomt utan de... men kul när de kommer tillbaka! Jag har hört att vissa har rest utomlands, vissa jobbar på hotell och vissa även i butiker... när jag blir 3a så ska jag försöka hitta någon plats utomlands för det är det jag vill jobba med i framtiden! Blabla... nu kom jag av mig lite :P

I helgen var jag i stan med Melanie och då köpte jag första säsongen av Tusenbröder. Det är en svensk dramaserie som jag verkligen rekomenderar - och huvudpersonen "Hoffa" som spelas av Ola Rapace är väldigt..... jaa snygg! Köpte även lite andra grejer så som smink och så...

Den störtsa nyheten, som jag glömt berätta, är att jag fått jobb (ett riktigt denna gång :P) och det är hos Svensk Säkerhetstjänst som telefonsäljare. Ett riktigt toppen jobb och i lön får jag ca. 1500-2000 :- i månaden. Ganska great om du frågar mig eftersom jag är i stort behov av extra pengar just nu! Familjen och jag drar ju snart till USA och då ska jag ha laddat plånboken ordentligt - ohojoj vad shopping det ska bli :P
Men men, nu tjatar min mamma på mig att jag måste lämna datan för hon ska skriva ngt protokoll eller nån sån skit men vi hörs senare! PUSS

Making April



Making April - I wrote this song

Ett av mina favoritband just nu

Nattligt inlägg

DET SNÖAR UTE! Det är helt sjukt, den första snön kom idag (egentligen igår) och jag blir bara så jätteglad när jag tittar ut och ser att det snöar. Haha vet inte varför... det är en speciell känsla bara! Ikväll har jag varit med mamma på MediaMarkt i HeronCity och köpt batterier, hörlurar till min iPod, 2 filmer och lite tuggummi :P Den ena filmen var mammas och det var någon Ingmar Bergman film, och jag köpte Linas Kvällsbok - grymt bra film. Riktigt rolig också! Såg precis klart den och det slutade med att jag satt och log för mig själv i min säng HAHA!
Jag var också förbi hos Stephanie och vi kollade på sista avsnittet av One Tree Hill säsong 4 och det var sorgligt för nu kommer det inga fler (förrän typ nästa år i maj!) och vi kollade också på idol. Tack Gud för att Sam åkte ut idag, det var rättvist tyckte både Stephanie och jag! Klart bäst ikväll var Marie Picasso... hon är värd att gå vidare till Globen. Drömfinalen för mig skulle vara med Daniel och Marie för det skulle kvitta vem som vann eftersom både är grymma! Nu är jag väldigt trött... skriver mer imorgon (då jag ska träffa Stephanie och kanske Sandra senare på kvällen (?) ). Vill bara säga till dig Stephanie att du är en underbar kompis <3 Tack för att du finns!

God natt folk


image42
Stephanie Diana Alveskog i 7an


RSS 2.0