Mexico

Först måste jag bara säga att resan till USA var EN AV de bästa resorna som jag och familjen har gjort. Det tycker i alla fall jag, vet inte om mamma och pappa också tyckte så men det är sant! Vi hade det så otroligt varmt och skönt, och när jag hörde från kompisar att det var kallt och ruggigt här hemma i Sverige så kändes det ännu bättre att ligga och pressa i solen. Lite bränna har jag allt fått så det passar fint ihop med min nyårsklänning jag var i Farsta och köpte med Stephanie idag. Det var verkligen kul att träffa henne, hade träningsvärk i magen (berättar senare varför...) så det var jobbigt att skratta och det gjorde vi typ hela tiden :P men men back to subject... Mexico... tänker fatta mig ganska kort så det blir i 10 punkter ;)
1)
Hotellet som vi bodde på var ett 5-stjärnigt-all-inclusive-hotell som hade en finfin pool och en fin lägenhet.
2) Personalen eller jaa servicen var jättebra och servitörerna flörtade ganska mycket... lite jobbigt men det var ändå roligt haha.....
3) Blev magsjuk näst sista dagen så jag låg med huvudet i en hink och spydde från 11 till 5 på morgonen - inget att rekomendera. Därav träningsvärken i magen + att det var riktigt jobbigt att äta efteråt, allt kändes äckligt... det är fortfarande inte riktigt bra... men det kommer väl med tiden!
4) Det var jättesköna solstolar vid poolen, västa dynorna och allt så det var inte direkt obekvämt när man låg och pressade
5) Vi hade sol ALLA dagar utom den näst sista... men då hade jag ändå inte rokat sola... mådde ju inte så bra....
6) Maten var jättegod
7) Vi köpte en digitalkamera där nere så en massa bilder har tagits som senare kommer läggas in i bloggen. Kan även tillägga att äntligen så ska vår gamla Dell Windows Millennuim gå i soporna och en ny ska levereras nu på lovet - that's just SO great! Lovar att lägga upp bilder när vi fått den....
8) Mamma och jag skämtade nästan varje dag om den där barnet som inte kan säga det engelska ordet blood riktigt flytande så jag lägger in den videon från yputube så kan ni se själa. Lika rolig varje gång... minns du mamma ;) ?
9) Bra var det men en TV på rummet som visade riktiga höjdare. Småkollade lite på filmer som John Q, Forrest Gump, Van Helsing och även lite OC och lite Vänner även fast jag inte är värsta vännernörden som Melanie och Stephanie - hahaha NO OFFENCE GIRLS ;)
10)
Mexico var helt enkelt en superresa och hela USA över huvudtaget!

Btw, idag i Farsta så köpte jag även (tillsammans med Stephanie) julklappar till tjejerna som vi senare ska dela ut hemma hos Sarah, mysmys! Var ett tag sen vi sågs allihopa nu.... jag köpte även Prison Break 2, en rouge, klänningen som är grön och svart från Gina Tricot och även lunch/fika på fiket MOMO. Lyckad dag med andra ord!
Imorgon är det nyår och en massa roliga saker står och väntar... vet inte riktigt vart vi skulle men Sandra (som är källan imorgon haha) skulle höra av sig till mig och Stephanie :) åh så kul! Ska även göra en annan grej som jag hoppas hoppas går bra, men det tror jag!

Nu blev jag lite sömnig så jag ska ta och lägga mig i sängen och kolla på en film som jag glömde säga att jag köpt idag också. Romeo & Julia som Anna har tjatat om ett tag - så nu ska jag äntligen se den!
Skriver nog inte imorgon om nyår utan det kommer på tisdag :D
GONATT <3


KILLEN   MED   BLODET  :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0