Stan med pappa

Imorse ställde jag klockan på 10, men måste ha stängt av den i sömnen för jag vaknade lite senare av att pappa väckte mig vid 11.10 och sa att det var dags att gå upp. Vi åt frukost och efter det klädde jag på mig, sminkade mig och när jag var klar åkte vi in till stan för att kolla efter en speciell skinnjacka (nämd innan...). Väl inne i stan gick vi in i affären där jackan skulle finnas, men jag såg den ingenstans så jag frågade en tjej som jobbade där. Hon sa att den troligtvis skulle komma in i slutet av oktober - men AHH! Jag ville ju ha en skinnjacka NU, i oktober är det redan kallt och det är ju lite sent att köpa en DÅ, så vi letade vidare. Var bl a inne på ESPIT, MQ, FCUK och JC. Men ingenstans hade de någon som föll mig i smak. Så plötsligt när vi var på väg ut från gallerian så slog det mig att tidigare i veckan hade jag frågat en tjej på hägerstensåsens perrong vart hon hade köpt sin jacka (eftersom den var grymt snygg :) ) och hon hade sagt på Wacko på Drottninggatan vid kulturhuset. Så det blev att traska dit för mig och pappa - och YES - där hade de hennes jacka! De hade bara 1 kvar i min storlek så det var liksom meant to be ;)
Så det fick bli den istället för den andra från Benetton (fast de kostade lika mycket - 1.600 kr ) men det var den värd. Efter besöket på Wacko fortsatte vi in på Åhlens för jag skulle kolla efter en större halsduk. Tro det eller ej men jag hittade en som var perfekt för mig. En grå trekantshalsduk av akryl! Så det fick bli den också.

Lite senare när vi satt och åt lunch på BarCelona ringde mamma och sa att hon hade sett ett par jättesnygga boots på DinSko som jag borde spana in. Så när vi hade ätit upp (vi åt 4rätters tapas - mums!) gick vi direkt till DinSko och jag provade dessa skor. De var väldigt enkla och väldigt billiga, kostade bara ca. 400 kr så... det fick bli ett par av de också! På vägen hem ringde Madeleine och det var faktiskt roligt att höra från henne, har inte hört från henne på evigheter. Vi pratade lite om att ses i oktober då det kommer en ny film på bio med Mandy Moore (hon är även med i A walk to remember och Because I said so).

Nu ska jag ta och ringa till Stephanie för vi tänkte kanske gå på bio ikväll men just nu är hon i Gömmarn för hennes lilla kisse - MAJA - har kommit tillbaka efter att ha varit bortsprungen i typ 4 veckor :( men nu är hon tillbaka, lilla gumman... men men vi får se om det blir någon bio, annars blir det kanske en utekväll med några andra kompisar, vi får se som sagt! PUSS PUSS




   <- Jackan är en liknande modell & skorna är de jag köpte ->  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0