Mexico

Först måste jag bara säga att resan till USA var EN AV de bästa resorna som jag och familjen har gjort. Det tycker i alla fall jag, vet inte om mamma och pappa också tyckte så men det är sant! Vi hade det så otroligt varmt och skönt, och när jag hörde från kompisar att det var kallt och ruggigt här hemma i Sverige så kändes det ännu bättre att ligga och pressa i solen. Lite bränna har jag allt fått så det passar fint ihop med min nyårsklänning jag var i Farsta och köpte med Stephanie idag. Det var verkligen kul att träffa henne, hade träningsvärk i magen (berättar senare varför...) så det var jobbigt att skratta och det gjorde vi typ hela tiden :P men men back to subject... Mexico... tänker fatta mig ganska kort så det blir i 10 punkter ;)
1)
Hotellet som vi bodde på var ett 5-stjärnigt-all-inclusive-hotell som hade en finfin pool och en fin lägenhet.
2) Personalen eller jaa servicen var jättebra och servitörerna flörtade ganska mycket... lite jobbigt men det var ändå roligt haha.....
3) Blev magsjuk näst sista dagen så jag låg med huvudet i en hink och spydde från 11 till 5 på morgonen - inget att rekomendera. Därav träningsvärken i magen + att det var riktigt jobbigt att äta efteråt, allt kändes äckligt... det är fortfarande inte riktigt bra... men det kommer väl med tiden!
4) Det var jättesköna solstolar vid poolen, västa dynorna och allt så det var inte direkt obekvämt när man låg och pressade
5) Vi hade sol ALLA dagar utom den näst sista... men då hade jag ändå inte rokat sola... mådde ju inte så bra....
6) Maten var jättegod
7) Vi köpte en digitalkamera där nere så en massa bilder har tagits som senare kommer läggas in i bloggen. Kan även tillägga att äntligen så ska vår gamla Dell Windows Millennuim gå i soporna och en ny ska levereras nu på lovet - that's just SO great! Lovar att lägga upp bilder när vi fått den....
8) Mamma och jag skämtade nästan varje dag om den där barnet som inte kan säga det engelska ordet blood riktigt flytande så jag lägger in den videon från yputube så kan ni se själa. Lika rolig varje gång... minns du mamma ;) ?
9) Bra var det men en TV på rummet som visade riktiga höjdare. Småkollade lite på filmer som John Q, Forrest Gump, Van Helsing och även lite OC och lite Vänner även fast jag inte är värsta vännernörden som Melanie och Stephanie - hahaha NO OFFENCE GIRLS ;)
10)
Mexico var helt enkelt en superresa och hela USA över huvudtaget!

Btw, idag i Farsta så köpte jag även (tillsammans med Stephanie) julklappar till tjejerna som vi senare ska dela ut hemma hos Sarah, mysmys! Var ett tag sen vi sågs allihopa nu.... jag köpte även Prison Break 2, en rouge, klänningen som är grön och svart från Gina Tricot och även lunch/fika på fiket MOMO. Lyckad dag med andra ord!
Imorgon är det nyår och en massa roliga saker står och väntar... vet inte riktigt vart vi skulle men Sandra (som är källan imorgon haha) skulle höra av sig till mig och Stephanie :) åh så kul! Ska även göra en annan grej som jag hoppas hoppas går bra, men det tror jag!

Nu blev jag lite sömnig så jag ska ta och lägga mig i sängen och kolla på en film som jag glömde säga att jag köpt idag också. Romeo & Julia som Anna har tjatat om ett tag - så nu ska jag äntligen se den!
Skriver nog inte imorgon om nyår utan det kommer på tisdag :D
GONATT <3


KILLEN   MED   BLODET  :D

HEMMA

Nu är jag hemma från USA igen och det känns både bra och dåligt! Skönt att komma hem till allting, som t ex sängen, mitt badrum, kompisarna och maten - men vädret och servicen på hotellet saknas dock! Vi hade en härlig sista vecka i Mexico och jag är ledsen att jag inte uppdaterade något medan vi vr där, men det var ett all-inclusive-hotell så de hade ingen data :S men men, jag ska uppdatera bloggen ikväll för jag har lite bråttom, måste fixa mig klar innan jag ska ta bussen till Farsta C med Stephanie, ska bli SÅ nice att träffa henne. Har inte gjort det på typ 16 dagar!!! :O
Det är skönt att vara hemma igen - Borta Bra Men Hemma BÄST! Det ligger ju något i det....
;)

Florida

Det har ar sista gangen som jag kommer skriva fran Orlando, Florida. Idag ska vi som sagt aka pa en liten utflykt till vastkusten for att se lite mer av sjalva Florida. Vi ska ocksa besoka en stor galleria som bara saljer parfymer och teknikprylar. Ska da antligen kopa min efterlangtade parfym Dior J'adore och nagra fler men jag vet inte vilka an... nagot forslag? Sen ska vi kopa en digitalkamera ocksa - JIPPI antligen kan vi ocksa ta en massa bilder och lagga upp i bloggen och sa..... nu maste jag sticka... skriver mer i Mexico!

CIAO!

USA

HELLO MATES :) ni ska bara veta hur harligt det ar har i USA :) har varit har i 3 dagar nu (om man raknar med resdagen da vi kom hit!). Alla ar verkligen jattetrevliga och vi har det great! Ska sammanfatta lite kort vad vi gjort dessa dagar och lite roliga saker som hant.
Vi reste den 15 december mitt i natten och vi flog totalt 3 ganger med olika flyg tills vi antligen var framme i Orlando. Det var ganska jobbigt och det varsta var val at val framme pa flygplatsen sa hade vara vaskor forsvunnit. Som tur var inte alla, men min och pappas vaska hade inte hunnit med flyget vid mellanlandningen i Atlanta sa vi fick vanta pa nasta plan - liite jobbigt om du fragar mig!
Val framme pa vart hotell, Bahama Bay Resort, sa blev vi helt paffa - hotellrummet var bara sa himla underbart. Det fanns 3 sovrum, 2 badrum, 1 stort kok, 1 vardagsrum och en jattehall. Bortskamd som jag ar sa fick jag valja rum forst sa sjalvklart valjer jag det rum som ar storst och som aven har en TV! Ah, jag vill inte lamna det har hotellet men om tva dagar sa ska vi vidare till Daytona dar vi ska bo pa ett annat hotell ett tag. Hoppas att det hotellet ar lika lyxigt som detta :D

Igar var den forsta hela dagen som vi hade har i USA. Mamma och pappa var tvugna att ga pa nagot mote pa morgonen men jag stannade hemma. Istallet for att sitta och lyssna pa en massa babbel, tog jag min strandvaska och traskade ner till poolen (en av de 5 som finns pa hotellets omrade!!). Dar la jag mig pa en solstol och nar det blev for varmt tog jag ett dopp i den tempererade poolen. Nar klockan borjade narma sig 3 sa kom mamma och pappa och hamtade mig vid poolen och sa gick vi for att ata lunch. Nar vi kom in pa hotellrummet igen sag jag att jag hade fatt varsta solbrannan. Jag var alldeles rod pa brostkorgen och det hettade som bara den. Dum som jag var sa trodde jag att solen inte skulle ta sa mycket, for det blaste en hel del, men sa var det inte. Men som tur ar hade det lagt sig och innan jag kommer hem sa kommer det roda ha blivit brunt!! Haha, stackars er som maste dras med kylan och rusket hemma i Sverige - skulle inte vilja byta! ;)

Idag sa gjorde vi en utflykt till SeaWorld som ar en vattenpark med attraktioner och en massa olika djur som man kan titta (och vissa aven klappa pa). Det var jattemysigt, det enda som var mindre bra var att det blaste sa mycket att vi fros nastan under hela vistelsen dar. Vi at lunch pa ett litet lunchstalle innan det blev dags att ga pa en show med killerwhales (spackhuggare...). Showen var jattebra och efter det var det dags att borja dra sig hemat. Vi hade da gatt och gatt hela dagen och var ganska trotta i benen... men pa vagen hem foreslar jag att vi ska stanna till pa ett asstort shoppingstalle som hette ngt med Premiun Mall Orlando dar vi aven shoppade en del. Pappa som egentligen inte gillar shopping sa mycket var varst idag. Han kopte jeans fran Levis, strumpor fran Levis, kofta fran TommyHilfiger och aven kallsonger darifran. Sjalv kopte jag en troja fran TommyHilfiger och lite underklader i en jattemysig underkladesaffar - kunde bara inte lata bli haha! Ni som kanner mig vet att jag <3 underklader!

Det har aven hant en massa knasiga saker som en dialog mellan en servitor vid namn Chris som serverar oss varje morgon vid frukosten och pappa. Den los sahar:
Chris: Coffee for you madame........ coffee for you sir........ are you done?
Pappa: No, she don't drink coffee hehe!
Grejen var att pappa trodde att Chris fragade om jag ocksa skulle ha kaffe for jag kan ocksa erkanna att Chris pratar valdigt sluddrig engelska. Men jag sag hur han kollade pa pappa nar han svarade som han svarade och nar jag berattade vad Chris hade fragat pappa fick vi alla oss ett gott skratt!

En annan sak som ar ganska sorglig ar att alla rykten man hort om atta amerikanare ar feta, verkar verkligen stamma! Idag sag jag en av de tjockaste manniskorna jag tror existerar. Hon hade dubbelhaka, dubbelrumpa, dubbellar och 5 bilringar till mage - jag driver inte! Familjen Martinsson kande sig verkligen som en anorexiafamilj jamfort med henne. Det var riktigt ackligt faktiskt!
Idag har vi ocksa firat pappa som fyllde 60 ar - GRATTIS IGEN PAPPA :) Nagon riktig present fick han inte av varken mig eller mamma, men hela resan var ju en present i sig sa han kan anda inte klaga!

Alla fall, imorgon hade vi tankt bila ner till "Key" men sa ble det inte. En jatteharlig servitris berattade for ass att det skulle ta totalt 12 timmar att bila fram och tillbaka sa vi tar och struntar i det. Sa just nu vet vi inte riktigt vad som ska handa, kanske tar vi en svang till Orlandos storsta Outlet med over 500 affarer - rena rama himloen for mig och mamma men dock inte for pappa (men han far val satta sig i en bar ngn stans.... haha). Jag har en del julklappar att kopa ocksa sa det blir nog bra om vi sticker dit imorgon. Fick min julklapp av mamma och pappa igar - omfattande 3000 :- som ar ungefar 460 $ - inte illa!!! Sa de ska jag spendera mycket klokt har nere... hoppas ni alla far en GOD JUL for nasta gang jag skriver ar vi nog i Mexico och julen ar over! Nu ska jag hem till mamma och pappa och vi ska kolla pa filmen ENOUGH som gar ikvall med Jennifer Lopez - har redan sett den men det ar riktigt bra!

Jag saknar manga och ni vet vilka ni ar - vissa tanker jag en hel del pa ocksa som kanske inte riktigt vet vilka de ar.... :) men men, vi hors snart igen!
Hasta la vista baby!


image69
TOMMY HILFIGER COLLECTION - SPRING 2008
:D

pics

NÅGRA BILDER FRÅN KVÄLLEN MED MELANIE :)
image62 image63 image64  




julkort

image61

Julen är nog den bästa tiden på året då jag känner mig som mest glad. Jag vet inte vad det är men det är nog en blandning mellan alla tända ljus, lukter i allas hem och det mysiga mörkret. Men det betyder inte att jag inte längtar till sommaren för det gör jag verkligen. Åh, tunna kläder, värme, bad, pick-nick, sena utekvällar (utan att frysa häcken av sig) och solglasögonen får man ju inte glömma ;)

Kom precis hem från en VIP-kväll på Indiska med Stephanie. Hon hade fått en inbjudan där det stod att man fick ta med en kompis på en VIP-kväll med 20% rabatt på ALLT, bubbel med tilltugg och lite mingel. Riktigt mysigt men tyvärr hittade jag ingenting... Indiska är inte direkt min favorit affär om man säger så..... lite för.....hmm.... indiskt... :S

Ikväll ska jag göra turismläxan som handlar om nobelfesten och sen ska jag ta och lägga mig i sängen med en film och en massa frukt. PUSS

Jesstime

Sitter just nu och kollar lite på datan med Jessica. Det var typ år sedan vi sågs sedan :P illa alltså.... men det ska det bli ändring på! Efter skolan idag så satt jag på t-banan hem och fick en impulstanke att vi kanske kunde träffas, messade då Jessica som självklart inte bangade ;) Vi möttes på hägerstensåsens perrong och sen drog vi hem till mig och nu sitter vi här. Har pratat igenom en hel del som vi missat om varandra också! Ikväll blir det nog utekväll (igen...), lovade att träffa Melanie också..... så att vi kan "busa" lite haha!
Aja, nu ska hon blogga i hennes hemliga blogg ;) hahaha
<3

Tidig morgon

God morgon god morgon på er!
Shit alltså, imorse var jag så trött att jag kanppt orkade gå upp. Visste vad jag hade frmför mig denna morgon. Upp och äta en snabb frukost... sen in framför datan och skriva klart den dumman svenska deckaren som ska in idag och sedan tvätta håret och sen göra sig i ordning för att inte missa t-banan med Melanie. StressStress! Men, det är en skön stress ändå på något sätt.
Skoldagen idag är fett skön och Melanie sa att hon kanske skulle hjälpa mig med utdelningen av mina tidningar. Det är äntligen sista gången ikväll... sen slipper jag den bördan ;) Sen blir det en långpromenad med henne, vi har en del att snacka om....
Nu måste jag skynda mig vi ses :D

HH

Så är den härliga helgen slut, imorgon är det dags för ännu en ny skolvecka. Denna vecka är det en del att göra också eftersom det är min sista vecka innan jul. Den 15e december sticker jag ju till USA med familjen så det är sista veckan för mig... som sagt en del att göra:
MÅNDAG - 1:a kapitlet i svenska deckaren + turismläxa
TISDAG - inget
ONSDAG - engelska
TORSDAG - inget
FREDAG - litet näthandels prov
Det kanske inte låter så mycket men det är det... vill mest slappa :P haha
Alla fall, helgen har varit rikigt toppen. I fredags så kollade jag på idolfinalen hemma hos Stephanie och den kunde ju inte direkt bli så mycket bättre. Marie Picasso vann! YES! Grattis, det är du verkligen värd! I pauserna så laddade vi ner lite nya låtar till min iPod eftersom vår data är så gammal så har inte jag iTunes och det går inte utan så.... det var skönt med lite nya låtar. När jag kom hem kollade jag på filmen Nära & Kära och jävlar så snygg Bryan är i den *dregglar* ;)
På lördagen så steg jag upp tidigt ftersom Stephanie skulle komma hem till mig vid 10.30 för vi skulle fixa våra hår (tona) innan vi skulle dra till Djurgården för att gå på julmarknad på Gröna Lund. Det tog ett tag och vi tog en massa roliga bilder. Vi färgade först mitt hår rött eftersom annars kanskde det skulle bli grönt eller vad det var, och Stephanie fick också lite rött i sig. När vi sedan var klara med huvudfärgen så visade det sig att vi inte skulle ha behövt den röda för vi båda blev ganska röda. Jag i hela håret och Stephanie i hårbotten, men men allt kan ju inte bli perfekt. Jag blev ganska nöjd, men jag är absolut inte van än eftersom jag gått från blondin till röd/brun så... det känns lite ovant men det kommer ju med tiden. När klockan var runt 2 så började vi dra oss iväg till Gröna Lund och väl där så blev ingenting som vi hade tänkt oss - lite komist ska ni se:

1) Det regnade under nästan hela tiden vi var där
2) Maten vi beställde var dyr
3) Det fanns inga sittplatser så vi fick stå och äta och gå resten av tiden
4) Julmarknad hette det - men det fanns typ ett stånd liksom....
5) Popexpressen - den gick fram&tillbaka i samma riktining så vi skrattade 0,0
6) I kärlekstunneln så förstörde några fjårtisar den mysiga lilla turen med att skrika och åka in i oss HELA tiden
7) Vi spelade på två lotterier men vann inget
8) Det var askallt ute så våra fötter kändes som isklumpar
9) Busschaffören på vägen hem var jättesnäsig och typ skällde ut mig (okej jag hade ingen biljett men han snackade om att jag hade dålig attityd och blabla, det var ju liksom värsta kön bakom!
10) Vi åkte hem lite pankare och utan julklappar som vi hade hoppats hitta där

HAHA...Men tiden vi var där hade vi också riktigt roligt, så det var inte bara en massa - utan en hel del + också :)
På vägen hem frågade Stephanie om hon kunde käka hos mig för hennes mamma hade julbingo med sina kompisar så det fick hon såklart. Vi åt kyckling med potatis och varma morötter - gott!
Senare på kvällen satte vi oss i min säng och snackade bort hela kvällen, haha om vad säger jag inte för det var en hel del.... jaaa.... speciella saker ;) Sen kom mina föräldrar och sa godnatt och Stephanie tittade på mig och jag svarade att självklart fick hon sova här. Vi hämtade extrasängen från förra helgen och bäddade. Vi sa godnatt vid kanske 2 och sen sov vi ändå tills väckarklockan ringde vid 11. Stephanie berättade att jag hade gjort "mina ljud" i natt också - vetifan hur jag låter men GUD så pinsamt. Jag gnyr typ eller hur man ska beskriva det.... tänk i framtiden liksom.....
Nu har hon precis åkt hem med bussen och jag ska se på ett One Tree Hill avsnitt innan jag ska dra till jobbet. I One Tree Hill finns ju en tjej som heter Rachel och det är typ hennes hårfärg som jag har nu :) efter jobbet blir det att skriva klart deckaren som ska in imorgon.... tjing!

image60
RACHEL

Resursdag

Klockan 10.00 skulle vi idag ha mötts utanför nordiska muséet men när vi kom dit (jag och Stephanie) så sa de andra i klassen som redan var där att det var stängt p.g.a städning. Då hade vi liksom släpat oss dit i onödan. Idag hade nämligen hela frans resursdag då man typ ska umgås med de i sin klass och inom sitt programm. Det är faktiskt otroligt skönt att ha några sådana dagar lite då och då under terminen - lite ledigt från skolbänkarna liksom. Alla fall, vår lärare gav oss i uppgift att istället för att ha gått runt på samernas utsällning på muséet så skulle vi leta upp 3 statyer i kungan som beskriva de. Lätt som en plätt och det gick på under 10 minuter, sen fick vi sluta :) jag Stephanie och Sandra drog runt på stan större delen av dagen och hann med en massa olika affärer. Vi var bl a inne på Åhléns, Jerns (där vi förresten såg typ världens största sko - jag svär! Det var en herrsko i storlek 49 och jag säger bara det att typ alla våra fötter skulle fått plats i den ;) ) och Sandy's där vi också fikade. Vid kanske 14.00 tiden stack Sandra hem men jag och Stephanie kämpade på ett tag till. Vi fick en härlig impulsidé att under jullovet så ska vi tona våra hår. Hon mörkbrunare och jag mörkare blond, så vi stack till Åhléns (igen...) och köpte intensiv hårtoning från Lorea'l som vi ska fixa efter att jag kommit hem från USA :) Åh, längtar!

Väl hemma satte jag mig i soffan med den kära So-boken och en kopp cafélatte och börjde plugga - har prov imorgon! Det gick ganska bra, ringde bara 4 gånger till Stephanie och snackade lite om porvet bara :P rekord!
Nu sitter jag vid datan och ska alldeles snart hasa mig in till mig för att se filmen Nära & Kära som jag fick hem i brevlådan idag (hade just beställt den från discshop). Hoppas den är bra :D
Juste, imorgon är det ju idolfinalen och den ska jag spana på hemma hos Stephanie med lite godis, hårfärger (ska kolla så att vi inte är allergiska bara...), ny härlig musik till min iPod och en massa skratt! HAHA

10 dagar kvar...

...tills jag och min familj drar till USA och det känns så freaking great! Eftersom jag aldirg varit i USA så kommer det bli en helt ny upplevelse för mig. Åh, va kul det ska bli... hoppas vi inte krashar i havet bara... det är en bit att flyga... haha :P

image58

Efter skolan idag drog jag hem och satte mig i soffan i vardagsrummet och satte på lite julmusik medan jag smaskade på några pepparkakor och mjölk. Gosh, vad jag älskar julen! Även om vi nu inte kommer vara hemma över julen så känns det ändå mysigt på något speciellt. Men en supersak är ju att jag kommer hem till nyår då det blir partyparty :) Glöm inte vårt nyårslöfte Melanie....


Filmnörd

Nu har jag beställt filmen Nära & Kärahttp://www.discshop.se/ som är den bästa sidan att beställa film och musik på enligt mig. Filmen verkar så himla mysig och Meryl Streep, Bryan Greenberg och Uma Thurman spelar huvudrollerna. Filmen där "...hans mamma är henns psykolog..." :) någon som har sett den?

image57

STÖLDEN

Ni kommer aldrig kunna gissa vad som hände mig och Stephanie idag när vi skulle dela ut tidningar! Allt började med att vi stack hem till mig efter skolan och började med att packa mina två cykelväskor (som vi sedan fick bära för hand...) med tidningar och reklam. Stephanie tog sen tidningsväskan och jag reklamväskan. När vi var klara gick vi hem och laddade om inför sista rundan som skulle gå till Dymlingsgränd. Vi började som vanligt men sen började det märkliga. På vägen mot den andra porten så såg vi en lite läskig tant vid ett sophus som typ snackade med sig själv och rökte. Vi brydde oss inte mer om henne utan bara fortsatte mot porten vi skulle till. Väl inne i porten gjorde vi det vi skulle. Stephanie tyckte att hon såg någon skugga utanför porten men när hon kollade var det ingen där så vi fortsatte. När vi var klara och gick ut så upptäckte jag att min väska var borta. Den stod inte kvar där jag hade lämnat den innan vi gick in. Jag sa det till Stephanie och vi började leta. Vi ropade även lite att den som vi trodde gjort det skulle sluta för det var inte roligt, men ingenting hände och ingen väska syntes till.

Plötsligt så hörde vi ett Pssst och vi vände oss om. På en balkong lite högre upp i en lägenhet stod en tjej som berättade att hon sett en kvinna som följt efter oss till porten och som sedan väntat innan vi gått in med att ta min väska och sen springa in till sig. Vi bara stod och gapade för det lät helt ofattbart. Vi sa till henne att vi skulle gå till den där tanten och kräva tillbaka min väska men då sa hon att de skulle hon absolut inte göra om hon var oss... det är tydligen så att den här tanten då, är känd hos polisen sedan innan och sägs vara väldigt aggressiv så hon förslog att vi skulle ta med oss en riktig karl om vi skulle knacka på hennes dörr.
Vi tackade för tipset och gick en liten bit därifrån. Jag ringde min pappa, men han var på ett jobb och kunde inte komma. Där stod vi och visste inte vad vi skulle göra. Chockade över det som hänt. Efter en stund kom (jag kallar henne vittnet) ut och vi började prata lite mer. Hon berättade att den här tanten hade slagit ner hennes dotter och varit nära på att slå ner dotterns kompis också, att hon har allvarliga alkoholproblem och missköter sig helt enkelt. Föreningen har försökt få henne vräkt ett tag nu men det har varit lite svårt. Polisen, som jag sa innan, hade varit där en massa gånger men inget hade hjälpt. Vittnet gav mig sitt nummer och sa att hon gärna ställde upp på att vittna om vi skulle polisanmäla det hela. Och plötsligt hade det hela blivit en stor grej...

Lite senare mötte vi en annan kvinna som vi frågade om hon visste vad den där tanten hette så vi kunde anmäla det men hon visste inte så vi blev erbjudna att följa med till hennes port och få hennes namn och nummer. Det tog ett tag att hitta det så det slutade med att jag lämnade mitt mobilnummer till mannen i huset. Han lovade att ringa om han fick tag i hennes (eller hennes mans namn - som egentligen bodde där från början...). De gjorde han också, precis efter att Stephanie gått så ringde det på min mobil och det var han. Han hade hittat hennes namn som jag klottrade ner på en pappersbit. Han frågade om jag skulle polisanmäla det hela. Jag sa att jag inte var säker, men han sa då att jag skulle göra hela bostadsföreningen en stor tjänst om jag gjorde det. Slutresultatet - alla vi frågade ville att vi skulle polisanmäla. Det ska vi kanske göra nu också. Både jag, Stephanie och Vittnet är villiga att vittna och mamma ska ringa polisen imorgon... vilken kväll! Vi som bara skulle dela ut lite tidningar..... det var väldigt läskigt när man väl var på plats - jag lovar........... :S


Annars har dagen idag varit skön. Fick tillbaka provet i turismen som jag snackade om innan, hade fått VG+ så jag är väldigt nöjd. Hade bara 3 poäng från MVG så :P Sen hade vi även ett oförberett prov i Försäljning&Service men det var jättelätt - handlade om brott och säkerthet i butikerna. Förutom den hemska upplevelsen med stölden så var dagen som sagt jätteskön. Ikväll blir det nog lite tv och mamma lovade att vi skulle kolla på gamla kort sen jag var liten - mysmys! TAKE CARE :)


Alltför lång tid

Alltså jag vet inte vad som händer med mig ibland - jag bara glömmer bort att blogga helt och hållet :P sorry.... ni ska få en uppdatering om helgen nu så blir alla nöjda...

FREDAG
Efter skolan som var allmänt seg denna dag, drog jag hem för att byta om och fixa mig lite innan jag satte mig på bussen på väg till Högdalen för att möta Rikard. Några veckor innan hade vi bestämt att ha en filmkväll men först så hade jag en släktmiddag då... så då blev det inte av och sen gick jag och fick influensan veckan därpå så det blev inte av förrän nu... men tur det för vi hade jättetrevligt. Rikard mötte mig vid bussarna i centrum och sen gick vi hem till honom. Han bor i en egen lägenhet i ett litet område som jag aldrig sett tidigare (fastän jag bott i Högdalen 12 år av mitt liv - bra där Sara :P). Väl hemma hos Rikard så slog vi oss ner i den stora sängen (som han även använde som soffa...) och började snacka medan vi hade Postkodmiljonären på i bakgrunden. Vi snackade en massa gamla minnen om när vi gick i Örby och sen lite om skolan och så. För er som inte vet så har jag känt Rikard ganska länge eftersom vi gick ettan -> femman tillsammans innan han flyttade i sexan. På slutet var vi riktiga buddys ;)

Klockan 20.00 var det dags att koncentrera sig liite mer på tvn eftersom då började idol. Vi kollade och snackade även under hela idol. Under idol sa jag ett flertal gånger att om Marie skulle åka ut så skulle jag börja gråta. Som tur var erbjöd Rikard sin axel där jag kunde gråta ut - men det behövdes inte. Det blev Andreas som fick lämna idol förra fredagen. YES! Nu återstår bara Amanda och Marie, och som jag sa innan så hejjar jag extra på Marie, hon är en värdig vinnare! Efter idol så slötittade vi lite på FredagHelaVeckan innan vi satte på en film (som jag egentligen var där för att göra.... haha oopsie...). Det fick bli 50 First Dates. Jag hade för mig att jag sett den förut men när den rullade igång kände jag inte igen ett smack. Men den var riktigt bra... rolig......
När filmen var slut slog tvn om och FrågaOlle kom upp på rutan. Vi kollade lite haha och sen ringde mamma på min mobil och sa att den sista bussen gick 00.40 från Högdalen. Klockan var då 00.30 så vi fick lite bråttom...
Väl framme så snackade vi lite till innan min buss kom och vi kramades hejdå! Jag hade verkligen en jättemysig kväll och vi ska göra om det en annan gång :) Kortfattat så bjöd denna kväll på bra sällskap, många skratt och mysig filmkväll helt enkelt! Kom som sagt hem ganska sent så det fick bli att hoppa i säng på en gång. Riktigt nice start på helgen.....

  

P.S
Rikard mobbade mig, också under kvällen, för att jag inte visste vad en majoritetsregering var för något. Bara för att han går Sam och bara för att han <3 SO. Tack för den din dummis :P
D.S

LÖRDAG
Vaknade hyfsat tidigt av ett sms från.... ja, minns inte vem det var ifrån men men. Gick upp, åt frukost, klädde på mig och gjorde mig i ordning. Sen fram med den älskade TURISMboken (not) och dags för lite plugg. Som tur var ringde Stephanie en bit in på eftermiddagen och sa att hennes mamma skulle på middag och frågade om hon kunde sova hos mig. Va kul, jag sa att det gick och senare på kvällen kom hon. Det gjorde även min faster så det blev en riktig big-middag. Vi åt grekisk mat, hämtmat från restaurangen Korfu - MUMS!
Efter det gick jag och Stephanie in till mig för att prata lite och OJ så mycket vi skrattade. Åt en massa minnen och även nya pinsamtheter vi gjort i den nya skolan. Tillexempel "bråkat" och låtit högt framför SYSTRARNA! Gud liksom, vad tänkte vi på :P?
Senare på kvällen blev det dags för en långfilm på kanal 5 - TROJA. Åh jag älskar den filmen, inte bara för att Brad Pitt är med utan för att den är speciell på något sätt! Vi kollade tillsammans med mamma och pappa och i pauserna gick vi in i vårt arbetsrum och spelade lite musik och sjöng för full hals. ROLIGT!
Blev en ganska sen kväll och morgonen därpå var det dags för tidig uppgång, var egentligen planerat att vi skulle till Globen för att se en av Stockholm´s Horseshows, men vi orkade oss inte upp så det blev hemmadag istället. Efter att ha ätit frukost och gjort oss i ordning i snigel fart så var det dags för mig att dra till jobbet och för Stephanie att åka hem. Ärligt talat så var jag inte direkt jättesugen på att jobba, för det första så var jag trött och för det andra visste jag att 4 timmar skulle gå åt till jobbet istället för turismprovet kommande dag. Men men, jag kämpade på på jobbet och sålde 2 stycken :) och efter det drog jag hem. Väl hemma läste jag den sista turismen innan jag slog över på Charlies Änglar, som jag redan sett, och kollade tills jag somnade. SÅ var denna helg slut...

           image56          

Sådär ja, det var en snabb uppdatering om helgens aktiviteter och om ni frågar mig så kan det inte bli så mycket bättre! :)
Idag, MÅNDAG, så var det ganska lugnt i skolan och när vi slutat stack jag och Stephanie hem till mig för att spana lite på Linas Kvällsbok. Alltså jag vet inte hur många gånger jag har sett den nu, men den är ju bra så det gör inget för min del! SE DEN! Nu sitter jag här, nyduschad och springer mellan datan och tvn eftersom det är PirsonBreak på kanal 3 just nu. Åh, det är jättespännande.... OJ nu börjar det igen! Dags att kila, men jag lovar att det inte kommer dröja lång tid innan nästa inlägg igen! CIAO!

RSS 2.0