MELA HÄR

image198

Denna kväll har spenderats hemma hos Mela - my GOD ;) haha, you know what I mean girl! Men jag tänkte förnya mig lite och låta andra skriva lite i min blogg ibland lite då&då.... så här kommer.................MELA!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Tjoosan hejsan!
Sara e lite koko för tillfället så jag får skriva, inte för att jag e mycket bättre jag, men men :P Sara sitter & kollar i min gamla kompisbok som hon har skrivit i för typ 4 år sen :P Där har hon skrivit att hennes favoritartist var Arash med låten Bouro Bouro (!) hon undrar om ni minns den?! ;o)

Sara kom väl hit runt åtta nångång och då kollade vi lite på melodifestivalen eftersom mamma och min moster typ tvingade oss :P Min kusin Mischa va också här, vi kollade ett tag, men ville egentligen bara se Björn Gustavsson ;) sen efter det va vi bara ett tag och typ smsade och pratade i telefon med Mischas pojkvän och nån asrolig kompis till henne...och massa mer :)
Nu har Mischa och gänget dragit hem och jag o Sara har typ tagit det lugnt och flummat runt typ ;) Just ja, Sara ville att jag skulle slänga in en ursäkt till Andreas, förlåt att Sara har varit helt konstig i sina sms nu på kvällen, hon bättrar sig nog tills imorrn! =)

Nu ska vi snart dra ut ett tag innan Sara ska åka me tunnelbanan hem....
Nej men nu måste jag sluta, Sara har blivit helt konstig och ligger typ och gapskrattar och gör konstiga ljud, ska ta med henne ut nu så hon får lite luft...det verkar behövas!
Ha en bra natt!"

Dagens motto: Alltid på hugget, aldrig i plugget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0