Äntligen jobb?

Nej, tyvärr inte men man kan ju alltid önska! Sitter på mammas jobb och låtsas som att jag har en värsta viktig uppgift när folk går förbi fönstret. Men jag ska ta och söka lite jobb idag tror jag. Skulle verkligen behöva en extra inkomst! Förutom studiebidraget och månadspengar vill säga ;) haha, jag vill liksom känna att det bara är MINA pengar och blabla. Snacka med Jessica igår, eftersom jag var med henne i stan, och hon missade sin jobbintervju igår stackarn! Hon hade sökt på www.ams.se och hittat ett telefonförsäljarjobb så det ska jag och ta och göra och se om jag hittar något! Typ alla i klassen jobbar som detta, så jag menar... hur svårt kan det vara?

Festen som jag var på i måndags var inte så rolig som vi hade hoppats på. Det var fett mycket folk utanför innan, men sen visade det sig att typ 250 pers av de inte fick komma in för att de var FÖR fulla. Snälla, vad tänker de med? Okej, på fester kanske man inte ska vara 100 % nykter men inte 100 % full heller. Så det var synd eftersom det förstörde typ allt - att det inte var så många där. När man liksom har förväntat sig att det ska komma runt 400 pers och sen kommer det knappt 100 och ingen dansar och man känner alldeles för många. Nej, men stort tack till Marre och Christian som ordnade det hela. Great, förutom folket men det kunde ju inte ni råför!

Idag var jag tvungen att åka med mamma till jobbet eftersom vår städerska kommer klockan 09.00 och då får inte jag vara hemma så det blev att hänga med mor min till jobbet i västertorp. Men det är alldeles okej, eftersom jag lånar Åsas dator och den är skitbra (om man jämför med den vi har hemma). Hörru mamma, hur går det med att skaffandet av den nya datorn som vi skulle gjort innan jag började gymnasiet haha? Det får vi ta tag i nu på lovet!

Senare idag ska Stephanie ringa mig för hon har tid hos frisören och ville tydligen att jag skulle följa med :) i.o.f.s ska skulle hon bara klippa sig (förut hade hon pratat om slingor men ångrade sig) men jag följer gärna med henne ändå! Kanske blir inspirerad till något nytt tills den gången innan vi drar till USA - då jag hade tänkt lägga slingor och klippa frisyr (igen). Då kan alla äntligen få se mig i utsläppt hår som alla tjatar om hela tiden. Speciellt Sandra och Jessica G ;) DÅ NI!!!
Nu ska jag ta och söka lite jobb. Wish me luck!

Can you feel the love tonight?



Elton John - Can you feel the love tonight
Den här låten får mig att tänka på en person som jag saknar ganska mycket...

28 Oktober

Dagen har varit ganska lång, men på ett bra sätt :D jag har nördat en HEL DEL framför datan. Haha vissa dagar får man offra till sånt! På datan har jag laddat ner en massa nya One Tree Hill avsnitt av säsong 4, som kommer på DVD den 21 november - ASNICE! Då ska jag stå och vänta utanför Åhléns och sen köpa den på en gång. Haha skämta - inte :P Jag kan ju berätta att säsong 4 är jättespännande, kanske låter wired men det var fett spännande i avsnitt 5!

Har också skrivit klart min låt som jag hoppas att Maria vill vara med och sjunga i. Den blev väldigt bra, om jag får säga det själv och jag ser fram emot att göra någonting av den. Frågan är bara HUR? Jag är inte direkt en tjej med såndana kontakter att jag kan producera något av något som jag gjort, så om ni guys har några förslag snälla skriv ner de här. Jag behöver all hjälp jag kan få. Jag har inte heller kommit på något namn på den men jag får väl kanske lite hjälp av Maria, eller av er? Btw, ska träffa henne nu på lovet (kanske till och med imorgon...) så då får jag väl se vad hon tycker. Låtens längd ligger på 2.56 vilket är ganska perfekt... tror jag ;) Anyway, här får ni ett litet smakprov ur en vers:

I was lying there alone
Waited for a call to reach my phone
Music in the room
Outside my window I spot the moon
I never lied to you
You have to see, that's the truth
I'm feeling so left out
Come back to me...

När klockan började bli runt 16.10 så ringde det på dörren och där stod Inger (min faster) som skulle komma över på middag ikväll. Mamma har lagat mat hela dagen och det var det verkligen värt för Gud så gott det var. Vi blev bjudna på lövbiffsstrimlor i någon god sås med champinjoner och pressad potatis och grönsaker till. Desert blev det ju också såklart och den bestod av mammas favorit - äppelkaka med vaniljsås. MUMS! Trevlig kväll... snackade lite med Stephanie och Charlie innan jag satte mig här vid datan igen haha. Så nu ska jag se på nästa avsnitt som jag just laddade ner men ni får ha det så bra. Glöm inte att skriva ngt litet tips om du vet hur du kunde hjälpa mig med det jag skrev om innan! PUSS PUSS



P.S
Skönaste kommenteraren denna vecka: "Ju större rumpa ju mer att pumpa" HAHA ;)

Inredning

Det finns väldigt mycket saker som jag älskar att göra här i livet. En av de sakerna är att inreda, det är ett avslappnat sätt att ha roligt och komma med fräscha idéer. Mamma ringde just från Hemtex och frågade vad jag skulle tycka om nya gardiner till mitt rum. På senare tid har mamma blivit väldigt mycket för att shoppa och det är bra :D Hon har tydligen hittat ett par grå gardiner till mitt gröna rum - "det kan bli en fin brytning" sa hon och när jag gick in för att titta efter själv en snabbis så såg jag det med! Snyggt så snart kommer de väl hem med nya gardiner och jag vet inte vad :P

Gick upp hyfsat sent idag, eftersom att gårdagen blev ganska sen... och ni som känner mig vet ju att jag inte gillar att sova bort hela dagen! Såklart att jag älskar att sova men snälla, man behöver inte sova till typ klockan 15.00 nästa dag! Det blir bara värre! Till något helt annat, så pratade jag med Sarah för ett tag sen... kanske ska ses under eftermiddagen (hon skulle höra av sig efter att hon vart på bio) :) det var verkligen ett tag sen så det ser jag fram emot. Lite senare ikväll kanske jag ska träffa Stephanie och fika på Tully's - tänk på figuren Sara, men WTF DET ÄR JU LOV, men efter det ska det bli ändring jag lovar!

Födelsedagsbarnet

GRATTIS  I  EFTERSKOTT  SANDRA  JOHANSSON  SOM  FYLLDE  16  ÅR  DEN  24  OKTOBER

image40
Sandie <3

Hos over Bros?

Jag vet att jag inte har uppdaterat på typ 1 vecka känns det som (och det är det ju nästan också :S) men det har varit lite annat som hänt och så så jag har inte direkt hunnit. Sorry Maria för att jag inte uppdaterat :P men nu ska jag berätta lite saker som hänt och så...
För det första måste jag säga att jag hade 2 prov i veckan och båda gick riktigt bra. Fick tillbaka det ena igår och där hade jag fått 34/38 och det kallar jag bra! Näthandelsprovet får vi vänta på tills veckan 45! För nästa vecka - LOV! Gud så skönt det kommer bli alltså. Jag ska göra så himla mycket härluga grejer har jag bestämt mig för. Det blir jäkligt mycket umgänge med både nya och gamla kompisar, många sena kvällar, sovmorgnar, hemma mys och även lite dator varje dag ska jag väl hinna med! För nu på lovet lovar jag att jag ska uppdatera!

Idag var det en ganska skön dag eftersom jag hade sovmorgon och alla lektioner var rätt slappa. Vi slutade med Samhälle och efter det så drog vi hem, jag var faktiskt riktigt trött efter veckan som varit. Annat som hänt i veckan är bl a dans, plugg, fika, tv, födelsedagar, Prison Break :) och lite annat smått&gott!

Tobias undrade om jag skulle hänga med på fest ikväll men alltså jag orkade verkligen inte så jag stannade hemma ikväll. Kollade idol och det var ledsamt. Jag tycker verkligen inte om Sam, och inte ett dugg bättre blev det efter att Kim idag berättade att han har gjort om sin teknik att sjunga bara för i år. Förra året när han var med så sjöng han helt annorlunda och riktigt bra! Åh, han borde ha åkt ut ikväll - Nothing Else Matter passade verkligen inte en kille som Sam! Ut med Sam! Förut var det Knut som jag ville skulle ut, och nu är det Sam haha...
Daniel och Marie var så jävla självklara så det bara small om det! Om inte någon av de vinner så..... vet jag inte vad jag gör. Så resultat:
:D - Daniel och Marie
:( - Sam
:) - Christoffer - har inte gillat honom så mycket förut men ikväll var han dunderbra

Under resten av denna kväll ska jag nog kolla mina mail, chatta lite till medan jag väntar på att Charlie ska ringa... SEN blir det dags för film innan jag ska sova... men ni får ha det bra så hörs vi snart - JAG LOVAR ATT DET BLIR SNART DENNA GÅNG ;) Puss

P.S
Tack Stephanie och Kim för engelskan - vi kommer knäcka alla andra med våran broschyr! YEAH!

Fest, bio och FUCK YOU

Ja dagens inlägg kommer handla om en hel del blandade saker faktiskt.... Men jag kan väl ta och berätta lite om vad jag gjorde i helgen. Jag och Stephanie åkte lite till stan för att kolla lite efter present till min mamma (som btw fyller år IDAG - grattis <3) och efter lite smink. Vi åkte först till Centralen och gick in på Åhlens där jag gick raka vägen fram till nagellacken från MAVALA och valde ett rosa/rött nagellack till mamma och Stephanie gick bort till sminket och hämtade sin gamla vanliga foundation. Efter det drog vi till Sturegallerian och gottade oss i alla snygga underkläder i den underbara affären Bodhi och smink inne på FACE Sthlm. Vi skrev också önskelistor till varandra till julafton hihi. Min bestod av en ögonskugga inne på FACE (den heter vintage och är grön... kanske inte låter så nice men den är jättesnygg på), svart-vita kort från NK, upplevelser (typ spa eller filmkväll) och trosor från HM. Haha jag undrar jag vad Stephanie kommer hitta på till mig, för enligt henne så har hon redan skaffat ngt till mig när jag fyller 17!! Haha, snacka om planera långt fram i förväg ;) Alla fall, sen måste jag också berätta att medan vi satt på en bänk i Sturegallerian så såg vi Amanda från idol komma rakt emot oss. Jag såg henne först inte men när Stephanie klämde ur sig ett "Herregud" så kollade jag upp och där var hon. Så bläblä vi har sett henne live ;) På kvällen tog jag det lite lugnt och så... laddade inför nästa dag liksom!

Jag har också varit på bio, med Stephanie ;), och sett filmen SuperSugen haha. Den var skön och väldigt rolig på vissa ställen... Innan bion, som började vid 21.00, så tog vi en fika på stammisstället Tullys på Götbacken. Det blev varsin chokladboll och milkshakes i smakerna Amaretto och Karamell. Det som jag n döpt inlägget till får sin förklaring. Någon gång så har vi kört att man ska göra ngt knas till de som går ute på gatan. Jag sa då till Stephanie att hon skulle slicka sig onormalt mycket om munnen när nästa person gick uppför backen. Hon gjorde det och jag skrattade asmycket åt det, men jag råkade nog titta på tanten som såg allt som typ blev arg eller ngt. Hon backade tillbaka ställde sig och mumlade ngt och sen tog hon upp sin hand och pekade fuckyou åt oss. Jag blev lite paff och efter det så skrattade vi ännu mer. Komiskt!

I söndags så vad jag och familjen på Göta Lejon och såg musikalen Sound of Music med Pernilla Wahlgren och Tommy Nilsson i huvudrollerna. Den var faktiskt riktigt bra, precis så som jag trodde att den skulle vara....
Efteråt gick vi till Medis lite längre ner och åt en fin middag på restaurangen Orkidé - thaimat med enklare ord. Egentligen så gillar jag inte thaimat så jättemycket men det var helt okej. Väl hemma så tog vi varsin drink och jag gick in till mig för att kolla på film. Satte på Sjätte Sinnet innan det var time to sleep. Var ganska trött efter denna helg.....

I alla fall, IDAG var det en jätteskön dag eftersom vi slapp 3 timmar i skolbänken på grund av skadad lärare och snäll lärare som ställde in sin lektion. YES! Jag åkte bussen med Stephanie och vi klev av vid Kilaberg för att jag skulle vara personlig rådgivare när det gäller kakel i badrum :P Så vi strosade runt lite där inne innan jag tog bussen vidare hem. Var egentligen tänkt att jag skulle plugga lite men whatever! Det löser sig. + att jag käkar ju Omega3 varje dag, som är superbra för inlärningsförmågan så det går alltid bra. Tack vare de behöver jag aldrig plugga till 1000 - fett skönt! TIPS till dig som har det svårt med plugget - ät fiskleverolja = Omega3 så blir det bättre - I promise! Aja, nu kom mamma hem så ikväll ska vi fira henne. Hon fick sina presenter imorse, bestående av en CD med Paul Potts och ett nagellack från mig (pappa bjöd ju på middagen igår så...). Sen blir det nog lite tårta - MUMS!

See you

image39 <- Här ser ni pillrerna som jag tar varje dag. OMEGA3 ;)




Sjöborrar och stan

Nu kanske du undrar varför jag döpt detta inlägg till sjöborrar och stan. Det är för att i onsdags så åkte min pappa till lägenheten som vi fick låna i Malaga (där jag och Stephanie var i somras) och tog med sig mina brorsor. Great idé eftersom de är alla vuxna och alla lever sina egna liv så har de inte så mycket tid att spendera med varandra. Så denna weekend (de kommer hem imorgon) var verkligen vad de 4 behövde. Problemet är att Johan, den yngsta brodern :P, är alltid så klantig så vad skulle stoppa honom från att inte vara det även på denna resa. Igår när de badat i havet hade han klivit på en sån här - sjöborre heter det och fått dess taggar i foten så att de fick åka till sjukan i Spanien och kolla upp vad de skulle göra åt det! Snacka om typiskt honom, stackars Johan! Han hade tydligen ont i foten men det hade blivit bättre eftersom de sa att han skulle lägga den i kokat vatten med vinäger och salt i typ 1 timme så... han blir nog återställd. Så typiskt honom bara! Hoppas pappa köper med sig någon liten present hem till mig, haha bortskämda lilla unge här ;)

Annars har dagen varit riktigt bra... min lärare var väldigt rolig idag och han skämtade med att presentera mig för en annan elev som jag letat efter (har hört många grejer om honom ås jag ville liksom se hur han såg ut, MARIA - du vet vem jag menar :P) men jag protesterade högljutt HAHA. Gud så pinsamt, då kanske han liksom skulle få för sig en massa grejer, men men. Läraren är störtskön och jag har honom i engelska :)
Efter skolan, som slutade 16.00 (haha känns som om alla dagar gör det...) så stack jag och Stephanie till stan för hon skulle köpa fountadion och jag skulle köpa present i form av nagellack till mamma. Hon fyller förresten år på måndag, men vi ska fira henne på söndag! Grattis i förskott lilla mamma!! <3

Ikväll är det ladies night och det blir idol för hela slanten (mig&mamma :P). Till det blir det goda drinkar och lite godis, åh vad längesen det var jag åt det! Men till middag, innan, blir det hemköpta submarins från Sandy's! Smaka de någon gång - de är himmelska!!!! Nu ska jag hjälpa mamma klippa Bullens klor! Tjing!

image38
DETTA  ÄR  EN  TVÄTTÄKTA  SJÖBORRE

Uppdatering

Såg just att jag inte skrivit på typ 3 dagar, det är rekord för att vara mig. Brukar alltid uppdatera :) kanske för att det inte hänt så mycket (vissa saker kan jag inte ta upp här men Melanie vet :P ) som jag inte har skrivit. Kortfattat då:
Måndag
Skoldagan var som vanligt - lång och tråkiga ämnen. Lite skönt i.o.f.s att vi kollade film på jumpan för då slapp man ju duscha hihi! Matte var det sen och det är en av de lektioner där man skrattar mest eftersom vår lärare, Nosrat :P, är jätterolig. Han drar en massa skämt som typ ingen fattar och förklarar hela tiden med uttryck om mat. Haha svårt att förklara men han pratar alltid om CocaCola, smörgåsbord, saft och massa sånt!
Efter skolan drog jag, Sandra, Charlotte, Stephanie och PR till donken för att fika. Haha det var typ där vi hade råd att gå :P hade väldigt roligt och när Charlotte tog upp sin proffs-kamera blev vi alla modeller och poserade som bara den ;) på kvällen tog jag det lugnt och såg lite på tv innan jag somnade!

Tisdag
Dagen var inte lika jobbig som jag trodde att den skulle bli. Fick tillbaka ett prov och herregud hade bara fått G på det!! Blev fett chockad, men eftersom det var med läraren Solveig (som jag berättat om förut) så fick typ alla dåliga resultat.. :S fast VG-gränsen var 39 och jag fick 38 så jag räknar det som ett VG hihi :P
Efter skolan tänkte jag ta det lite lugnt hemma men så blev det inte. Melanie messade lite senare och frågade om jag ville hänga med ut på en kvällspromenad och inte sa jag nej till det inte! Vi gick mest runt runt och pratade om våra problem :P Träffade några från vår gamla skola också som vi bara hejjade på liksom... en från vår parallellklass och en lärare (min franska och hennes engelskalärare). Vi satte oss ner efter att jag fått ont i fötterna vid fotbollsplanen vid Telefonplan och snackade tills det blev dags att dra sig hemåt. Tog en del bilder också:

     

OBS - den sista bilden på 2 päron togs idag i skolan. Var en väldigt rolig sekvens då Melanie tog upp sitt päron och sa att hon inte orkade äta upp det. Haha sa jag, och tog fram mitt bigga päron - vad tror du jag kommer eller? :D KUL! Snacka om skillnad. Båda kom liksom från ICA så... mitt måste vart typ besprutat med någe skit eller nått...

Alla fall, till alla er som inte har facebook än - SKAFFA DET! Det är typ världens bästa sätt att kommunicera med varandra på ett enkelt sätt. Jag har fått kontakt med en massa gamla godingar från kollon, gamla skolor och barndomsvänner har dykt upp. Jättenice! Har börjat prata med en massa, både nya (ni vet vilka ni är... ) och gamla :)
I alla fall... nu ska jag nog ta och duscha! Sen ska jag kanske ut med en kompis... men hon kanske måste plugga, ska fråga snart!! Men vi ses och jag lovar att uppdatera oftare haha!

Puss
Sara


SEN kväll med Luuk

Haha nää inte med honom men med Stephanie :P Gårdagen började underbart då jag sov tills jag vaknade (älskar att göra så!) och sen gick jag upp för att äta frukost. Efter det fick jag dock lite ångest över att jag inte ens typ börjat med min svenska text som jag ska redovisa på måndag (imorgon) så jag satte på datan och började göra some research! Hittade typ inget tills pappa kom med förslaget att jag kunde skriva om organdonationer. Så det fick det bli. TACK PAPPA!
Klockan 16.00 var det dags att åka iväg med bussen till Örby för vi skulle (jag och min familj) på släktmiddag hos mammas farbror och faster. Väl där hälsade vi på alla, Sannas familj var där också (Sanna är min syssling men räknas som min syster för vi är så j*vla lika). Mat, prat och skratt bjöds hemma hos gamlingarna tills klockan blev typ 22.30 och jag ville åka hem, av anledning att jag skulle träffa Stephanie. Vi åkte buss 165 till Liljeholmen där mamma och pappa drog hem medan jag väntade på att hon skulle komma. Vi var inte direkt fulla med idéer om vad man kunde göra så vi drog till Slussen och hängde lite vid Medis. Var ganska kul men kallt så in i *******! När det blev trist så åkte vi till stan (i hopp om mera folk) men där var det fett öde så vi åkte bara någonstans, tror vi åkte till rådmansgatan innan vi bestämde oss för att dra hem. Klockan var väl typ 1.15 typ just då och t-banan slutar typ gå då s vi var tvungna att dra hem. Väl hemma satt mina päron uppe (förvånansvärt, för de brukar gå och lägga sig). Jag sa godnatt till de och la mig i sängen och kikade på One Tree Hill tills jag somnade. Klockan var då 2.13 då jag slog igen mina ögon och somnade!

Godmorgon får man väl säga idag då :) steg upp vid typ 11 och åt frukost som vanligt. Sen sa mamma att det var dags att dammsuga hela lägenheten (varav min andel består av mitt rum + mitt badrum) så det var bara att ta tag i den brummande lilla maskinen och sätta igång. Blev väl klar för någon timme sen - PHU!! Usch jag hatar verkligen städning! Nu sitter jag vid datan och har precis skrivit klart min argumenterande text till svenskan imorgon! Blev till och med nöjd :) så nu får vi hoppas att läraren också tycker om den! Fick sms at Stephanie som ville dra till stan och checka den nya affären FEETFIRST vid T-Centralen så det ska jag göra typ nu. Ska bara slänga i mig en macka först så ska jag dra sen. Hoppas eran söndag blir lika trevlig som min ;) ^^
Hejhopp så länge <3

ovanligt trevlig fredag

Jaa det är precis vad jag har haft idag - en ovanligt trevlig freadg. Alla skolämnen idag gick förvånansvärt snabbt och allt bara flöt på! Härligt härligt säger jag bara. Till och med Samhällskunskapen gick riktigt bra - även fast jag och Stephanie satt och höll på med lite andra saker höhö!
Efter skolan drog jag (och säkert många många andra som jag känner) till Kungsträdgården för manifestationen över gatuvåldet och till minne av bl a Riccardo som dog för ungefär 1 vecka sen p.g.a misshandel (gatuvåld). Det var sjukt mycket folk där och man fick knappt plats. Blev helt ihoptryckt av alla människor, fast det blev en sån härlig gemenskap på något sätt ändå! Vädret kunde ju varit liite bättre. Vi fick uppleva både regn, hagel, sol, blåst och även en regnbåge syntes på himlen ett tag! Det bjöds på fina tal, musik och applåder. Det var i alla fall värt att stå ute i regnet för detta. Det är verkligen dags att det får ett stopp - allt våld i vårt samhälle idag!
Någon annan som var där och lyssnade eller tittade?

Ella ringde efteråt och jag och Stephanie mötte upp henne i Jacobskyrkan precis efter manifestationen. I kyrkan tände vi ljus för Riccardo och alla andra som är berörda av gatuvåldet. Fint var det i alla fall. Massor av ljus och folk!
Vi vandrade vidare genom stan och slutade i en godisaffär där vi köpte varsin klubba och promenerade därefter till Gallerian där vi satte oss på en trappa och snackade. Föresten, en skum grej som hände var att mendan vi satt där och snackade fick vi plötsligt syn på två 30-åriga killar som såg någorlunda bekanta ut. Varför? Jo för i augusti (i år) var jag och Stephanie på 08-ungdom i Kungsträdgården och det var där vi mötte de för första gången. De raggade typ på oss så det var därifrån vi kände de. Fast de var ganska sköna... haha lite ovanliga eftersom att de sa att de ville slå in Stephanie i bubbelplast och skicka henne till Tahihi men annars var de helt OK! Blev bara lite förvånad över att se de igen :P Alla fall, hade sällskap med Ella på bussen hem då vi fortsatte snacka lite om allt möjligt tills hon skulle av och jag fortsatte on my own tills det var min tur att gå av.
Väl hemma blev det tacos till middag och umgänge med familjen - det var ett tag nu eftersom jag typ aldrig är hemma längre nu för tiden.....
För att ta upp en dålig sak så tycker jag att svenska folket beslutade HELT FEL i kvällens idol. Det blev Patricias tur att lämna idol, det stod mellan henne och Sam - och okej de var både inte så bra men Sam var SÅ mycket sämre.... dåligt gjort av er (oss!)!! Skärpning!

Men nu är det sängdags, inte sova, men time to kolla lite film eller något... :) GOD NATT PÅ ER!


11 oktober

Idag är det den 11 oktober och ingenting speciellt har hänt, emn ni kan få bli uppdaterade om vad som hänt mig idag ändå! HAde turismprov idag och det gick verkligen dåligt, tills vi fick tillbaka de (samma dag) och betyget VG stod högst upp. Blev VÄLDIGT förvånad men också VÄLDIGT glad på samma gång! Det kunde men inte tro alltså...

Efter skolan som slutade med handledartid med utdelning av veckorapporter (ja, vi får fortfarande det :P ) så tog jag och Stephanie en sväng in på ICA och köpte en massa kokosbollar. Haha tjockisar vi är ;) och väl hemma var det bara att byta om för att senare ta bussen till Liljeholmen på väg till dansen. Det var verkligen roligt idag, började med en ny dans till Justin Timberlakes låt Sexy Back som inte var heelt enkel må jag säga!

Imorgon slutar vi, tyvärr, klockan 16.00 men efter det ska i alla fall jag och Ella (Stephanie tror jag också skulle hänga på) till manifestationen i Kungsan mot gatuvåldet! Efter det drar jag nog hem till Ella och vi har en hel del att snacka om - har inte träffats på jag vet inte hur länge! Så det ser jag verkligen fram emot!

Facebook - nu när jag skaffat det förstår jag vad alla menar. Det är SÅ mycket enklare att hålla kontakten med alla som man känner än typ msn och pa. Skaffa det säger jag bara! Roligt också kan jag tillägga!
Byebye - nu ska jag ringa lite samtal och kolla lite på film tror jag (har nämligen lånat lite filmer av "folk" som gärna vill ha tillbaka de typ NU hehe)! <3

1 snabbis

Detta inlägg får bli en snabbis. Slutade vid 4-tiden idag då jag och Lee hade sällskap till t-banan för att sedan ta var sitt tåg hem. Väl hemma satte jag mig lite vid datan, pluggade lite turism (har prov imorgon...), åt en macka och gjorde lite annat smått&gott. Nu ska jag alldeles snart hoppa in i duschen men först ska jag se klart på One Tree Hill HAHA! Alla fall ha det så bra och skriv gäna till mig på pa, facebook eller kommentera min blogg eller så! Puss

tankar, mobil och mys

Ah, jag måste bara säga att jag har blivit helt kär i en speciell mobil. Tycker den är jättesnygg och den är verkligen SÅ Sara :P Det är en SonyEricsson K810i och jag vet inte men den är typ magsik på något sätt.
Men, ska inte tråka ut er med en massa tekniksnack - finns viktigare saker att tänka på och prata om. En såndan sak är misshandeln på Kungsholmen som tod Riccardos (som skulle fyllt 17 igår) liv. Det som är mest skrämmande tycker jag är att två av de misstänkta som varit med, och en av de även deltagit i misshandeln, går i min skola. Eller man kanske ska säga gick, eftersom de antagligen inte kommer komma tillbaka någe mer! Jag ska inte nämna några namn, men han som var med och misshandlade (sas det på nyheterna alldeles nyss i alla fall...) gick till och med i min mattegrupp! Jag kan verkligen inte se honom framför mig stå och slå någon som inte har gjort något. Nu vet man ju inte direkt säkert vad det var som utlöste det hela men det sägs vara ett samtal om killarnas flickvänner och de ska ha kallar Riccardo för BÖG o.s.v! Jag tänker på detta hela tiden och jag tycker att det är hemskt! Vad lever vi i för värld? Ska man inte kunna gå på fester utan att vara rädd för att dricka lite för mycket och för att sen hamna i bråk? Det är ju helt sjukt. Jag lider verkligen med familjerna, både till Riccardo, men även med familjerna till killarna som har gjort det. Tänk liksom hur de känner sig nu! Deras son har varit orsaken till en annan killes död.
En fin sak är att man kan tända ett ljus för Riccardo och alla andra våldsoffer på Aftonbladets hemsida. LÄNK -> http://wwwb.aftonbladet.se/vss/special/namnlistor/ungdomsvaldet/visa/1,5998,1,00.html 
Riccardo - Vila i frid <3

För att prata om något helt annant så slutade jag vid 16.00 idag då jag och Stephanie åkte till Mälarhöjden för att gå ut med Bacchus (har förut stavat hans namn Backus - men idag fick vi se den riktiga stavningen :P). Han var väldigtr snäll idag, men förra gången gav vi honom lite för mycket godis så då blev han vild och började göra sånt som alla hanhundar gör. Ni som har hund vet vad jag menar... fett jobbigt det var alltså! Man blev tvungen att nästan skrika FY annars slutade han inte. Så idag har jag i alla fall tjänat 50 :- på det! Bättre än ingenting!
När vi var klara i Mälarhöjden så åkte vi hem med Ropstenståget för att sen byta till Fruängen vid Liljeholmen, men då händer det som bara inte får hända. Vi ser att det står en t-bana inne så vi går bara rakt in på den. När dörrarna stängs så tycker Stephanie att föraren säger att vi sitter på Norsborgtåget (på väg tillbaka åt samma håll som vi kom från) och då säger plötsligt damen mittemot oss att det ÄR Norsborgtåget. Ah, vi hade tagit fel. Så det var bara att åka till Aspudden, byta tillbaka till Ropsten igen och vid Liljeholmen ta Fruängen denna gång! JOBBIGT VÄRRE - men lite komiskt faktiskt! Nu har jag i alla fall lärt mig att alltid kolla destination innan jag kliver på! Jag åkte till Västertorp för att möta mamma och ha sällskap med henne hem. Väl hemma började vi med middagen, eller jaa jag lagade min middag som bestod av nudlar och en macka, mendan mamma fixade en omelett - usch det är inte gott tycker jag! Nu har jag ätit och ska snart krypa ner i ett varmt bad. Det behövs verkligen för både jag och mitt hår är väldigt smutsigt! Btw, i förmiddags sprang jag ihop med Maria som tydligen hade väldigt bråttom till något (tror hon sa att hon t.o.m var försenad) men säga hej och så hann vi göra i alla fall. Och idag träffades också då Maria och Stephanie för första gången. KUL! Men men....
Ikväll blir det lite skrivande på min svenska-redovisning och sen blir det lite tv-tittande tror jag. One Tree Hill närmare bestämt ;) Hoppas att ni alla mår bra! Och kom ihåg - ta hand om varandra och fånga dagen (Carpe Diem)! Hejhå!

image33
Från vänster: kompis, Riccardo Campogani, kompis och kompis



JUSTIN TIMBERLAKE - NEVER AGAIN
Till minne av Riccardo och Liv (http://colourfulmiracles.blogg.se), men även till min Mormor, Morfar, Farmor och Farfar - saknar er enormt! <3

trött med stort T

Jaa, det är exakt vad jag är just nu! Herregud, orkade typ inte ens gå upp ur sängen i morse. Hade i.o.f.s sovmorgon men jag blev typ bara ännu tröttare av det :S Jag segade mig i alla fall upp och åt frukost tillsammans med mamma som redan var uppe. Vi pratade lite och mamma sa att de sa på radion att den där 16-åriga killen som blivit misshandlad på Kungsholmen hade dött inatt på grund av sina allvarliga skallskador! Alltså det är ju helt sjukt. Hur fan tänker man om man misshandlar någon till döds liksom? Det stod också i DN att misshandlarna hade sparkat och typ hoppat på hans huvud. SJUKT! Förstår inte varför alla fester alltid måste spåra p.g.a bråk osv?! Kan någon förklara det för mig?
Aja, back to subject! Nu sitter jag färdig framför datan och har precis packat klart skolväskan eftersom vi har gympa idag - fast det är inte så hemskt för idag skulle vi göra stationer och det är helt okej! Annars blir denna dag inte direkt toppen - men ska försöka göra det någorlunda roligt i alla fall. Lilla Sara pluggade nämligen ingenting i helgen så imorgon när provet kommer har hon tryckt in allt dagen innan (idag). Förstår ni min situation. vi ska ha prov imorgon i Försäljning&Service och jag måste göra typ allt idag! Men men, på de andra proven vi har haft så har det blivit lika dant och ändå blir det ett MVG i slutet ;) nää, jag ska inte skryta men vissa lär sig snabbare än andra.
Slutar idag klockan 16.00 så då blir det direkt hem och plugga - kanske hinner klart till kvällen så att man får LITE fritid i alla fall. Lilla Stephanie ska på marknadsundersökning så hon kommer inte ha mycket tid hon! Fast hon tjänar däremot 300 :- på det - ÅHH jag vill också! En liten förvåning var att Emelie hade skrivit till mig på pa - det var sjukt länge sen vi sågs nu :( Men det ska det bli ändring på - saknar dig!!!
OJ, nu är klockan 8.45 och jag måste börja dra mig mot ytterdörren - HEJDÅ :)

Alltid dessa söndagar

JAG HATAR SÖNDAGAR! Jag vet egentligen inte vaför eftersom det är ju liksom en dag i den underbara helgen. Men känslan att veta att man ska behöva gå till plugget the next day förstör ju typ allt. Som tur är brukar min kompisar alltid muntra upp mig genom att vi hittar på något kul, men idag känns allt väldigt segt! Som tur var loggade Melanie in på msn så vi bestämde att ha filmkväll ikväll och kanske spana lite Glasshouse 2 och My Little Eye (tror jag den hette :P ) Nu ska jag ringa Stephanie, för hon smsade mig men jag har inga pengar! Måste kila nu!

Blocket löna sig

God morgon på er, eller jag kanske ska säga God eftermiddag :P Allt började med att pappa väckte mig 11.11 och sa att jag kanske inte borde sova bort hela dagen. Så jag hasade mig upp och ut i köket för att hitta något åtbart till frukost - och mycket riktigt där hittade jag en tallrik yoghurt med flingor och en smörgås utan smör och pålägg - så det fick det bli! Efter det satte jag mig lite vid datan för att kolla om det var någon rolig inne och som hade lust att hitta på något. Jag loggade in på pa och såg att Stephanie var inne så vi bestämde att vi skulle ta en snabb tur till stan. Så på med kläderna, sminket och iväg bar det till busshållplatsen. Medan jag satt och väntade på bussen hann det ringa 4 pers!! Haha, först ringde Stephanie och sa att hon hade tagit bussen som gick innan och att hon redan var vid Liljeholmen, sen ringde det en assöt tjej som heter Emelie som ville köpa min mobil. För er som inte vet, så har jag för några dagar sen lagt ut en annaons på www.blocket.se. Annonsen gäller min gamla mobiltelefon - en Samsung E310 med tillbehör. Varför? JO, för att jag kanske vill ha lite extra pengar :P Anyway, så ringde hon och vi bestämde att hon skulle komma förbi vid 16.00 och (eventuellt) köpa den. KUL! Har tidigare lagt ut en annons på blocket och då fick jag saken såld redan första dagen!! Så ett tips till er som vill sälja något! Vlocket är FETT bra!!! Alla fall, sen direkt efter att jag pratat med Emelie, ringde Maria för vi skulle typ bestämma när vi skulle ses och så och resultatet av det samtalet blev att vi skulle kanske ses på fredag (nästa vecka) men ha lite SMS-kontakt och så! Och sist men inte minst så ringde mamma för att säga att hon hade kommit fram ordentligt. Hon är över helgen i Grislehamn med sina vänninor :P När bussen kom hoppade jag på den och mötte sen upp Stephanie i liljeholmen, som sagt. Vi besökte affärer som MEGA STORE, H&M (där jag kollade efter en tröja) och lite andra! På MEGA STORE köpte jag en film - Sjätte Sinnet = en riktig toppenfilm! Sen var jag tvungen att dra hem för att jag måste ju liksom vara hemma när Emelie kommer. Förvånansvärt så träffade vi Sarah på vägen hem som också var i stan. Fast hon letade efter en present till Malin (som har återträffsmiddagen ikväll...) och det verkade som om hon skulle köpa något smycke av något slag eller något liknande! Vi sa hejdå och åkte med Fruängens t-bana hem, och här sitter jag nu och väntar spänt på att den där Emelie ska komma. I telefon lät det som om hon var väldigt ung för hennes pappa viskade ibland i bakgrunden vad hon skulle fråga om mobilen hihi! sötungen!
Alla fall, senare ikväll ska jag möta upp Stephanie igen och vi ska åka tillsammans till Malin. Hoppas det blir kul och att vi får god mat för jag är både hungrig och a bit bored at the moment! SEE YOU!
Keep on blogging guys <3

...

A heart is not to play with

A heart is not a toy

But if you want to break it

Give it to a boy


Idol 2007

image28image29
Daniel Karlsson och Marie Picasso - IDOL 2007


NU är det paus i Idol och alla deltagare har sjungit. Personligen så tycker jag bara att mina favoriter (som är med på bilderna här ovan) Daniel och Marie var de ända som rockade! Fast ikväll var det nog Daniel som var den grymmaste! Shit, den killen kan ju fan inte göra fel alltså. Han sjöng låten You're the voice med John Farnham -> http://www.youtube.com/watch?v=99P7TTvpO1g och det var så bra att jag blev helt tårögd. Vissa av er kanske suckar och tänker "...men snälla Sara, det är bara en dokåsåpa! Men om ni hörde honom kommer ni förstå! Jag är liksom inte heller direkt den enda som diggar Daniel. Typ hela min släkt (d.v.s till största delen pappa och jag) tycker att han är bäst med stort B! Sen kommer vi till Marie, som i början verkade ha väldigt dålig självkänsla. Och det kan jag förstå. Hon var rädd att folk skulle dömma henne efter vad hon tidigare presterat i TV, d.v.s när hon var med i BigBrother 2002. Som en väldigt bra ursäkt (tycker jag) hade hon "Hur länge ska jag behöva straffas för att jag ställde upp i BigBrother bara för att få ha lite skoj?" Bra sagt Marie, och de som inte kan tycka om henne för vad hon är idag, och inte bara dömma henne för att hon varit med i ett patetiskt programm i kanal 5, de kan dra någonstans tycker jag för Marie har verkligen talang! Eller är det någon som inte håller med?

Idag var det en ganska hektiskt dag för övrigt. Lite stressig och mycket att göra + att vi gick till 16.00. Men som tur är, är våran lärare Christer ganska snäll och lätt att övertyga (OBS - i vissa situationer) så han bestämde att vi kommer få sluta 15.40 på fredagar istället, för han vill liksom inte heller vara kvar på en fredag i skolan till mer än 16.00!!! Det förstår man ju liksom! Efter skolan idag, blev jag och Stephanie lika knasiga och lite vilda av oss (HAHA tror att det berodde på att det är fredag och att vi äntligen fick sluta) så det tog vi ut på människorna runt omkring oss. De fick höra kommentarer om att deras hundar var fula och lite mjauande bjöd vi på också. Skrattandes från skolan tog vi oss dock till Slussen för att gå på Tully's där vi typ är stammisar! God, ni ska pröva deras milkshakes! Idag blev det choklad för Stephanie och irishcream för mig. MUMS :)
Jaja, men imorgon blir det lite annat som händer. På dagen eller ja, förmiddagen vet jag inte riktigt vad som ska hittas på. Kanske raggar med någon pingla till stan för att shoppa lite eller något i den stilen. Men på kvällen blir det i alla fall att åka till Broddgränd 2 för återträff med "gamla gänget". Malin har fyllt år och ska ha en liten middag - intressant att träffa alla igen.... lite blandade känslor över det! Anyway...
Nu ska jag ta och fixa lite saker innan Idol börjar igen (och till er som inte tittat från början - ni har missat något stort ;) HAHA). Jaja, badrummet kallar för en ansiktsmask och insmörjning med bodylotion - ÅH den luktar så gott. har Cacharels AMOR AMOR som både parfym och bodylotion och den luktar ja - WONDERFUL!!! Nog om det... TJINGELING SÅ LÄNGE!

SSD och dyra boxar

Då undrar du säkert vad SSD står för, och det ska jag tala om för dig! Alltså egentligen så finns det ingen liksom riktig förklaring utan idag står det för Sjukt Skön Dag för det är exakt vad denna dag har varit. Vi började med en sovmorgon till 9.30 då vi samlades i vårt hemklassrum för att få lite info m.m. Då berättade Ola (min handledare) att dagens lektioner var inställda efter lunch på grund av något (vet ej vad för jag messade med Maria så jag lyssnade inte :P) och att vi skulle få sluta efter lunchen som var vid 12. Men det ännu mer braiga var att fram tills dess så skulle vi se på en teaterföreställning i aulan av gruppen UngUtanPung. Inget nytt för mig för vi som gick i Västerga innan har redan fått besök av de. De är faktiskt jätteroliga så det blev bara roligt att ta sig till aulan för att kolla på deras pjäs. Den var lite mer annorlunda än den vi sett, innan. Det slutade med att alla 5 var nakna på scenen... äh, det går inte att förklara men om du sett de så vet du vad jag snackar om!

Efter att vi slutat drog jag till stan med Stephanie för att kolla lite efter boxar. Tro det eller ej, men både hon och jag älskar att köpa boxar och sen sitta och kolla på de hemma. Jag hade dock inte med mig några pengar, men det hade Stephanie - så efter att ha gått runt på bl a Åhlens City, MEGA STORE och NK så bestämde sig Stephanie för att köpa 2:a säsongen av Greys Anathomy part one på Åhlens i Gallerian. Den kostade bara 199:- vilket jag tyckte var väldigt billigt! Måste bara tillägga en grej! Jag fattar inte hur NK tänker ibland. Medan Stephanie kollade efter sina boxar kollade jag runt efter mitt lilla One Tree Hill. Jag har ju redan första, andra ochntredje säsongen men det kan ju vara kul att liksom se vad de kostar idag. Så jag gick runt och jämförde priser och det mesta det kom upp i var 699 :- för säsong 3 på MEGA STORE! Det tycker liksom jag är dyrt. Och lite senare ville Stephanie till NK och där slängde jag för skojs skull en blick på prislappen på samma säsong (3:an) som på MEGA STORE men höll efter det på att falla baklänges! Hur kan de vara så osmarta och tro att någon skulle köpa deras box för typ 300 :- mer än på andra ställen. Vet du va de hade tagit för pris på boxen? Joo, inte mindre än 949 :-!! Men snälla det är ju sjukt. Okej, NK är ett finare ställe att köpa produkter ifrån, men någon måtta får det väl ändå vara... eller hur?

Har precis ätit nudlar till lunch (för vi skippade lunchen i skolan - kanske lite dumt för det var ju ändå tacos...) och klockan 17.10 är det dags att ta bussen till liljeholmen för att där byta till tvärbanan som tar mig till Luma där vi dansar (jag och Stephanie). Hoppas att vi fortsätter på vår dans, för den är jätterolig! Vi dansar till låten Boardmeeting med Timbaland som är en remix med en annan låt som heter Come Back som jag för tillfället glömt bort vilka som sjunger! Men det kanske inte är så viktigt!
Shit också, har ju glömt att ringa Jessica - det skulle jag gjort när jag slutade! Fan... måste kila och göra det nu!! oopsie, men vi hörs gott folk!!! Ciao!

One Republic - Apologize



Fika med Ulrika

Haha jaa det rimmar ju till och med! Komiskt! I alla fall, efter skolan och efter extrajobbet (promenad med Backus och Stephanie)  idag så drog jag in till Medborgarplatsen där jag skulle träffa Ullis. Det tog ett tag innan hon kom och det blev en rolig start eftersom hon ringde mig när jag såg henne men hon såg inte mig så jag skrattade åt henne i luren men men... det var roligt i den stunden....
Vi vandrade pratandes till skrapan för att checka in EspressoHouse men det var liite för dyrt för oss (denna dag ;) ) så vi gick vidare och in på en liten tvärgata (minns tyvärr inte vad den heter) och in på ett urgulligt litet café. STRING heter fiket och det kan jag verkligen rekomendera. Ullis sa att man till och med kan köpa möblerna och inredningen där inne om man frågar och så... COOLT! Men men, väl där så fick vi båda beslutsångest, som vanligt, men bestämde oss tillslut för att ta ett litet bakvaerk var. För min del blev det en blåbärsmuffins och för Ullis något i samma stil fast blåbärspaj då med vaniljsås. Det såg mycket godare ut än mitt, men men vad ska man göra :P Vi satte oss ner lite längre in på caféet i en soffa och jag i en fåtölj (asskön måste jag bara tillägga). Det märktes att jag och Ullis inte träffats på typ jättelänge för vi hade jättemycket att snacka om. Killar, skola, fritid, skvaller och en massa annat! Åh, vad det var härligt att träffa henne! Var typ 1 år sen sist! Men lite innan 18.00 så gav vi upp och jag följde henne hem... hade till och med glömt bort vart hon bodde... :S vi sa hejdå och lovade varandra att det inte skulle ta såhär lång tid innan nästa träff! På vägen fick jag en lite udda kommentar men den tar vi en annan gång... ;)

Ikväll blir det nog tv-tittande och lite work-out! Tjockade mig ju lite på fiket där idag så det måste tränas bort ;) Men nu är det time for food!! See you later - kisses <3

image27




ULRIKA JACOBSSON <3

One Tree Hill

NU ÄR DET KLART!
One Tree Hill säsong 4 släpps den 21 november i år!
GAAH, kan knappt vänta!


Vinsten äntligen här

Precis som rubriken är så fick vi i HP1B äntligen vårt pris för att ha vunnit karnevalen för någon månad sen, idag! Priset var som sagt pizza, så idag efter en mycket kort dag bestående av typ genomgång av regler och blabla så knallade hela klassen iväg till Götgatan där det ligger ett pizzaställe där vi då skulle äta. Dagen innan hade vi fått beställa vad vi ville ha och det fanns önskningar från allt mellan Hawaii (som jag och 5 andra tog...) till pizzor med tornfisk, musslor och räkot. INTRESSANT! Men gott och lyckat var det i alla fall. Vi vid mitt bord började skratta när det kom in en gammal gubbe men som genast gick ut igen för vi tog upp exakt varenda plats - stackarn! Men han såg så rolig ut ju! Men men, efter det hade jag och Stephanie vårt lilla jobb som kallade - hundpromenad med Backus. Så vi bevag oss till Mälarhöjden och tog en riktig långpromenad. Var borta i mer än 1 timme och stackars Backus var så trött att han typ tuggade fradga eller nått... snutt!
Efter det så tog vi våra pengar, ynka 50 :- var (egentligen bör man inte klaga men det känns så lite!) och åkte till slussen för att gå på vårat café där vi är stammisar nu. Tully's heter det och det fick bli en milkshake och en kokosboll var. Men tyvärr så var inte drickorna så goda - men det kommer fler tillfällen. Jag och Stephanie ska nämligen gå igenom hela deras milkshakelista (och den är inte KORT - trust me :P ). Smakerna som vi provade idag var blåbär för mig och hallon till Stephanie. Sen åkte vi till Hornstull för att kolla i en cool affär som Stephanies mamma hade hört talas om. Den heter ProvSkor och ligger precis vid nedgången till Hornstulls t-bana! Men de öppnar inte igen förrän den 22 oktober (btw, min mammas födelsedag!!!!!) så då får vi dra dit och kolla på skorna. De har bara storlekar mellan typ 36-39 och det är typ designers som vill kolla om skorna är bra eller ngt sånt.... fattade inte riktigt!
Satte oss sedan på t-banan mot Fruängen, Stephanie gick av vid Midsommarkransen, som skulle ta mig till Västertorp där jag skulle möta mamma på hennes jobb. Väl där så pratade och skrattade vi en hel del för på mammas jobb jobbar också en asnice tjej som heter Åsa och är typ 26 eller ngt sånt! Jag&Hon har verkligen mycket gemensamt - så då bestämde vi att jag och Stephanie (som är i desperat behov av pengar) skulle komma hem till henne på fredag och städa hela hennes lägenhet. Det skulle vi tjäna 500 :- på och det var verkligen toppen! Blev asglad! Är det någon som har något annat förslag på hur man kan tjäna lite extra pengar eller ngt jobb att rekomendera, skriv gärna en kommentar??!!!!

I alla fall, just nu har jag googlat på internet efter fjärde säsongen av One Tree Hill och hittade lite fakta om den. Det stod på den där sidan att boxen släpps den 19 december i USA och att den kommer till Sverige nästa år, 2008!!!!! Hoppas verkligen inte att det tar SÅ lång tid! Vill ju liksom ha den NU! men men, ska googla vidare och kolla om man kan få tag på den ändå! Annars kan jag ju köpa den när jag är i USA ;) shit så smart Sara!
Nu ska jag gå in till mig med ett fruktfat och kolla lite på just One Tree Hill! Det är så otroligt bra :D Stephanie har förresten lånat tredje säsongen nu, och avsnitten hon kollar nu är så himla sorgliga! Det är nämligen en som dör!! SNYFT ;)

Imorgon efter skolan, jag slutar vid typ 13.00, så blir det promenad med Backus igen. Så denna vecka har vi liksom tjänat 100 :- var på att bara gå ut med en hund 2 gånger! Ganska trevligt om du frågar mig! Aja, måste kila - BYE BYE LINGONPAJ



USA

ÅH VAD HÄRLIGT! Nu är äntligen våran resa till USA helt bestämd. Mamma fick hem flygbiljetterna igår så dagarna mellan den 15 - 29 december kommer jag och min familj vara i USA. Vi ska inte bara besöka Orlando (Florida), Daytona Beach (som jag tjatat om) utan resan avslutas också med några dagar i Mexico (Cancun heter det närmare bestämt) och till slut en kryssning över till Bahamas innan det bär hemåt! Det kommer bli så grymt härligt. Shopping, god mat, trevligt folk och mycket sol&bad. Åh, vad jag längtar! Nu är det bara 78 dagar kvar innan vi sticker! Bli inte för avundsjuka nu bara...


  


Från vänster: Daytona Beach Hotel, En av Bahamas stränder och till sist Cancun i Mexico!

Helgen

Idag är det måndag och jag har inte hunnit skriva sen i fredags... herregud haha! Nej, så beroende är jag inte :P men men kan ju dra helgen lite i korthet:
Fredag
Studiedag var vad vi hade idag och det var riktigt skönt... har haft ganska mycket i skolan nu senaste veckan så det passade perfekt med en studiedag! Dagen blev ganska slapp tills jag skulle in till stan för att möta Lisa (en av mina gamla barndomskompisar) för att ta en fika. Det står lite mer om det i inlägget innan detta. Sorry Lisa, men orkar inte skriva igen :P På kvällen sen drog jag och mamma till landet, för pappa var redan där. Och kvällen blev också hyfsat lugn. Tog en snabb promenad runt grötlunken (maria, du vet vad jag snackar om, ni andra - don't ask!) som avslutades med att känna på vattnet i en liten sjö som ligger nära vårt hus. Jäklar så kallt det var i vattnet, jaa kunde knappt minnas att jag badat som en tok där i somras! Men men, gick och la mig vid typ 11 men somnade inte förrän 12... lyssnade nämligen på musik.
Lördag
Åkte hem från landet på efter lunch sådär och idag hände något riktigt spännande HAHA! Jag övningskörde vår bil för första gången! Shit, det som ser så lätt ut - men det kan jag säga nu på en gång... ta det inte för givet att det ska vara enkelt. Mamma började gråta av skratt när bilen för typ 10:e gången fick motorstopp eller vad det nu heter när jag skulle komma iväg. Men när jag väl kommit iväg och klarat av alla kopplingar som ska upp och gasar som ska tryckas ner så gick det bra, riktigt bra om jag ska vara ärlig! Första inbromsningen blev mer som en tvärbroms och som tur var hade vi bälten på oss! GUD så roligt det var - och i vår ska jag och mamma (för jag ska övningsköra med henne) gå en sån där kurs för nybörjare och sen är det bara att gasa!!!! Hihii!
När vi kom hem packade jag först upp och sen ringde jag till Stephanie - fest senare på kvällen hos Victor! Riktigt lyckat faktiskt men tänker inte gå in på mer detaljer ;) kom hem sent men tydligen lagom sent för att inte bli arg som förälder haha! SOVA!!!!!!
Söndag
Igår alltså tog jag det lugnt, var lite trött efter festen. Jag duschade och lite sånt... alltså shit jag minns typ inte vad jag gjorde igår! Detta är ju förfärligt :P jag är liksom mitt i tonåren då minnet är som bäst, och kan inte komma på vad jag gjorde för 24 timmar sedan.... OJOJ!
Men men det kan inte ha varit ngt superkul som hände eftersom det hade jag i alla fall kommit ihåg - det är ett som är säkert!

Jaha, och nu sitter jag här alldeles ensam hemma, med en sallad framför mig och lyssnar på en ny favvolåt för tillfället! Låten heter Hey there Delilah och den är bara så himla skön... ger mig i.o.f.s lite obehagliga vibbar från en sak i mitt förflutna men men - de är det bara att skaka av sig! Nu ska jag ta och sätta på en film (förlåt men det kan låta som om jag kollar film hela tiden - men det är FEL ;) ) fast först måste jag messa lite kompisar OM det är Prison Break snart (för de orkar inte kolla.....) och sen ska jag beställa biljetter till en sak... men jag säger inte vad :P Det får ni veta lite längre fram.... i slutet av oktober rättare sagt! Hejdå!



P.S
Såg just att för er som vill veta så börjar Prison Break igen den 22 oktober klockan 22.00 på 3an!
Här är länken till Delilah låten -> http://www.youtube.com/watch?v=EbJtYqBYCV8     MORS!

RSS 2.0