granlund

På onsdagmorgonen så vaknade jag vid 07.15 då min väckarklocka  ringde och det var dags att gå upp. Jag gick upp och åt frukost med  mamma, som skulle till jobbet. Jag fixade i ordning min packning  lite, efter som det var idag vi skulle dra till mitt landställe i Granlund,  nära Trosa. Efter det tog jag en dusch och sen kilade jag över till  Jessica, då var klockan kanske runt 09.30. Hennes hund Loppan  har fått valpar så jag fick ta mig en titt på de små och jävlar va söta  de var :) det här är deras C-kull så jag, Stephanie och Mela har  innan fått hjälpa till med att bestämma namn så en av hundarna ska  heta CocoChanel. Vi drack lite kaffe, för jag var redan trött, och pratade lite innan det blev dags för mig att möta upp Stephanie i Kransen. Vi tog en liten promenad till Telefonplan där vi mötte upp Madde som hade fixat dricka. Vi gjorde upp "affären" hemma hos Stephanie sen för hon var inte klar, var tvungen att duscha och packa klart. Madde och jag hade med oss våra saker redan på morgonen!

image246

Lite senare åkte vi in till Centralen för att möta upp Stefan och Mela som också skulle åka med oss. Vi tog pendeltåget mot Södertälje C och där skulle vi sen göra två bussbyten innan vi äntligen var framme i Granlund, där mitt landställe ligger. När vi kom dit började de andra med maten, hemlagad pizza, medan jag gick ner till "lillkåken" för att fixa i ordning lite. Gud så hungriga vi var vid det här laget, hade åkt i typ mer än 2 timmar och lunch hann vi typ inte med så det var verkligen jättegott men dum som jag är åt jag försnabbt så jag blev pangmätt på en gång!
Efter maten satte vi oss tillrätta i stora huset och slog på en film medan vi väntade på att Rikard och Robban skulle ansluta, de hade haft träning så de fick skjuts ut. MYSMYS!
När de kom, då var klockan runt 22 så blev det lite mer fart på festen. Vi skrattade, pratade, spelade Alias (och det var väldigt roligt eftersom det var ganska svårt att förklara ord när man druckit och så ;) ), tog lite kort och sedan bäddade vi upp alla sängar och låg och snackade (och lite till....) tills klockan blev tidig morgon. Jag, Stefan och Stephanie delade säng, Madde och Rikard delade den andra och Mela och Robban fick ligga på golvet på lite täcken och madrasser haha. Robban och Rikard satt och drog en massa hemmagjorda Alla Barnen skämt som blev roligare och roligare ju tröttare vi blev HAHA. Tror inte jag somnade förrän vid 06.30 - vilket innebar att jag varit uppe i mer än 24 timmar!!! SNARK!

Vi hade ställt klockan på 11 för att kunna komma hem skapligt och så men vi hade redan packat och städat (eller om jag ska vara riktigt ärlig så städade Stefan, Mela och Robban nästan allting, de sötnosarna <3, för de kunde inte sova.....). Det var lite mindre roligt sen att vänta på bussen på OKQ8 i närmare 2 timmar, för på landet går inte bussarna direkt var 10e minut som här hemma..... men vi roade oss med att äta lite frukost och bara ta det lugnt.
Hemresan gick snabbare än beräknat och jag var väl hemma vid 16.00 då jag slängde mig på sängen för att vila lite. Hade ju bara sovit runt 2 timmar den natten så trött som fan var jag.

Senare på kvällen ringde Jessica så jag träffade henne och vi var ute större delen av kvällen och när jag kom hem gjorde jag mig i ordning (gick ganska snabbt för mitt smink från gårdagen var i stortsätt borta och jag hade myskläder på mig) och la mig i sängen och lyssnade lite på musik innan jag slocknade... härliga onsdag/torsdag :) tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0