SSSS

Pengar, pengar, pengar... jag har verkligen förstått nu hur vitkigt det är att ha pengar. Man känner sig nästan som handikappad utan de. Man blir lycklig av de och man kan kanppt ha för mycket av dem! Idag gjorde jag av med 740 :- och då köpte jag skorna och tröjan från Judtis som jag tjatat om ett tag, men jag bättrade även på min bränna tillsammans med Stephanie som idag fick ett fungerande solarium-rum :P Inne på Judits höll det på att hända en mycket hemsk sak... jag hade roffat åt mig skorna som jag såg stod och skrek efter mig på hyllan och skulle precis gå och plocka ner tröjan för att gå till kassan och betala (jag har provat båda två ett flertal gånger så jag kände att det inte behövdes ;) ) men när jag kollade efter tröjan där den alltid hänger så var den borta. Jag vände mig om men såg ingen som höll i den... och fy på mig men jag kikade till och med in lite i ett omklädningsrum för att se om någon provade den :P jag vet jag vet... men den är sooo pretty! Plötsligt fick jag syn på en snoffsig tjej som stod och vägde mellan två olika plagg och den ena var MIN TRÖJA!!!!! Som tur var så tyckte inte hennes pojkvän (som var hennes shoppingrådgivare) om tröjorna så han fick gå och hänga tillbaka tröjorna igen. Jag smög efter och direkt efter att hans hand lämnat galgen så slet jag åt mig min tröja och småskyndade mig fram till kassan för att betala :) lyckade köp båda två! Stephanie köpte en jättesöt jeansklänning från SötaFröken.

Solningen vid Horsntull avslutades med en brownie inne på 7-eleven och det var supergott. Kände att vi kunde unna oss något gott idag. Stephanie var också väldigt glad över att inget hade gått snett idag när hon solade (eftersom förra gången funkade inte hennes musik + att hon betalade för 20 minuter men fick bara 15 - surt värre!). Lyckat lyckat!

Vi började dra oss hem till mig för att plugga lite samhälle, vår lärare gav oss idag provfrågorna som kommer på provet men de är inte få kan jag ju säga, men som tur var hann jag och Stephanie klart med det vi skulle. Skönt! Sedan teade vi till middag (vilket jag och min familj gör VARJE måndag) och efter det så målade hon mina naglar medan vi pratade om vilka namn som vi kunde tänka oss döpa våra barn till. Några favoriter var Gabriel, My, Rasmus, Johanna, Isak och Jimmy. När vi diskuterade namn tog vi även hjälp av min kalender för att kolla upp alla namn som har namnsdag och när vi började komma till bokstäverna Å, Ä och Ö så fick vi ett stort skrattanfall när vi landade på namnen Åslög. Vem fan döper sitt barn till Åslög :O ? HAHAHA

Nu ska jag alldeles snart lägga mig i sängen och slå på filmen A walk to remember, åh den är så mysig och det var ett tag sen jag såg den nu..... GOD NATT FOLK!
Min vecka för övrigt:
Måndag - sola, shoppa och plugga
Tisdag - plugga och träffa Mela (?)
Onsdag - plugga och umgås
Torsdag - prov, träna och sola
Fredag - inga planer
Lördag - FEST
Söndag - inga planer

Kommentarer
Postat av: Melanie

A Walk To Remember e så bra :)

2008-03-03 @ 23:25:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0