Trippen till Södertälje

image195 image196

Igår så fick jag och Stephie en liten impulsidé att vi skulle åka till Uppsala efter att vi varit i Högdalen och solat. Det var väldigt skönt, btw, och vi solade i 12 minuter - nästa gång blir på torsdag och sedan en gång på söndag för jag vill gärna vara brun innan fotograferingen den 25 februari :)
För att återgå till utflykten så blev det lite misslyckat. När vi kom upp på perrongen där tåget till Uppsala skulle gå så upptäckte vi, tack vare en kille som kollade snett på oss, att våra vanliga SLkort inte gällde. Man var tvungen att ha ett speciellt SJkort haha! Så vi kollade på tavlan över avgångar och skyndade oss till tåget som gick till Södertälje istället. På tåget så plockade jag och Stephie fram våra glassar som vi köpt. Kärlek åt Ben&Jerrys alltså - gud så god den var. Vi provade båda två vaniljglassen med bitar at kakdeg och choklad! Mmmmm.......
Väl framme i Södertälje så visste vi inte vad vi skulle göra så vi gick praktiskt taget av och på och åkte tillbaka till Stockholm haha :P
Under denna dag så hann vi med ett besök i Högdalshallen för ett besök i omklädningsrummet där solariumet fanns. Mysmys men väldigt dyrt - 60:- för 20 minuter och vi skulle bara sola 12 minuter eftersom det var första gången så det kändes lite surt... men denna dag blev riktigt lyckad i alla fall! Thanks Stephie för ännu ett nytt äventyr HAHA!

Kommentarer
Postat av: Ella

haha men sara!
man måste ju ha upptågs-kortet :) om de nu va upptåget ni skulle ta, annars en vanlig tågbiljett.
knasungar, vad skulle ni göra i uppsala?

2008-02-20 @ 23:08:23
Postat av: stephie

nästa gång ska jag nog ta browniesmak :)

2008-02-21 @ 15:45:13
Postat av: Maria

haha om ni kallar en tripp till Södertälje för utflykt åker min kära vän Antonia på en sån 2 ggr i veckan.. hon bor i Nykvarn som ligger utanför Södertälje ;)

2008-02-23 @ 08:39:36
URL: http://maria91.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0