Shit happens

Idag var det en sjukt rolig dag - har inte skrattat så här mcyket på riktigt länge. Bara skoldagen i sig var väldigt rolig med många skämt och bortgörningar (de flesta av mig såklart...) men det var nog efter skolan som den roligaste saken hände. Jag, Sandra och Stephanie hade förra veckan snackat med en tjej från SpärrService och bokade en intervju (läs om det i tidigare inlägg!) och idag var det som sagt dags. Det började klockan 17.30 så vi startade i god tid eftersom kontoret ligger på Gärdet och där hittar vi icke så bra - inte så bra erfarenhet av stället liksom! Vi kom dit i tid och fick sätta oss i ett rum och lyssna på en introduktion om företaget och lite sånt... vi upptäckte redan då att jobbet inte var ngt för oss. Kraven var väldigt höga och vi sprack redan vid krav nr. 1 - JOBBA MINST 3 PASS I VECKAN :( vem orkar det liksom, och vem har tiden? Sen skulle man behöva göra en massa jobba tester och skriftliga prov innan man tydligen var fullutbildad säljare hos de blablabla lönen steg när man var fördigutbildad blabla bra sammanhållning blabla! Sedan var det dags för de enskilda intervjuerna men det var då det sjuka/roliga hände. Vi 3 satt och trissade upp varandra över allt som vi fått veta så det slutade med att vi kind of "sprang" därifrån. Alltså GUD vad vi skrattade efteråt. Vi får liksom världens möjlighet att få ett välbetalt jobb men vi blir skrajja och sticker därifrån HAHAHA. Ångerkänslor kommer säkert såsmåningom... eller hur tjejer?

Uppe på åsen klev jag av för att bli hämtad av pappa. Vi skulle åka ut till Alby - till ica MAXI - för att byta in min feliga present från mina brorsor mot pengar... det gick bra och GUD så mycket saker de hade där!! Måste åka dit någon gång :) Väl hemma så hade mamma på datorn så vi passade på att beställa Sex and the city boxen på discshop :) så nu kommer den troligtvis innan veckan är slut! Dyr var den - men det är den värd!!!
Nu ska jag slappa lite med One Tree Hill i sängen med en semla som mamma köpte med sig efter jobbet. Fetisdagen var igår - jag vet men vi firar den ifag isället HAHA :D


SATC

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0