hot or not?

image247


FUCKING HOT <3

A08



The Kooks - Naive

granlund

På onsdagmorgonen så vaknade jag vid 07.15 då min väckarklocka  ringde och det var dags att gå upp. Jag gick upp och åt frukost med  mamma, som skulle till jobbet. Jag fixade i ordning min packning  lite, efter som det var idag vi skulle dra till mitt landställe i Granlund,  nära Trosa. Efter det tog jag en dusch och sen kilade jag över till  Jessica, då var klockan kanske runt 09.30. Hennes hund Loppan  har fått valpar så jag fick ta mig en titt på de små och jävlar va söta  de var :) det här är deras C-kull så jag, Stephanie och Mela har  innan fått hjälpa till med att bestämma namn så en av hundarna ska  heta CocoChanel. Vi drack lite kaffe, för jag var redan trött, och pratade lite innan det blev dags för mig att möta upp Stephanie i Kransen. Vi tog en liten promenad till Telefonplan där vi mötte upp Madde som hade fixat dricka. Vi gjorde upp "affären" hemma hos Stephanie sen för hon var inte klar, var tvungen att duscha och packa klart. Madde och jag hade med oss våra saker redan på morgonen!

image246

Lite senare åkte vi in till Centralen för att möta upp Stefan och Mela som också skulle åka med oss. Vi tog pendeltåget mot Södertälje C och där skulle vi sen göra två bussbyten innan vi äntligen var framme i Granlund, där mitt landställe ligger. När vi kom dit började de andra med maten, hemlagad pizza, medan jag gick ner till "lillkåken" för att fixa i ordning lite. Gud så hungriga vi var vid det här laget, hade åkt i typ mer än 2 timmar och lunch hann vi typ inte med så det var verkligen jättegott men dum som jag är åt jag försnabbt så jag blev pangmätt på en gång!
Efter maten satte vi oss tillrätta i stora huset och slog på en film medan vi väntade på att Rikard och Robban skulle ansluta, de hade haft träning så de fick skjuts ut. MYSMYS!
När de kom, då var klockan runt 22 så blev det lite mer fart på festen. Vi skrattade, pratade, spelade Alias (och det var väldigt roligt eftersom det var ganska svårt att förklara ord när man druckit och så ;) ), tog lite kort och sedan bäddade vi upp alla sängar och låg och snackade (och lite till....) tills klockan blev tidig morgon. Jag, Stefan och Stephanie delade säng, Madde och Rikard delade den andra och Mela och Robban fick ligga på golvet på lite täcken och madrasser haha. Robban och Rikard satt och drog en massa hemmagjorda Alla Barnen skämt som blev roligare och roligare ju tröttare vi blev HAHA. Tror inte jag somnade förrän vid 06.30 - vilket innebar att jag varit uppe i mer än 24 timmar!!! SNARK!

Vi hade ställt klockan på 11 för att kunna komma hem skapligt och så men vi hade redan packat och städat (eller om jag ska vara riktigt ärlig så städade Stefan, Mela och Robban nästan allting, de sötnosarna <3, för de kunde inte sova.....). Det var lite mindre roligt sen att vänta på bussen på OKQ8 i närmare 2 timmar, för på landet går inte bussarna direkt var 10e minut som här hemma..... men vi roade oss med att äta lite frukost och bara ta det lugnt.
Hemresan gick snabbare än beräknat och jag var väl hemma vid 16.00 då jag slängde mig på sängen för att vila lite. Hade ju bara sovit runt 2 timmar den natten så trött som fan var jag.

Senare på kvällen ringde Jessica så jag träffade henne och vi var ute större delen av kvällen och när jag kom hem gjorde jag mig i ordning (gick ganska snabbt för mitt smink från gårdagen var i stortsätt borta och jag hade myskläder på mig) och la mig i sängen och lyssnade lite på musik innan jag slocknade... härliga onsdag/torsdag :) tack!

Snabbis

Hela påsken firade jag på landet, det var trevligt! Lite trist i längden blev det ju, men jag gick 5 milspromenader så det kändes skönt i alla fall... fick lite påskgodis också såklart och 200 :- i ägget hittade jag också.... jeei!
Igår var jag och Stephanie i Spånga tillsammans med Stefan, Dima och Kalle och typ chillade lite i deras tennishall... haha Mela - banga inte på fredag ;)

Idag, om bara en liten stund, så ska jag möta Madeleine och Stephanie i kransen (är just nu hemma hos Jessica för sen åker jag och lite folk ut till mitt landställe nära Trosa och Jessica åker på kryssning så vi ville ses idag :) ) för vi ska möta upp Emma som ska köpa ut lite dricka till oss. Sen bär det av mot spottkoppen i Centralen för att möta de flesta där och påbörja resan ut till landet... kommer bli en härlig övernattning, känner det på mig. 7 pers i en stuga som ska sova och lalala... nicenice! Men nu måste jag hjälpa Jessica välja lite kläder till hennes kryssning innan Stephanie ringer och jag måste kila... bered er på uppdatering när jag kommer hem!

appropriate

http://www.youtube.com/watch?v=PNF1a-ZG1uc

härlig låt till en hälrig årstid <3

minusgrader

Ute är det minusgrader och sol, det perfekta vintervädret egentligen - men hallå nu vill jag ha sommar! Tror inte heller att jag är ensam om att känns så! Vaknade imorse av att jag hostade som fan. Inte roligt... gick in och la mig hos mamma som blev tvungen att ligga och lyssna på mitt oväsen. Vi bestämde att jag skulle stanna hemma, idag också! Usch, har bara varit i skolan en enda dag denna vecka och nu är det liksom lov! Eller efter idag i alla fall....

Alldeles nyss så fick vi tillbaka strömmen efter drygt 1 timmes strömavbrott... jag messade lite folk som föreslog lite olika saker. Jessica, som jag ska träffa senare idag, föreslog att jag skulle spela spel med Bullen så det gjorde jag. JAG VANN HAHA ;) Har även haft lite kontakt med Stefan, Mela och Stephanie :) härliga människor det där!
Nu ska jag gå och tvätta håret och klä på mig, för när som helst kanske Jessica ringer och då vill jag vara klar liksom! Måste även måla om lacket från igår... usch det blev jätteilla... men jag får skylla på att jag var trött :P
MAVALA!

image244

Tusenbröder

  

Glömde säga att idag har jag hunnit kolla HELA första säsongen av Tusenbröder
där snyggingen Ola Rapace spelar huvudrollen! Åh det är så bra!

feberfri? icke sa nicke

Kom precis hem från en kort kväll ute och hemma hos Mela. Jag stack vid 5 och när jag kom dit så hjälpte jag henne lite att laga middag - köttbullar med mackaroner. Det blev riktigt lyckat faktiskt, fast jag vet.... det är inte så svart att misslyckas med sån mat men ändå!
Tog febern också när jag kom hem, mamma ville checka om jag mådde bättre, och grejjen är den att jag mår bra som bara den men febern liggar fortfarande över 38 grader :S vad är problemet? tänker gå till skolan imorgon även om jag har feber fan... saknar alla ju, speciellt dig Stephanie <3
Sitter just nu framför datan och snackar lite med Stephanie, Rikard och Stefan... mysmys! Ska nog sova ganska tidigt ikväll om jag ska orka upp vid 06.30. Igår somnade jag vid 1, så det måste det bli ändring på! BASTA!

take away all the pills

Jag blir deprimerad av att se alla snytpappaer, alvedon som ska ta ner febern, halstabletter från apoteket och vicks och alla glas som varit fyllda med c-vitaminer som ligger all over mitt rum. Som tur är så känner jag mig faktiskt mycket bättre, efter att ha tagit ett långt varmt bad och skämt bort kroppen med härlig lotion så ska jag städa och sen knalla över till Mela. Hon skulle laga middag till familjen så då kan ju jag hjälpa till lite och sen som belöning ska vi ta en promenad. Känner verkligen att jag behöver gå ut. Har legat i min säng i princip 2 dagar i sträck så ni kanske förstår hur mycket jag vill ut!!?! Så nu måste jag bädda min säng, måla klart mina naglar, städa upp lite i mitt rum, sätta på diskmaskinen, klä på mig och kila iväg... mors!

jag saknar


image197

Sjuk, igen...

Jag förstår inte vad det är som händer?
Just som jag lbivit frisk så åker jag på en dunderförkylning :( damn it! Idag hade vi matteprov och det gick väl hyfsat bra..... tror jag får G, men får hoppas på det bästa! Haha, ditt talesätt Rikard..... ;)
Nu ska jag snart sova men måste först reda ut lite saker.... ciao!
Btw, går nog inte till skolan imorgon...... vill bli bra tills på onsdag - det är en viktig dag!

truth

image241
What about now
What about today
What if you're making me, all that I was meant to be
What if our love never went away
What if it's lost behind
Words we could never find
Baby before its too late
What about now?

Uppdatering av helgen

Har inte all tid i världen idag, eftersom jag är hemma hos Mela så det blir en kort sammanfattning av helgen :D

Fredag
Jag och Mela drog direkt efter skolan in till stan för en dag på stan. Det var mysmys och shopping blev det för fulla muggar haha. Mela köpte ett flertal linnen och jag köpte ett linne från Esprit, en plånbok och ett par vita sommarshorts. Åhh nu vill man ha sommar mer än någonsin!

Vi drog till Sandys för att ta en fika och då anslöt även Madde och Stephanie. Lite senare kom även Robban, Rikard och Stefan. Vi satt där och snackade och fikade tills ägaren nästan blev tvungen att slänga ut oss oduglingar haha!
Alla drog vi hem till Rikard för att ta det lite lugnt och umgås bara... och det blev en mycket lyckad kväll som avslutades med lite OCtittande innan jag somnade vid 2...

Lördag
Jag hade ställt väckarklockan på 12 men vaknade lite innan, det var väl vädret för den här morgonen så var det sol ute. ÅHH! Jag hörde av mig till Stephanie och vi bestämde att ta en sväng till stan för att fika och bara ta det lugnt liksom. Vi åt lunch på 7-eleven. Jag tog en mozarellatoast och sköljde ner den med en café cooler, och Stephanie nöjde sig med bara en café cooler eftersom hon åt innan vi träffades.
Vi gick runt lite och kollade innan det var dags att börja dra sig hemåt. Mela kom också hem från sin pappa lite senare så vi kollade runt med grabbarna om de hade lust att göra nått kul! Det hade de och det var egentligen tänkt att vi skulle dra till Heron för att bowla men det sket sig lite när vissa bangade p.g.a andra planer eller illness så det blev tillslut bara jag, Stefan och Mela som hade en trevlig och sen utekväll. Vi åt lite på BurgerKing där vi även såg sluttampen på Melodifestivalen och mycket riktigt vann Charlotte Perelli med den bästa låten - Hero! BRA DÄR :)

Det blev dock lite kaos på slutet eftersom Stefan inte hade någonstans att sova så efter att ha chillat lite hemma hos Mela så drog jag och han hemåt och vi hade sms-kontakt en bit in på natten, eftersom man blev ju fett orolig! Vart skulle han ta vägen liksom? Lilla Lillen :P men som tur var löste det sig och det var såå skönt :) Mela fick också nicknamet Lillan så man kan även säga att jag hängde med Lillen och Lillan all night long!
Somnade vid 3

Söndag
Hade bestämt med Mela att jag skulle dra mig upp vid 11 men jag orkade inte så jag låg kvar i sängen och mös tills klockan blev närmare 12... åt en snabbfrukost innan Mela ringde och sa att hon var klar så då var det dags att lägga benen på ryggen och skynda sig en aning! Vi möttes i Västertorps centrum för Mela skulle handla lite innan vi kunde dra dit vi planerat - till vårt älskade Tanto! Vi köpte en kaffe och en brownie (vår tradition) och satte oss på bänken och snackade. När vi satt där kom det fram lite sköna människor som frågade om de kunde slå sig ner med oss. Okej, tänkte vi så vi började snacka med de och det anslöt även lite fler... de hade med sig en vattenpipa. De bjöd oss så nu har man rökt vattenpipa också haha :) trevligt trevligt!

Nu sitter vi i sängen och slötittar på Ondskan innan jag ska börja dra mig hemåt för att äta middag. Mamma sa att det skulle bli kalops, inte min favorit direkt men mammas är helt okej. Sen ska jag möta Stephanie vid 7-8-tiden för att sola vid Hornstull - ska bli skönt att bättra på brännan ytterligare... sen blir det väl hem och försöka plugga lite matte, men jag orkar fan inte!!! Har rejäl sovmorgon imorgon så då kan man intensivplugga lite innan provet på morgonen!

image197      image197



Haha, en annan rolig sak jag vill tillägga är att under lördagskvällen så var det orden BAM och SCHTEEK som ploppade ur våra munnar precis hela tiden. Det var Stefans inflytande på oss HAHA ;) skön snubbe!


Melodifestivalen


SOMMAREN 2008

Nu är det bestämt, mamma och pappa åkte till Globen för att boka idag. Så den 29 juli åker jag, mamma, pappa och Stephanie till Grekland, Zakynthos i en vecka :) åhh det kommer bli så himla hälrigt :) vi kommer bo på ett 4-stjärnigt hotell precis vid havet och inte ens 1 km in till stan. Vi har bokat 2 hotellrum så jag och Stephanie kommer få ett eget och därmed kunna göra lite hur vi vill med utetider och frukosttider och blabla :) vi räknade idag och det är faktiskt bara 135 dagar kvar ;) WEEEI

image238

HOTELLET

VÅREN 2008

         

Har hittat en sån underbar hemsida att jag bara vill ha allting som finns där!
Det här är bland mina 10 favoriter, men som jag sa innan - nästan ALLT är fint där. Kolla själv - www.forever21.com
:)

Snott från bdb

1) Ta fram din mobil
2) Bläddra lite random i inkorgen
3) Stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i smset
4) Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
- BRA :)

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- Hej kompis var gör du?

Vad är det första du säger när din bästa kompis blir påkörd av en buss?
- Haha jaa men jag vill också!!!

Vilket sms blev du mest berörd av?
- Han klarade den där kuben innan vi var i midsommarkransen :O

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
- Men det syns inte längre ju :(

Vad skulle du skrika om du vann 1 000 000 kr?
- Hmm... 50 för Mela?

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
- Nej nej nej, nu börjar han smsa :O

Vad vill du höra någon säga mest av allt till dig?
- Yes, gör som du vill puss


HAHA

old times

Amy Winehouse är en såå skön människa alltså, sitter just nu och lyssnar sönder hennes låtar rehab och tears dry on their own :) 

Skoldagen, som inte direkt började bra eftersom min spanskalärare var sjuk så det resulterade i en 2 timmar lång håltimme - vilket ledde till att jag lunchade hemma hos Stephanie innan vi åkte tillbaka till skolan (igen), var hyfsat okej. På turismen snodde de som höll lektionen vår plan så vår lektion som jag, Sandra och Stephanie ska hålla vecka 15 måste omplaneras. Efter skolan tåg jag buss 165 från Liljeholmen för jag skulle möta upp Maria i hennes lägenhet. Hon har nyligen inrett sin pappas rum (som hon fick i 17års present) och hon ville att jag skulle få se resultatet bland de första, sötan! Det blev verkligen jättefint, finare än väntat! Maria lagade varsin chailatte (?) och sen satt vi och snackade vid deras köksbord tills hon var tvungen att åka till stallet och jag tog bussen hem.

När jag kom hem berättade mamma att VI hade vunnit på våra premieobligationer och att det satt fräscha pengar på mitt konto sen i måndags... hon ville att jag själv skulle upptäcka det men efter 4 dagar sprack det haha. 1800 :- sitter nu och väntar på att bli använda, men nu när jag äntligen har pengar ska jag ta och spara lite :) verkligen härliga nyheter för min del för pengar är något jag alltid behöver! Tralala lycko mig

Skoja inte!

image227

Musci

Nu har jag och Jessica precis ätit GI-mat. Bestående av köttfärs, wokade grönsaker och keso. Välle gott! :) Hon har även fått mig att börja lyssna på Albert Hammond Jr. Bra snubbe det! :) Åhh älskar låten In tranist!!! får mig att tänka på en massa fina minnen...
Nu ska vi äta hallon

 

<3

mumsigt

image225


MIN ÄLSKADE BAKADE POTATIS
Finns många storys about them :P


10 mars

Har precis ätit middag hos Mela bestående av potatissallad, avokado, grönsaker, nötter, vitlöksbröd och dricka för min del och pretty much the same för Mela men hon åt bakad potatis istället. Åhh det är typ min favoriträtt!! Det såg riktigt gott ut. Tidigare idag, efter skolan, åkte jag till mammas jobb för att kolla lite på datan och hon hade varit i Globen för att kolla lite efter resor i sommar :) mysmys! Senare travade jag hem till sega Mela som skulle mött upp mig men var för långsam med att klä på sig så jag hann hela vägen hem till henne... där hemma väntade jag en liten stund innan vi drog ut på en promenad. Vädret var ganska nice och hennes småsyskon var sjuka så det fanns inga bra anledningar till att stanna hemma och häcka! Vi gick en bit runt i Telefonplan och lite på Åsen också. Middagen handlade vi som sagt på ICA i centrum innan vi drog hem och käkade medan vi kollade på några OTHavsnitt... det var ett tag sen nu eftersom jag har kollat HELA satc-boxen i rad nu och även börjat om med att kolla om på OC säsong 1 - de tre serierna är fan bäst!!! + PRISON BREAK!!!

Snart ska jag dra hem till min lya för att kolla vidare på OC innan jag ska sova... imorgon är det prov i data - excel :( usch usch inte så roligt. Idag hade vi prov i data - word och jag hoppas det gick bra.... missade på några småsaker men det löser sig.... det gör det alltid ;)

Festen hos Rikard

  
  
  


Gårdagen var i början ganska lugn eftersom jag inte gjorde något speciellt. Senare när man hade fixat sig och blabla så kom Jessica förbi och vi kollade lite satc innan de andra tjejerna dök upp. Mela, Stephanie och Madeleine :) vi snackade lite och jag bjöd på lite mat åt de som inte hunnit äta hemma. Sen var det dags att tagga iväg till Högdalen för att dra på Rikards fest. När vi var halvvägs hemma hos Rikard så ringer han och frågar vart vi håller hus... haha vi hade tydligen missat honom och bara gått förbi :P ajjabajja! Vi gick den sista biten innan han kom ifatt oss. Danne var också där, han hade tydligen väntat utanför porten...

För er som inte vet så har Rikard en egen lägenhet där vi slog oss ner med vårt pick-och-pack och väntade på resten av folket som kom lite senare. När alla var där var vi 8 pers -> jag, Stephanie, Rikard, Danne, Melanie, Robban, Madeleine och Stefan. Vi snackade och drack och efter ett tag var de flesta lite drunkie :P eller hur tjejer? haha. När klockan började bli runt 23.30 så följde hela gänget med Madeleine till Västertorp för hon var tvungen att vara hemma. Vi sa hejdå och sen åkte vi tillbaka igen. Fett snällt av er grabbar att hänga med - det var ju inte direkt en liten sträcka. Tillbaka i lägenheten (vilket tog ett tag att ta sig tillbaka eftersom "vissa" hade lite svårt att gå under vissa omständigheter...) fortsatte vi, och vi drog även igång S&B :) (igen!). Alltså varför har ni killar ett sånt "sugprobelm"? HAHA det märkte vi väldigt snabbt eftersom det typ bara var Rikard och Danne som klarade av det hyfsat liksom... och Stefan - släng dig i väggen haha du måste verkligen träna upp din sugförmåga haha! Helt plötsligt också så fick grabbarna en fixidé att de skulle dra och köpa grädde på ICA och det gjorde de.Fett onödigt, fast det var ganska roligt så länge det varade. Det var nog ingen som inte hade grädde på sig när gräddkriget var över. Jag blev attackerad och fasthållen och hur lätt var det att ta sig ur liksom? Fejset och halsduken var helt gäggiga och jag har fortfarande fläckar!!

En mindre rolig sak var att vi missade sista tunnelbanan men det ledde i.o.f.s till att vi fick stanna längre och även sova en blund :P Alla fick plats och det var verkligen ett mirakel. I 2manna-soffan sov Stephanie och Stefan, i 3manna-soffan hade Danne brett ut sig, på en madrass i hallen fick Robban sova, Rikard somnade på extrasängen framför tv:n och jag och Mela får jag nog ta och säga fick den lyxigaste platsen - dubbelsängsmadrassen i mitten av rummet med en massa kuddar och även täcke. Snacka om en fullutrustad etta! Jag satte alarm på min mobil kl. 04.50 för vår buss som vi var TVUNGNA att ta gick vid 05.18 och vi ville verkligen inte missa den. Så då fick vi pallra oss iväg och det kändes piss eftersom det var så himla skönt att sova där - och man hade precis somnat och kanske sovit i typ 1 timme... då är det liksom som jobbigast att kliva upp!

Bussen kom som den skulle och den tog mig och Mela till Telefonplan och Stephanie åkte med till Kilaberg så alla fick i princip nära hem. Vi fick en liten promenad bara men det var bara skönt att gå där, trötta i den tidiga morgonen och snacka skit hihi!!! Vi kom väl hem sisådär vid 6, men somnade inte förrän vid 7 - så idag var vi lite trötta men inte så farligt. Gud vilken lyckad kväll säger jag bara :)

Extra minnesvärda kommentarer under kvällen:
Danne - är du man eller mus?
Sara och Mela - AAAHHHH HAHAHAH *skrattattack* eftersom vi associerade till Sean Banan-videon som jag tidigare lagt upp i bloggen.

Sara och Mela - kött fy fan, kökökökött fy faaaaaaan :P

Sara - du är så rolig och söt Mela så om jag var kille skulle jag nog vara kär i dig... (liite drunkie där :P)

Stefan som sög på S&B!!!

Stefan - NU då?
Stephanie - Neeej
Stefan - Varför?
Stephanie - Därför!

Storleksskillnaden mellan Mela och Robban. Det var liksom en 1.90are mot en 1.58,5are :P har bild på det dessutom!

Melas röda fejja till-och-från kvällen igenom :P många roliga kommentarer på det området!

Rikard, Danne och Robban - 6 timmar!!! 8 timmar!!!! 10 timmar och han fattar inte :P !!!!
 
Grabbarnas och Stephanies sköna fyllekommentarer förövrigt som inte får plats här ;)


IDAG
Vi gick upp vid 1 för att äta frukost och göra oss iordning. Vi bäddade undan Melas säng och jag bäddade min så gott det gick :P haha var lite lat! Sen satte vi oss på t-banan in till Hornstull för att göra som vi brukar - ta en latte/kaffe + brownie på 7-eleven :) sen tog vi en promenix till Tanto och satte oss på vår välkända bänk haha (jag sitter på den - se bild ovan!).
Vi åkte hem var och en för sig och nu är jag hos henne igen för vi har som tradition att alltid ses på söndagkvällarna :) vet inte hur det riktigt började men så har det blivit. RIKTIGT lyckad helg :) bästa på länge!

Imorgon har jag prov i Datakunskap - Word men det har jag arbetat med sen typ jag var bebis så det blir en enkel match...

CIAO <3

Lördagskrök

Har precis ätit lite lunch och tagit en lååååång dusch - mmmm va skönt det var!
Gick upp vid 12 idag för det blev en ganska sen kväll igår tillsammans med Mela, Stephanie och Jessica :) thanks girls!

image212

Ikväll blir det lite hemmakrök hos mig innan vi ska dra vidare till Högdalen, till Rikards fest. Får väl se hur det blir, vi kommer bli åtta pers i hans etta :P trångt som fan men men... sen ska Mela sova här så vi får väl se när man kommer i säng. Som tur är har jag noll planer imorgon så man behöver inte "stress-sova" som jag kallar det!
<3

Me like fridays

Idag är det sista dagen på den här skolveckan nämligen fredag och efter skolan ska jag träffa Jessica för en latte i Tanto :) det har vi gjort ett antal gånger nu :P
Nu är datan slut så nu ska jag kila puss

coolt?

Claes Ljungmark
image211
Är det inte lite coolt är denna kändis är Stephanies släkting?!

uppe med tuppen

Idag satte och min väckarklocka på halv 8 men jag låg och snoozade ett bra tag så vid lite över 8 kom jag upp. I natt drömde jag en aswired dröm. Det var jag och Mela som sprang på t-banespåren och sen kom tåget och Mela hann inte riktigt springa undan så tåget körde över hennes ena fot så den gick av... hon skrek men sen tryckte hon fast den igen. Sen var det något om en prinsessa som vi skulle rädda så vi hittade två hästar i skogen som vi hoppade upp på och red barbacka efter bovarna... det var ashärligt däremot! Har alltid velat ha en häst som man kan rida på när man vill :)

Snart ska jag gå till skolan och ha spanska, turism&resor och samhälle då vi har prov. Har läst in alla G-frågor som jag kan (nästan alla :P). Stephanie och jag får väl ta och rårepetera innan lektionen för att kanske trycka in de man inte kan precis innan - bra taktik va?
Sen blir dagen supernice -> träning, talangjakt och solning :)

lågt aprilskämt

Hittade detta förslag på aprilskämt på någon hemsida, men vem är så sjuk som gör så mot någon man känner :O ?

Bjud ditt "offer" på en mumsig drink, med isbitar av urin

Prov, talangjakt, träning och SOLA

Det är precis vad som händer för min del imorgon... :)

Idag så hade vi en liten speciell lektion som avslut på den här dagen. Vår handledare, Markus, hade köpt med sig kladdkaka och cheesecake som vi smaskade på på handledartiden och till det hade han fixat saft. Han är så jävla skön den snubben alltså :P Han hade också planerat lite lekar så vi lekte lite musikmemory (för han är också musiklärare på vår skola). Utanför skolan sen väntade Mela och Jessica på mig och vi hade sällskap hem. Eller vi tog en ganska lång omväg hem för att hinna umgås lite. Tog 4an till Hornstull där vi gick och satte oss i Tanto och snackade en massa. Sen kände jag att jag blev tvungen att dra hem eftersom imorgon har jag ett stort samhällsprov och jag hade inte ens börjat plugga då.

Kvällen har alltså gått åt till att plugga för det mesta men även lite data, film, smsande med roliga personer och middag med familjen.
Nu är klockan snart kvart i 23 och jag ska nog ta och sova snart.... har i.o.f.s sovmorgon till 10 imorgon men vill gärna söla på morgonen så jag måste upp ganska tidigt ändå. Ska duscha, äta den nya GI-frukosten som Jessica berättade om! Hahaa vi får väl se hur det går, men GI-metoden sa hon funkade galant i alla fall. Så det kör vi på tycker jag!

Utmaning

image210
När du ser den här bilden har DU blivit utmanad. Googla på dina initialer (SMM) och lägg upp den första bilden som visas i din blogg/bilddagbok!

P.S
jag snodde utmaningen av Stephanie :P

STEPHANIE HÄR!

Som jag sa innan så har jag börjat låta lite personer skriva så nu är det Stephies tur :)

" Heej :D

Den här veckan hände och händer mycket! Det började med att vi gjorde bort oss Jättemkt i cafeterian igår. Vi såg på TV att RixFm-reklamen gick. Ni vet den där när en kille ser genom sitt fönster att hans grannar dansar och sen förstår han att alla lyssnar på radion, nämnligen RixFm..:P Den är väldigt rolig eftersom en kille dansar helt konstigt med sin tröja. Aja, det var iaf den reklamen, fast de hade gjort om den så han dansade inte lika roligt längre... Då härmade jag honom (Sara lite också faktiskt!) och precis då vänder sig ett helt bord om och SER oss.  De gick typ i 2:an och alla kollade typ snett på oss. Sen typ en sekund efter dräglar jag med min macka :P men jag tror inte att nån riktigt såg det ;)

Sen var det lite kul på matten igår också. Våran lärare Nosrat balanserade sin jättestora linjal på näsan :D haha, jag har bild på mobilen när han tappar den också... :D

Något annat roligt den här veckan är att på torsdag är det talangjakt i våran skola :) Alla som vill får typ komma men det kostar 40 kr (fast jag och Sara lyckades köpa för 20 kr var :P) Stackars Sandra som först köpte för 40 och sen fick reda på att man kunde få för 20, men sen fick hon typ tillbaka pengar :) Det ska iaf bli ganska kul att gå på den eftersom jag vet att vår spanskalärare ska vara med! :D haha


image209


Idag såg jag "Marias" HELA dagen - minst 20 gånger!! :O
Sara såg "Biffen" både igår och idag! Lycko henne!
Jag såg inte "Norris" varken idag eller igår..... BLÄ ! :(

Nu ska jag och Sara gå och laga lite mat :P hihi, see ya! "

SSSS

Pengar, pengar, pengar... jag har verkligen förstått nu hur vitkigt det är att ha pengar. Man känner sig nästan som handikappad utan de. Man blir lycklig av de och man kan kanppt ha för mycket av dem! Idag gjorde jag av med 740 :- och då köpte jag skorna och tröjan från Judtis som jag tjatat om ett tag, men jag bättrade även på min bränna tillsammans med Stephanie som idag fick ett fungerande solarium-rum :P Inne på Judits höll det på att hända en mycket hemsk sak... jag hade roffat åt mig skorna som jag såg stod och skrek efter mig på hyllan och skulle precis gå och plocka ner tröjan för att gå till kassan och betala (jag har provat båda två ett flertal gånger så jag kände att det inte behövdes ;) ) men när jag kollade efter tröjan där den alltid hänger så var den borta. Jag vände mig om men såg ingen som höll i den... och fy på mig men jag kikade till och med in lite i ett omklädningsrum för att se om någon provade den :P jag vet jag vet... men den är sooo pretty! Plötsligt fick jag syn på en snoffsig tjej som stod och vägde mellan två olika plagg och den ena var MIN TRÖJA!!!!! Som tur var så tyckte inte hennes pojkvän (som var hennes shoppingrådgivare) om tröjorna så han fick gå och hänga tillbaka tröjorna igen. Jag smög efter och direkt efter att hans hand lämnat galgen så slet jag åt mig min tröja och småskyndade mig fram till kassan för att betala :) lyckade köp båda två! Stephanie köpte en jättesöt jeansklänning från SötaFröken.

Solningen vid Horsntull avslutades med en brownie inne på 7-eleven och det var supergott. Kände att vi kunde unna oss något gott idag. Stephanie var också väldigt glad över att inget hade gått snett idag när hon solade (eftersom förra gången funkade inte hennes musik + att hon betalade för 20 minuter men fick bara 15 - surt värre!). Lyckat lyckat!

Vi började dra oss hem till mig för att plugga lite samhälle, vår lärare gav oss idag provfrågorna som kommer på provet men de är inte få kan jag ju säga, men som tur var hann jag och Stephanie klart med det vi skulle. Skönt! Sedan teade vi till middag (vilket jag och min familj gör VARJE måndag) och efter det så målade hon mina naglar medan vi pratade om vilka namn som vi kunde tänka oss döpa våra barn till. Några favoriter var Gabriel, My, Rasmus, Johanna, Isak och Jimmy. När vi diskuterade namn tog vi även hjälp av min kalender för att kolla upp alla namn som har namnsdag och när vi började komma till bokstäverna Å, Ä och Ö så fick vi ett stort skrattanfall när vi landade på namnen Åslög. Vem fan döper sitt barn till Åslög :O ? HAHAHA

Nu ska jag alldeles snart lägga mig i sängen och slå på filmen A walk to remember, åh den är så mysig och det var ett tag sen jag såg den nu..... GOD NATT FOLK!
Min vecka för övrigt:
Måndag - sola, shoppa och plugga
Tisdag - plugga och träffa Mela (?)
Onsdag - plugga och umgås
Torsdag - prov, träna och sola
Fredag - inga planer
Lördag - FEST
Söndag - inga planer

Första dagen...

... efter lovet är vad det är idag :( det känns lite
nere att behöva tänka på skolan igen nu, men som tur är bara i typ 3 veckor innan nästa lov kommer och hälsar på. Alla fall... idag börjar jag 10 med jumpa i Eriksdahlshallen och jag tror att vi ska köra handboll - inte direkt min favoritsport men men.... man kanske kan få lite alternativ! Efter skolan, som slutar 17.00 idag med data så ska jag in till Judits vid Zinken för att äntligen köpa skorna och tröjan jag velat köpa i en vecka nu. Stephie kanske ska köpa en klänning där men vi får väl se... den var lite dyr! Efteråt blir det Hornstullstopp för 20 minuters solning. Nu ser man att färgen kommer mer och mer :D Sen blir det plugg hemma hos mig eller henne för vi har soprov och svenska-turism-engelska-data-redovisning imorgon och jag måste trycka in det sista i min hjärna men jag kanske skriver mer senare... beror på om jag orkar :P


image208
 

Oliver James


!

JAG ÄR SOM JAG ÄR OCH JAG ÄR LEDSEN FÖR ATT JAG KANSKE LETT IN DIG PÅ NÅGOT, JAG MENADE INTE DET...


Snacka om diss

Idag var det verkligen ödets dag.
Allting gick åt skogen men det kanske var meningen? Jag hade för några dagar sen varit inne på JuditsHornsgatan för att kolla in deras läckra kläder och även hittat ett par ascoola bruna-mocka-kilklack-skor som jag vill vill vill ha, så idag bestämde jag mig för att dra dit in för att köpa de. Det är ju, som ni vet, alltid roligare att åka tillsammans med någon härlig vän så jag gick laget runt men det var ingen som kunde följa med mig. Jag frågade alla tänkbara men icke sa nicke. Mela var ute hos sin pappa, Stephie på fotografering, Ella kunde inte, Jessica orkade inte, Maria tapetserade sitt rum, Sarah var i Bollnäs, Mamma orkade inte och Ullis hade feber. Så jag åkte in själv och till min stora fasa så har den härliga butiken stängt p.g.a renovering - just idag! Typiskt! Men för att dämpa min sadness så gick jag in i ett flertal andra affärer och provade en hel del skor som jag kanske också ska köpa :)

När jag sedan var på väg hem så kom det fram en asskön kille till mig som hette Gerry och han ville tydligen dejta mig senare idag, men nejnej så kommer det inte bli! Vi pratade lite och han tyckte jag var snygg haha, fast han var dock runt 30 så det blev inget mer med det! Stackarn står säkert och väntar där på mig för jag råkade säga att jag kunde möta honom vid zinken vid 8 :S

Det jag missat och skriva om är min lilla dejt med Andreas i fredags. Han bjöd mig på TacoBar och sen gick vi på bio och såg filmen Vantage Point - som var väldigt bra! Tack för den kvällen :)
Annars har det väl inte hänt så mycket mer som är värt att skriva om här. Eller jo, idag var Stephie på fotografering hos ModelHouse och kolla gärna in hennes bilder på bilddagboken (kolla min länk!). Min favoritbild är i alla fall den nedan...

Är hos Mela just nu och vi ska kolla på skräckfilm med hennes mamma Pia :) Vi ska se 1408 som jag i och för sig redan sett men men... den var ganska bra och jag minns inte heller allt så det är ju bra! ciao!

 

P.S
Denna vecka kommer ModelAgency höra av sig om modelluttagningen som jag var på så vi får hålla tummarna!
Tack Stephie för att du tipsade om mig till ModelHouse för OM jag inte blir uttagen i den ena så blir det en plåtning i vilket fall som helst :D

RSS 2.0