Snabbis

Hela påsken firade jag på landet, det var trevligt! Lite trist i längden blev det ju, men jag gick 5 milspromenader så det kändes skönt i alla fall... fick lite påskgodis också såklart och 200 :- i ägget hittade jag också.... jeei!
Igår var jag och Stephanie i Spånga tillsammans med Stefan, Dima och Kalle och typ chillade lite i deras tennishall... haha Mela - banga inte på fredag ;)

Idag, om bara en liten stund, så ska jag möta Madeleine och Stephanie i kransen (är just nu hemma hos Jessica för sen åker jag och lite folk ut till mitt landställe nära Trosa och Jessica åker på kryssning så vi ville ses idag :) ) för vi ska möta upp Emma som ska köpa ut lite dricka till oss. Sen bär det av mot spottkoppen i Centralen för att möta de flesta där och påbörja resan ut till landet... kommer bli en härlig övernattning, känner det på mig. 7 pers i en stuga som ska sova och lalala... nicenice! Men nu måste jag hjälpa Jessica välja lite kläder till hennes kryssning innan Stephanie ringer och jag måste kila... bered er på uppdatering när jag kommer hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0