Uppdatering av helgen

Har inte all tid i världen idag, eftersom jag är hemma hos Mela så det blir en kort sammanfattning av helgen :D

Fredag
Jag och Mela drog direkt efter skolan in till stan för en dag på stan. Det var mysmys och shopping blev det för fulla muggar haha. Mela köpte ett flertal linnen och jag köpte ett linne från Esprit, en plånbok och ett par vita sommarshorts. Åhh nu vill man ha sommar mer än någonsin!

Vi drog till Sandys för att ta en fika och då anslöt även Madde och Stephanie. Lite senare kom även Robban, Rikard och Stefan. Vi satt där och snackade och fikade tills ägaren nästan blev tvungen att slänga ut oss oduglingar haha!
Alla drog vi hem till Rikard för att ta det lite lugnt och umgås bara... och det blev en mycket lyckad kväll som avslutades med lite OCtittande innan jag somnade vid 2...

Lördag
Jag hade ställt väckarklockan på 12 men vaknade lite innan, det var väl vädret för den här morgonen så var det sol ute. ÅHH! Jag hörde av mig till Stephanie och vi bestämde att ta en sväng till stan för att fika och bara ta det lugnt liksom. Vi åt lunch på 7-eleven. Jag tog en mozarellatoast och sköljde ner den med en café cooler, och Stephanie nöjde sig med bara en café cooler eftersom hon åt innan vi träffades.
Vi gick runt lite och kollade innan det var dags att börja dra sig hemåt. Mela kom också hem från sin pappa lite senare så vi kollade runt med grabbarna om de hade lust att göra nått kul! Det hade de och det var egentligen tänkt att vi skulle dra till Heron för att bowla men det sket sig lite när vissa bangade p.g.a andra planer eller illness så det blev tillslut bara jag, Stefan och Mela som hade en trevlig och sen utekväll. Vi åt lite på BurgerKing där vi även såg sluttampen på Melodifestivalen och mycket riktigt vann Charlotte Perelli med den bästa låten - Hero! BRA DÄR :)

Det blev dock lite kaos på slutet eftersom Stefan inte hade någonstans att sova så efter att ha chillat lite hemma hos Mela så drog jag och han hemåt och vi hade sms-kontakt en bit in på natten, eftersom man blev ju fett orolig! Vart skulle han ta vägen liksom? Lilla Lillen :P men som tur var löste det sig och det var såå skönt :) Mela fick också nicknamet Lillan så man kan även säga att jag hängde med Lillen och Lillan all night long!
Somnade vid 3

Söndag
Hade bestämt med Mela att jag skulle dra mig upp vid 11 men jag orkade inte så jag låg kvar i sängen och mös tills klockan blev närmare 12... åt en snabbfrukost innan Mela ringde och sa att hon var klar så då var det dags att lägga benen på ryggen och skynda sig en aning! Vi möttes i Västertorps centrum för Mela skulle handla lite innan vi kunde dra dit vi planerat - till vårt älskade Tanto! Vi köpte en kaffe och en brownie (vår tradition) och satte oss på bänken och snackade. När vi satt där kom det fram lite sköna människor som frågade om de kunde slå sig ner med oss. Okej, tänkte vi så vi började snacka med de och det anslöt även lite fler... de hade med sig en vattenpipa. De bjöd oss så nu har man rökt vattenpipa också haha :) trevligt trevligt!

Nu sitter vi i sängen och slötittar på Ondskan innan jag ska börja dra mig hemåt för att äta middag. Mamma sa att det skulle bli kalops, inte min favorit direkt men mammas är helt okej. Sen ska jag möta Stephanie vid 7-8-tiden för att sola vid Hornstull - ska bli skönt att bättra på brännan ytterligare... sen blir det väl hem och försöka plugga lite matte, men jag orkar fan inte!!! Har rejäl sovmorgon imorgon så då kan man intensivplugga lite innan provet på morgonen!

image197      image197



Haha, en annan rolig sak jag vill tillägga är att under lördagskvällen så var det orden BAM och SCHTEEK som ploppade ur våra munnar precis hela tiden. Det var Stefans inflytande på oss HAHA ;) skön snubbe!


Kommentarer
Postat av: Melanie

haha det va en härlig helg, jättekul :D Schteek! ;)
och dom där me vattenpipan va ju för sköna haha ;P

2008-03-16 @ 22:42:04
URL: http://martinsson.webblogg.se
Postat av: a

töntar som tror att det är coolt att röka vattenpipa?!

2008-03-22 @ 10:28:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0