I HATE YOU

JAG ÄR BARA SÅ TRÖTT PÅ DIG - LÄGG NER!


Sveriges äldtsa café

Det ligger i Gamla Stans och heter Sundbergs café och är ett av Sveriges äldsta caféer. Dit gick jag och Stephanie efter skolan för att unna oss varsin bakelse. Jag vet, vi är tjockisar... but you only live once! Själva skolan var riktigt skön idag, hade soprov men det gick sm smort HAHA - nej men allvarligt... vi får väl se hur det går :)
Kom hem vid halv fem och då kändes det som om hela lägenheten lös - vår städerska har städat så det känns jätterent... får se hur länge det håller i. När man har en hårboll i huset så är det inte så lätt :P

YES! Mamma kom just hem från jobbet och hon hade med sig mina skor, de har varit hos skomakaren på omklackning och utbyte av sula. Vad gör jag med mina skor egentligen :P i somras gjorde jag av med säkert 5 par skor... så nu ska jag fan vara rädd om mina skor!

2 DAGAR KVAR...


Clas Ohlson


bättre jobb?

Idag kom det fram en tjej till oss i skolan och erbjöd oss jobb som telefonsäljare. Vi bokade intervju med henne nästa vecka på onsdag så vi får väl hålla tummarna. Jag har i.o.f.s redan ett likadant jobb men där får jag runt 70 :-/timmen och på det nya jobbet skulle man få 110:-/timmen. STOR SKILLNAD, och pengar är viktigt för mig :P

Kom hem från skolan för ett tag sen. Har precis kollat klart på en film som jag köpt förra veckan. Snygg, Sexig & Singel heter den. Jätterolig tjejfilm ;) någon som sett den?


Imorgon har jag SOprov så lite plugg får det väl allt bli ikväll - gjorde det mesta igår så det känns ju bra! Sen ska jag äta lite middag med familjen och sen får vi väl se vad jag hittar på. Antagligen sätter jag på någon bra film och bara slappar eller så sitter jag lite vid datan.... men man kanske borde köra ett träningspass?!  :)

Welcome fashionweeks

Idag börjar modeveckorna i Sverige och det ser jag fram emot :)
Modereportage, modevisningar, nya färger och stilar som ska publiceras och en massa shoppingtips - kan det bli bättre?
Idag gick vi till 5 i skolan men det gjorde inte så mycket eftersom man har ju jordens roligaste kompisar att sitta av tiden tillsammans med :) you know who you are!
Ikväll har jag inte gjort så mycket men jag har i alla fall laddat ner One Tree Hill säsong 5 - avsnitt 4 som jag ska titta på nu! Åh det är så bra :)
Imorgon blir det gymm och plugg för min del, men något roligt händer ju alltid! Fiket med Stephanie efteråt brukar vara en höjdare, eller vad säger du, podis?
MORS
/S


Mirakelbomb?

Gårdagen var nog en av de konstigaste, underbaraste, roligaste, skönaste och läskigaste dagarna i mitt liv. Det hela började med att jag mötte Stephanie vid Liljeholmen för att vi skulle in till stan och shoppa (mera :P). Vi gick in i mängder av olika affärer och det slutade med att jag köpte en blå bolero från Nicole, en orange tröja från Vila och en film från en liten billigaffär mittemot Åhléns City... lyckade köp alla tre :) Sen hände det en konstig men rolig sak - när vi gick in på Wedins för att Stephanie skulle kolla på väska så kom det fram en tjej till mig och sa att hon kom från ModelAgency och att hon tyckte att jag hade ett fint utseende (kropp och ansikte). Vi pratade på om fotografering, lite om mina uppgifter såsom längd etc och så bestämde vi att hon skulle ringa mig någon gång i veckan om datum för min provfotografering. Och sen efter några veckor efter fotograferingen så ska de ringa och säga om de blev nöjda eller inte och då får man komma fler gånger och kanske t.o.m få kontrakt med de. Gud så kul, har alltid haft i lite hemlighet att vilja bli modell för en dag liksom. Besök själva deras hemsida så får ni se www.amodel.se . Om ni tittar under S på tjejmodeller så finns det en Sandra där som jag känner - så omöjligt är det ju inte. Framför allt blev bara jätteglad att de tyckte om hur jag ser ut, det kunde jag behöva efter några deppiga dagar.... är lite nervös hihi! GLAD GLAD :)
Efter det skulle vi börja gå mot mitt jobb men då möts vi av en massa polisbilar och brandmän som säger att det är en gasläcka inne på PUB och att vi genast måste sticka därifrån för att OM det skulle explodera så kunde det gå riktigt illa. Vi blev lite halvrädda Stephanie och jag så vi skyndade bort till Duka där vi gick in för att coola ner oss :P 
Sen åkte vi hem! En turgrej med det där på PUB var att jag slapp jobba, eftersom hela Kungsgatan där jag jobbar var avstängd till sent på kvällen. Hade ingen direkt lust så det var skönt!
Väl hemma var det dags att ta itu med svenskan. Hade en bok som ska vara utläst till imorgon, men jag hann klart innan deadline! SKÖNT! Kollade lite One Tree Hill innan jag gick och la mig :)

  

1) <3
2) Sandra som model på ModelAgency
3)
lite mojjs

Surprise

LÖRDAG
Hade ställt klockan på 11 men gick upp lite tidigare. Idag skulle det bli överraskningsfest för pappa, men han visste NADA. Så jag och mamma sa åt honom att ta en dusch och fixa till sig lite innan vi satte oss i bilden på väg ut till Södertälje för att möta upp mina brorsor för att köra Gocart. Vi gick in i hallen och vi som ville köra skrev upp oss på en lista och gick sen in i ett rum för att testa overaller! Skönaste grejen var när Niklas kom ut i en ganska annorlunda overall som mer liknade en meckardräkt som mekaniker brukar ha på sig! Alla vek sig av skratt när han berättade att ingen annan overall hade passat honom pga hans kroppsbyggnad så han fick ta en som de hade i en skrubb. HAHA fett roligt! Tog en fin bild på detta som jag ska försöka ladda upp! jag lovar....
Efter alla 3 race så hade vi alla ont i armarna eftersom man häll så kramphårt i ratten för att inte slira iväg. Johan tog guld, Christian silver och Elin tog bronset före pappa och Niklas. Själv kom man näst sist men whatever - KUL SOM FAN HADE JAG I ALLA FALL :D! Efter besöket i Södertälje drog vi alla 9 hem till Niklas för att käka en härlig middag tillsammans och för att fira pappa! Christian (som är kock för er som inte visste det) hade lagat jättegod mat. Kyckling filéer fyllda med ngt asgott serverat med klyftpotatis, tomatsallad, vanlig sallad, tsatziki och såser! Världens bästa kock om ni frågar mig :P
Senare på kvällen anslöt även Emelie och Linda som hade haft annat för sig under kvällen... så i som mest var vi väl runt 11-12 pers. Dricka blev det också, och lite väl mycket för vissa personer. Men det var i.o.f.s bara en positiv sak när det blev dags för kareoke. Vi sjöng låtar som Evighet, Father and son, Brevet från kolonin, Highway to hell, Mamma mia, Burning och Främling. Det belv som sagt en massa Carola, för att Elins idol är Carola så ja... men men hennes låtar var ganska sköna att köra! Det blev en väldigt sen kväll och vi kom inte hem förrän vid 2, men somnade gjorde jag inte förrän vid 3 tror jag... segt kändes det ju sen när jag visste att jag skulle upp och jobba dagen därpå men sånt får man ta!
Kvällens skönaste kommentarer:
"Alltså ligga med sina killkompisar är okej, men få massage av en kille - det går fan inte!"  -> Niklas
"Farsan har så mycket hår på rumpan att man tror att han har bajsat på sig"  ->  Johan
Jag älskar mina brorsor jättemycket och de har spelat en stor roll i mitt liv <3

  image109
Gamla bilder men men.... :)

25/1

Alltså jag har haft lite att göra i helgen så jag har inte hunnit uppdater så bra men här kommer lite om i fredags:
Efter skolan som slutade vid 14.30 så drog jag och Stephanie in till stan för att shoppa lite. Vi båda hade just fått pengar just då så vi kände att shopping - det var ett tag sen! Vi vandrade runt ett bra tag och det köptes tröjor och fika. När klockan började bli runt 16.50 så följde jag med Stephanie till t-banan innan jag gick upp till Hötorget för att möta mamma och pappa. Vi skulle nämligen gå och äta på restaurangen Grodan innan vi skulle till Kulturhuset för att se teatern Figaros bröllop. Pjäsen var riktigt rolig, tyckte mamma och jag i alla fall!
Innan teatern började så ringde Jessica och undrade om vi kunde ses men jag kunde ju inte - fuck! Hade verkligen varit nice att träffa henne. Kanske ville hon prata lite om flytten som skedde i helgen... men det får vi ta igen en annan gång!
Lyckad fredag!

Rekord

image106

Ingen kommentar :P

lucky me

Nu är klockan precis 22.22 så nu får jag en lyckospark :)
Stephanie stack precis efter en rolig hemmakväll efter skolan. Vi har bl a ätit middag, fikat, skrattar något enormt, spelat in en knasig video tillsammans med Marianne och Juan ;) Vi kollade också på en massa gamla bilder från balen och julmiddagen som vi hade i 9an och vi hittade en ganska fin bild på Madeleine, Melanie och Malin.



Snart ska jag gå och lägga mig men innan det ska jag nog se på min favoritserie :D
Imorgon har vi resursdag i skolan och börjar 10 - SÅ skönt. Något som är ännu skönare är att vi slutar 12!
Senare på kvällen ska jag, mamma och pappa gå ut och äta på BarCelona och sen gå på teater... det avr ett tag sen.... vi ska se Figaros bröllop (hoppas den är bra :P) SKÖN DAG!
Tjolahopp

trognaste bloggläsaren just NU

image104

Stephanie Diana Alveskog

Dagens

Dagens humör: Glad men snorig

Dagens borde: Träna
Dagens frisyr: Uppsatt i min vanliga knut
Dagens klädsel: Blåa jeans, svart linne, grå tröja och svarta boots
Dagens planer: Hem och ta det lugnt eller träffa Stephanie
Dagens materiella vill ha: Capucchino (?)
Dagens längtan: Tills jag blir helt frisk
Dagens fundering: Vad man ska hitta på i helgen
Dagens beroende: Halstabletter
Dagens roligaste: Sandra som berättade när hon kikade på en viss person... HAHA
Dagens tråkigaste: Att vår data är sajk (kom inte på ngt bättre...)
Dagens personer: Stephanie, Amanda, Sandra och Biffen <3
Dagens irritation: Att jag måste snyta mig 24/7
Dagens låt: Boston


NEEEEEEEEEEJ



Heath Ledger som har varit med i filmer som Brokeback Mountain, En riddares historia och Casanova är nu DÖD! Varför tar alla underbara kändisar livet av sig?
Kan någon förklara det för mig...  :'(

nr. 1

"Dina kläder skulle se bra ut i en hög bredvid min säng"

sjukling

Här sitter jag framför datan - helt snorig, i pyjamas, smutsigt hår och med en jobbig hosta. Tog precis en tablett så vi får väl hoppas att det hjälper. Usch, det är verkligen inte nice att vara sjuk! Vaknade när min klocka ringde vid 6.30 imorse och upptäckte att jag var halvdöv och kunde knappt andas... messade Stephanie att jag inte kommer idag för vi skulle ha gymmat efter skolan idag egentligen, men det får vi ta en annan dag :)

I alla fall så träffade jag Maria efter skolan igår. Hon verkade gått lite vilse på väg mot min skola för att möta mig. Hon kom upp från hamnvägen och såg lite förvirrad ut - gumman :P haha! Vi drog oss i alla fall mot Stureplan för att ta en fika på EspressoHouse. Jag var så gott som vrålhungrig eftersom jag inte ätit någon lunch i skolan (äckligt och filen var slut!) så för mig blev det en räkmacka och för Maria blev det någon god kaffedrink. Den såg god ut i alla fall ;) Vi pratade om allt möjligt och det var verkligen härligt att träffa henne igen!
Vi bytte också våra vääääääääääldigt försenade julklappar och jag fick ett sjukt snyggt armband och två supersöta ljushållare i brunt, grönt och guld (passar in perfekt i mitt rum) som jag redan har invigt :P

Just nu blev jag jättesugen på kladdkaka så jag ska ta och kolla om vi har alla ingredienser till det och börja baka :) Det var längesen och jag tycker det är roligt haha! Synd för er - ni får inte smaka *lipa*


Best Friends Forever, right?

Datorkunskap

Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data Data

Sitter just nu i skolan och har datorkunskap och det ska vi ha i 40 minuter till och då har vi just avklarat en 2timmars-lektion! Duktig klass :P Efter skolan ska jag träffa Maria en snabbis. Byta julklappar, snacka lite om resorna och lite annat. Blir nog en fika någonstans tror jag nog. Härligt att träffa henne igen, det var ett tag sen :( men det ska det bli ändring på!
Ikväll blir det nog lite chill med film och lite nyttigt snacks för jag måste vila - är sjuk och det har inte direkt blivit bättre under helgen :(
KRYA PÅ MIG!

Tråkig söndag

Snart måste jag börja dra mig till busshållplatsen för att sätta mig på buss 147 till Liljeholmen. Jippi, en bit på vägen till mitt roliga jobb - NOT! Ibland känns det så jobbigt att dra iväg till kungsgatan för att sitta i telefon i 4 timmar, men men upp med hakan - man får ju betalt.

Igår drog jag och Stephanie till gamla Tully's och tog varsin milkshake - det avr ett tag sen nu och vi kände att vi behövde prata över en milkshake så Tully's blev det. Efter det hade vi filmkväll hos mig (haha vi kom inte på ngt annat + att det är myyyssssss). Vi såg filmen Vacancy som verkligen överraskade oss. En gång tidigare har vi sett en sån här film och det var When a stranger calls och den var också väldigt spännande. Vacancy handlade om ett par som tog in på ett ruffigt motel för att deras bil gått sönder. Men det visar sig vara värsta mardrömmen eftersom ägaren och hans medhjälpare försöker iscensätta allt till en skräckfilm. Fy, vi skrek minst ett par gånger var. SE DEN FAN :)

Ikväll efter jobbet kanske jag träffar Stephanie, för plugga matte till provet imorgon känns inte så great. Btw, på fredagslektionen när vi hade matte gick vi igenom allt och lite till så det känns bra! Hoppas det går bra också ;)
Nu måste jag äta en snabblunch innan jag ska dra.
tjing.

Filmkväll

 
Igår blev det filmkväll hemma hos Stephanie! Jag gick upp till t-banan för att möta henne kommandes med fruängentåget och sen gick vi tillsammans upp till godismonstret och hyrde filmen Disturbia. Hemma hos henne satte vi oss i hennes rum med en massa kuddar och filtar och släckte ner så mycket som möjligt (även fast det redan var mörkt ute haha) och satte på filmen. Den var i början lite mesig men sen blev den mer och mer spännande och några chockar fick man - en gång skrek vi till och med riktigt högt. Fy, det är läskigt men det är det som är grejen med skräckfilmer :)
Efteråt böjade vi snacka om en siamesfilm om två personer som sitter ihop och så får man följa deras liv på film. Vi började skratta och bestämde oss för att fortsätta göra det med filmen Welcome Mrs Doubtfire som Stephanie hade i sin filmlåda.
Jag tog 01.11 bussen och när jag kom hem la jag mig i sängen och spanade lite One Tree Hill innan jag somnade. Det var allt jag gjorde i fredags...
<3

Faster Inger

Var på besök hos min faster idag jag, mamma och pappa! Hon har precis flyttat in i en ersättningslägenhet för att det brann i hennes förra så allt blev typ förstört. En liten gullig etta vid Essingen. Vi var där närstan hela dagen och vi snackade mest om lite allt möjligt typ skolan, jobb, relationer, resor och blabla! Måste bara tillägga också att hon sa att hon skulle visa något när vi kom. Hon drog upp tröjärmen och visa oss en grön tatuering. Fan va coolt, min 50-åriga faster har tatuerat sig (för 2a gången!) HAHA, hon är för skön alltså! Det föreställde hennes favoritblomma liljekonvaljen närmare bestämt. Den var mest grön och svart men skulle tillbaka för att fylla i de vita blommorna (SE BILDEN!) Den hade kostat runt 800 :- att göra och det var tydligen en astrevlig man som gjort den på stället House Of Pain (passande namn ;) ) Inger - you rock :D

Efter besöket hos faster drog vi upp till åsen för att hämta mat vi beställt från Korfu och gud så gott det var - men det är det alltid. Kolgrillad kyckling på spett tillsammans med pommes och bröd med tzatsiki. Mums, ni som ätit därifrån vet hur gott det är.
När vi var hos faster hade jag lite smskontakt med Robban och Melanie. Melanie berättade lite vad hon och Steffe haft för sig och det lät som om det hade blivit lyckat. Hon får fasen berätta mer detaljer senare - go for it Mela!
Ska prata med Stephanie nu, så vi får väl se vad vi hittar på. Kanske spanar in ett ställe vi sett reklam på på t-banan... äsch vi får väl se vart ödet tar oss denna gång.... right?


2 veckor kvar

   

Alla längtar vi bort från tråkiga gamla kalla Sverige någon gång. Dessa bilder gör suget efter att resa ännu större. Efter skolan idag följde Stephanie med mig in till Globen för att hämta lite resekataloger på Resevaruhuset för i sommar ska vi åka till Grekland :) åhh, gud så skönt. Det var verkligen ett tag sen jag var där - 1994 var det senast om man ska vara exakt! Synd bara att man inte kan lite grekiska för de är ju då inte så bra på engelska där nere...

Helgen ser ganska fri ut, d.v.s att jag inte direkt har något inplanerat. Kanske blir det någon fest imorgon med lite kompisar :D men idag ska jag nog bara ta det lite lugnt. Ska ringa Stephanie ikväll så får vi väl se vad vi hittar på!

P.S
Om 2 veckor fyller jag år och då blir det fest för de närmaste :) yeeei - längtar!

Time to take a bath

Att försova sig är bland det värsta jag vet, vilket jag såklart gjorde imorse. Min klocka ringde typ inte så det blev stress stress stress till skolan. Hann t.o.m med en för tidig t-bana som jag och Stephanie skulle ta så jag väntade i Slussen på henne. Ämnen som vi hade idag var data (som vi sen inte hade för ingen data funkade i hela skolan - bra där!), spanska, turism och samhälle. Ganska lugna lektioner och det är så sjukt skönt för vi får seriöst typ aldrig läxor!
Efter skolan drog jag och Stephanie till vårt andra favvofik i Gamla stan som är Stockholms äldsta fik. Där tog vi en fika och babblade om en massa struntsaker haha :)

Sitter lite vid datan men känner att jag verkligen måste tvätta håret så jag tänker ta mig ett bad. Det var ett tag sen! Hittade för någon dag sen lite mysiga badsaker som jag tänkte prova idag. Hittade bl a en present som jag fått för ett tag sen - en jättegullig ask med röda badkulor formade som hjärtan <3 hihi! Undra vem som har gett mig dem...?


twodays

Igår var det en ganska skön dag i skolan :)
Vi hade inte direkt några jobbiga lektioner, förutom samhälle kanske men vi arbetade med lite frågor och så fick man gå när man typ var klar. Efter skolan drog jag och Stephanie till Högdalen för att köra ett pass på gymmet. Det gick bra men var ganska jobbigt eftersom båda hade träningsvärk sedan dagen innan... efteråt gick vi på Gullvivan för att ta något att äta och medan vi satt där pekade Stephanie helt plötsligt ut genom fönstret och sa: "där, där är Rikard ju!" och det var det! Det avr lite läskigt att hon kände igen honom. Det var mörkt ute och hon har aldrig träffat honom, men det var ganska roligt. En annan sak som hon tyckte var betydligt roligare var när jag frågade (tyst för mig själv...) om man kanske kunde äta en skylt på en bakelse. Både Stephanie och han bakom disken fick sig ett gott skratt... haha dumma lilla jag! Äta en skylt haha?!

Idag var Sandie sjuk (KRYA PÅ DIG GUMMAN <3) men hon missade ingenting direkt. Hade bara handledartid, engelska och spanska - inget jobbigt alls. På handledartiden idag fick vi äntligen träffa våran nya handledare - Marcus! Han verkar jättebra och lärde sig alla våra namn under denna lektion - impressing huh?
På engelskan slappjobbade vi lite och vi fick tillbaka lite saker från förra terminen. VG och VG+ på allt - kändes riktigt bra :) På spanskan tog vi det lite lugnt eftersom vissa (även jag) hade glömt en del under lovet.
Tog sen en promenad till Åhléns vid skanstull (typ 500 m från vår skola) och köpte mina efterlängtade tofflor! ÅHH, de är så sköna. De är gråa och vita med ull inuti! supermys!
När jag kom hem var Nettan fortfarande hemma (vår städerska) så vi småpratade lite innan hon gick och jag satte mig framför datan.....
Ikväll har jag inga direkta planer, ska kanske ha lite filmkväll med mig själv eller kanske träffa Stephanie - nice vilket som! <3

it's just life



The Exies
Tired Of You

ironi <3

image93

Ekerö

      

Här är lite bilder från festen på Ekerö i helgen!
Riktigt lyckad kväll, hade dock blivit ännu mer great om vi hade haft lite mer dricka än vad vi hade (haha). Minglade runt och träffade (bl a de från bildena då...) Amanda, Wille, Billy, Lukas, VB, JessicaOscar, PeterEmelieOscar, Elliot och Boris :D

Blev lite sent den kvällen för bussen gick därifrån vid 3 så jag och Stephanie var inte hemma förrän vid 5 på morgonen! Huvudsaken var i alla fall att vi hade roligt och det hade vi... även när det blev dags för snurra flaskan.....
HAHA ;)

JOBB

Sitter på jobbet och tråkar - ingen vill köpa av mig :'(
BAJSJOBB!

finally available

image85

stupid

Min väckarklocka ringde vid 07.30 men jag var alldeles för trött att gå upp då jag jag snoozade vidare till 08.00 för då var det dags att äta en ordentlig frukost och packa gymväskan för att senare dra till Högdalen för att gymma med Stephanie. Det var riktigt jobbigt idag, så efter ett tufft träningspass blev det en sval dusch och sen bege sig vidare till skolan. Började vid 1 så man kan säga att det var en riktigt skön dag - det enda vi typ skulle göra idag var att få veta lite slutbetyg i vissa 50-poängskurser från HT. Det blev följande resultat för min del:

Turism  - MVG
Administration - MVG
Försäljning & Service - VG
(inget att direkt klaga över om du frågar mig :P )

Efter skolan följde Stephanie med mig till stan för att kolla på skor, men de skorna som vi ville kolla på OCH senare kanske köpa har typ utgått - FUCK!
Stephanie drog hem och jag stannande kvar för att vänta på Sanna som kom från skolan... vi gick runt ett tag tills vi gick in på Sandy's och åt middag eller vad man ska kalla det. Det blev en submarine kyckling-curry för båda och medan vi åt så pratade vi om allt från resan (hon var i USA samtidigt med mig), kärleken, nyår, shopping, problem och lite skola såklart. Var verkligen skönt att träffa henne och gud så brun hon var... min solbränna har börjat gå bort men än finns det mycket kvar :P Vi skildes åt i Slussen och jag tog bussen hem efter att ha fått skoskav i mina favoritskor. USCH! Väl hemma nu sitter jag lite vid datan och ska snart stänga ner för att kanske dra ut eller kolla på någon film :)

Dagens mening  -  "
Men va faaaaan!"
Stephanie och Sandra vet vad jag menar HAHA

P.S
Min data är sjuk i hårddisken!

skönaste veckan på länge

Alla fruktade vi vecka 2 som sas skulle bli den jobbigaste. Grejen är ju att man har alltid i alla tider varit ledig från skolan vecka 2 - alltså haft ett 3 veckors lång lov men nähä tydligen inte i år! Jobbigt, men som tur var visade sig veckan vara skönare än någon annan. Ser ut såhär:
Måndag - sovmorgon till 10.00 och slutade sen 14.30 (i vanliga fall 16.00)!
Tisdag - sovmorgon till 10.00 och slutade sen 14.30 (vanlig tid
Onsdag - veckans mirakel - VI ÄR LEDIGA :) hur skönt är inte det liksom?
Torsdag - börjar någon gång vid 1 och slutar vid 16.00
Fredag - sovmorgon till 10 och slutar som vanligt vid 16.00 (tror jag :P)

Idag då - jag, Stephanie och Sandra hade riktigt roligt i skolan och det skrattades en hel del. Efter skolan hade vi sällskap med Sandra mot Hagsätra för vi skulle till Högdalen för att köpa gymkort. Skönt att komma igång med träningen. Det gick bra och kortet kostade 350 :- för 10 ggr. Ganska bra pris tycker jag!
Kan berätta lite mer om vad jag gjort i veckan i nya inlägg ;) datan cpade sig (IGEN SOM VANLIGT - så allt försvann om denna dag... orkar inte sammanfatta allt igen......) så jag skriver nya inlägg!

PUSS

en bild säger mer än 1000 ord

image78 image79 image80 image81 image82 image83 image84

Igår var det julklappsutdelning med gamla tjejgänget. Ville bara säga att jag hade det jättehärligt tjejer <3 :)

Vem är du egentligen?

GÖR SÅHÄR
Första bokstaven i ditt namn:

A- Korkad
B- Blond
C- Störd
D- Porrig
E- Sexig
F- Het
G- Rolig
H- Underbar
I- Söt
J- Gullig
K- Vacker
L- Killaktig
M- Bitchig
N- Undersmart
O- Gangster
P- Fantastisk
Q- Populär
R- Puckad
S- Översmart
T- Söt
U- Ful
V- Tjejig
W- Fräknig
X- Smart
Y- Dum
Z- Osexig
Å- Cool
Ä- Social
Ö- Osocial

Första bokstaven i ditt efternamn:

A- Bitchbabe
B- Ödla
C- Bitch
D- Rövslickare
E- Gud
F- Gamling
G- Katt
H- Kille
I- Tjej
J- Emo
K- nörd
L- Alkolist
M- Tönt
N- Sexmaskin
O- Idiot
P- Spankare
Q- Fotbollsproffs
R- Porrstjärna
S- Sexgud
T- Fittslickare
U- Prinsessa
V- Prins
W- Punkare
X- Rädd-Katt
Y- Hora
Z- Chokladgalen
Å- Tandborste
Ä- Sötnos
Ö- Snygging

Färg på tröjan som du har på dig:

Röd- Som gör allt för att få knark
Lila- Sommkollar på porr
Orange-Som har ett stort ass
Gul- Som vill ha sex med dig
Grön- Som vill rocka
Rosa- Som är bra med händerna
Blå- Som gillar att strippa
Vit- Som alla vill knulla
Brun-Som är väldigt ful
Grå- Som gör allt för att få ett ligg
Svart- Som är porrig

Jag är en översmart tönt som gör allt för att få ett ligg - HAHA
Vad blev du?

3 januari

Idag kan man verkligen säga att jag nästan har slösat bort en hel dag av det härliga men dock korta jullovet. Det enda jag har gjort är suttit framför datan och nördat - hela dagen! Det är verkligen illa, men ska försöka ta vara på de resterande dagarna på ett bra sätt. Än så länge ser det ut följande:
Fredag - inga direkta planer 
Lördag - fika med Ullis och sedan fest hos Sarah senare på kvällen :)
Söndag - måste ringa mitt jobb, träffa Stephanie och plugga lite
Som tur är så hörde Stephanie av sig tidigare idag och vi bestämde att åka till stan för att köpa min födelsedagspresent för om 30 långa dagar fyller jag år. HÄRLIGT ATT BLI 17! :) Efter det ska vi nog fortsätta till vårt favoritcafé i Gamla Stan och sitta där och snick-snacka som vi brukar... när jag sedan kommer hem vet jag inte riktigt vad som ska hända. Vi får väl se.


trognaste bloggläsaren just NU

image77
Melanie Ericsson Lundh

Aren't you glad?

image75



sean banan



SJUK

En dag med Melanie

Ja, rubriken säger väl det mesta om den här dagen... vi hade lovat varandra att gå upp klockan 10 och när min klocka ringde vid 10 så var jag verkligen ybertrött så jag snoozade runt i nästan en halvtimme, sen fick jag dåligt samvete och skrev ett förlåt-sms till Melanie som verkade vara i samma situation - SKÖNT! Jag gjorde mig i ordning och ringde sen henne. Vi träffades kanske 20 minuter senare på perrongen till Hägerstensåsen och sen tog vi en prommis hem till henne för att ta det lite lugnt. Vi snackade en hel del och vi kollade även på filmen Candyman som vi har snackat om att vi ska göra. Den var lite läskig faktiskt men inte JÄTTE liksom... lagom ;)


image70 image71 image72 image74

Till lunch blev det nudlar och det blev det även till middag som jag också åt hos Melanie, men till middagsnudlarna så tillkom även kyckling-bollar (hade aldrig ätit det innan men det var gott haha) och grönsaker. Nu sitter vi i hennes rum och jag knappar lite vid hennes nya dator som hon fick i julklapp :D vi ska lite senare kolla på en film till, som jag redan sett, som heter Panic Room och den är verkligen nervpirrande. Ni som sett den vet vad jag menar :P känner att jag behöver en sen kväll med trevligt umgänge!
Vi var ute en hel del också och då passade vi på att waffla :)
GOD KVÄLL FOLK


Sanning är störst av allt

Gjort är gjort och det är jag stolt för!
:D


Nyår

FUCK YPU DUMMA DATOR :@ !
Hade alldeles nyss nästan skrivit klart hela inlägget om nyår och sen fuckade den sig och allt försvann. Blir liite irriterad på sånt som ni kanske förstår så nu kommer jag bara skriva upp allt som hände under kvällen. Inte i ordning, men så att ni kan få veta vad jag, Stephanie, Jessica och Melanie upplevde gårdagen eller jaa rättare sagt natten :P. Varsågoda:
# hemmafesten hos Jessica blev lyckad och jag och Melanie skrattade en hel del under Grevinnan & Betjänten eftersom vi var de enda som sett den innan

# fick väldigt ont i fötterna efter att ha promenerat runt i halva Sverige i högklackat. Vi gjorde besök på platser som Rågsved, Slussen, Västertorp, Hagsätra, Skanstull och Hägersten. Inget att rekomendera en sen natt i högklackat!

# under kvällen träffade jag en massa som jag kände (på riktigt) och kände igen bl a så träffade jag Ullis och Alfred och vi såg också en massa folk från vår skola. Träffade en tack vare Jessica som tydligen gick i HP2B, alltså i samma klass som mig och Stephanie fast i 2an! Cooolt, han hette Marcus och vi var med honom och hans kompisar resten av kvällen.

# fick även en nyårspuss av en helt främmande kille som i.o.f.s inte såg så pjåkig ut ;) Melanie träffade värsta charmören som levererade 2 pussar haha. Det var roligt!

# lite konstigare saker men ändå galet roliga nu efteråt var att en vuxen människa hoppade upp på mig rygg och typ red runt på mig. Jag hade mina ömma fötter nerkörda i mina höga skor och fick stappla runt några steg med honom där på ryggen som inte direkt gjorde smärtan bättre. Sen skrek han GOTT NYTT ÅR i mitt öra och hoppade av igen. Tack för en bruten rygg hörru! Sen var vi typ dumma jag Stephanie och Melanie som ställde ifrån oss våra sista cider för att vi frös så jäklans om händerna. Snälla, vad tänkte vi på... vi kunde ha hållt de med jackärmen eller vad som helst? Middagen blev heller inte lyckad eftersom den spenderades på donken - ILLA tjejer! Fler minus var att drickan tog slut ganska snabbt och eftersom vi gick så mycket rann allt av ganska fort :( men men då gjorde man i alla fall inte saker som man sedan får ångra!

# höll mitt nyårslöfte redan första kvällen - BRA SARA! Det finns det folk som kan bevisa.....

# fick sällskap av Alfred och en annan kille (typ vuxen) en bit på väg hem till mig för jag och Stephanie vågade inte gå i skogen själva hehe! TACK grabbar!

# fick en skön start på 2008, en riktig slappardag tillsamman med Stephanie som sov över. Vi har då inte gjort mycket idag - ätit frukost, middag, snackat, tramsat med kameran, suttit vid datan och lite sånt..... imorgon ska jag träffa Melanie och vi har en del att snacka om eftersom vi sitter i typ samma sits i en viss situation... Jag har bara två saker kvar att tillägga:

1) Nyårskävllen blev väldigt lyckad efter mycket om och men
2) Gott nytt år allihopa och välkommen 2008

<3


RSS 2.0