Faster Inger

Var på besök hos min faster idag jag, mamma och pappa! Hon har precis flyttat in i en ersättningslägenhet för att det brann i hennes förra så allt blev typ förstört. En liten gullig etta vid Essingen. Vi var där närstan hela dagen och vi snackade mest om lite allt möjligt typ skolan, jobb, relationer, resor och blabla! Måste bara tillägga också att hon sa att hon skulle visa något när vi kom. Hon drog upp tröjärmen och visa oss en grön tatuering. Fan va coolt, min 50-åriga faster har tatuerat sig (för 2a gången!) HAHA, hon är för skön alltså! Det föreställde hennes favoritblomma liljekonvaljen närmare bestämt. Den var mest grön och svart men skulle tillbaka för att fylla i de vita blommorna (SE BILDEN!) Den hade kostat runt 800 :- att göra och det var tydligen en astrevlig man som gjort den på stället House Of Pain (passande namn ;) ) Inger - you rock :D

Efter besöket hos faster drog vi upp till åsen för att hämta mat vi beställt från Korfu och gud så gott det var - men det är det alltid. Kolgrillad kyckling på spett tillsammans med pommes och bröd med tzatsiki. Mums, ni som ätit därifrån vet hur gott det är.
När vi var hos faster hade jag lite smskontakt med Robban och Melanie. Melanie berättade lite vad hon och Steffe haft för sig och det lät som om det hade blivit lyckat. Hon får fasen berätta mer detaljer senare - go for it Mela!
Ska prata med Stephanie nu, så vi får väl se vad vi hittar på. Kanske spanar in ett ställe vi sett reklam på på t-banan... äsch vi får väl se vart ödet tar oss denna gång.... right?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0