Utflykten till landet

Eller nej inte exakt landet kanske.... men stället där Mela bor varannan vecka - hos sin pappa ute på Ekerö. Stephie och Mela hade messat lite under morgonen och sedan frågade Stephie mig om jag hade lust att hänga på ut till Melas pappa. Självklart ville jag det, eftersom ingen någonsin har varit där :P mystiskt haha! Vi klädde på oss varma och oömma kläder innan vi begav oss ut på utflykt...
Det tog lite drygt en timme att komma ut till vår slutdestination och där mötte Mela upp oss. Vi gick en liten bit upp till det första stallet där vi träffade Melas pappa Christer och vi hälsade också på Melas ena häst - Bebis :) åhh han var så söt! Sedan sjuktsade Christer oss till deras stall där Melas två andra hästar, Maritza och Helge, bodde.
Under dagen hjälpte vi till med ryktning av hästarna och även utfodring. Det var väldigt roligt när vi skulle hämta hö i IKEA-kassar för jag blev plötsligt ett litet barn och började slänga mig i höet (?) och jag fick även med mig Stephie och Mela. Till lunch blev det en drickyoghurt och en muffins som vi tidigare köpt på ICA. MUMS!

Stephie och jag drog väl därifrån vid 16 och när vi kom hem så åt vi middag var och en hos sig innan vi drog ut på nästa äventyr - bio. Stephie hade bokat platser på Rigoletto på filmen Sweeny Todd med Johnny Depp :) men som alltid så blir det knas när hon bokar (en annan gång bokade hon in oss på en bio som gick dagen därpå och det märkte vi när ett annat par hade samma platser som oss HAHA) så denna gång hade hon skrivit in fel telefonnummer vid bokningen - så istället för att sitta lite längre in i mitten ganska långt bak fick vi de 2 platserna LÄNGST UT på rad 12 :P HAHA fast det satte sig ett par snygga killar bredvid oss så kvällen blev inte direkt förstörd hihi! Filmen var slut vid 23 och då åkte vi hem och när jag kom hem var jag jättepigg så jag satt i sängen och spanade SATC tills klockan böev över 02, då jag somnade.... (bilder kommer i nästa inlägg!)

Kommentarer
Postat av: Melanie

Haha, aa nu har ju iaf nån vart där ;) det va kul att ni kom :D

2008-02-17 @ 17:21:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0